Skip Sidebar

Over ons

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Ongelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Zuiderparktheater zoekt Handige Harries of Harriëtten !

Structureel werk · 2–10 uur/week
Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag, Nederland
KlussenOndersteunend werk
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Zuiderparktheater
#50346
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Zuiderparktheater/activiteiten/Zuiderparktheater-zoekt-Handige-Harries-of-Harrietten-/50346 om je aan te melden

Contactpersoon

Anita SmitStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0643067592.

Samenvatting

We mogen bijna weer open, eindelijk! Er zijn nog wel wat klusjes te doen om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Kom jij ons hiermee helpen?

Uitgebreide omschrijving

Vanaf mei zal het Zuiderparktheater weer gaan bruisen! Er zullen in de aanloop van het seizoen nog veel klusjes gedaan moeten worden. Denk hierbij aan het controleren en opknappen van picknick bankjes, een grote schoonmaak dag organiseren, een muurtje weer een frisse kleur geven, een straatje aanleggen, iets verstevigen of betimmeren etc.

Ben je zelf creatief en vol ideeën?

Dan is hier ook ruimte voor, je kunt dan bijvoorbeeld een inschrijfbord ontwerpen of een wegwijsbord, heb je ideeën dan staan we daar ook zeker voor open.

Tijdens het seizoen zorgt jouw team ervoor dat alles heel is en blijft, je controleert het terrein en ondersteund waar nodig in het onderhoud.


Je gaat dit doen in een gezellig team onder begeleiding van een huismeester. Over het algemeen werken wij met een online vrijwilligersrooster en kan het voorkomen dat wij oproepjes doen, dit geeft jou de ruimte om jezelf flexibel in te roosteren.


JIJ...

Zoekt een fantastische vrijwilligers job

Hebt enig kluservaring ofwel twee rechterhanden ;-)

Wil ervaring op doen in de culturele sector

Bent fysiek gezond (kan soms fysiek wat uitdaging geven)

Ontmoet graag nieuwe mensen


WIJ....

Zorgen voor een gezellige sfeer

Organiseren trainingen en workshops voor jou

Zorgen voor hapjes en drankjes tijdens je diensten

Kunnen ook goede feestjes voor ons eigen team bouwen

Geven jou ruimte om flexibel om te gaan met jouw uren


Dus meld je aan via deze site en dan kunnen we snel aan de slag!
Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Zuiderparktheater > Zuiderparktheater zoekt Handige Harries of Harriëtten !

Over Zuiderparktheater

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het versterken van de buurtfunctie van het theater en/of het leggen van dwarsverbanden tussen instellingen en de inwoners van Den Haag en de buurtbewoners in Escamp in het bijzonder door middel van culturele en andere activiteiten.

Doelstelling

Zuiderparktheater, een uniek theater met een sociaal hart

Het Zuiderparktheater draagt in de (cultureel rustige) zomermaanden bij aan leuke, sprankelende, actieve en indrukwekkende ervaringen in de openlucht van het Zuiderpark. Het openluchttheater richt zich met haar programmering op inwoners van de regio Haaglanden in het algemeen en gebruikers van het Zuiderpark in het bijzonder en stelt zichzelf tot doel bereikbaar te zijn voor zowel Hagenaars als Hagenezen.

Hoewel het theater de hele stad en zelfs de regio bedient, ziet het, als ‘goede buur’, een taak weggelegd om zich in te spannen voor de omringende wijken. Voor een hechtere samenleving is het essentieel dat mensen met diverse achtergronden samenkomen, samenwerken en samen feesten. Het Zuiderparktheater wil daaraan bijdragen door het initiëren van participerende culturele projecten.

Met een klein professioneel team zet een grote groep vrijwilligers zich bij ons theater in om te helpen in de exploitatie. Deze vrijwilligers vormen een belangrijke brug naar de wijken om ons heen. Zij zijn onze ‘ambassadeurs in de wijk’. In de ogen van het theater een concrete invulling van ‘een aandeel in elkaar’.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Word vrijwilliger in Dakota!
Hou je ook van theater en film? En vind je het leuk om iets te kunnen betekenen voor een ander?Geplaatst door Theater Dakota
Structureel werk · 1–2 uur/week
Rijswijk
Galerie Arti-Shock zoekt medewerker technische dienst (vrijwilliger)
Technische assistentie bij tentoonstellingen en meer...Geplaatst door Galerie Arti-Shock Rijswijk
Structureel werk · 3–6 uur/week
Den Haag
Kom jij een aantal dagdelen per week werken bij het Zeeheldentheater?
Opbouw lichttechniek en rekwisieten.Geplaatst door Het Zeeheldentheater
Sep1
Nieuw
Event · 1 sep 12:00 – 11 sep 22:00
Den Haag
Wil jij de leukste tijdelijke (vrijwilligers) baan?
Elk jaar breiden wij ons vaste Team Tong Tong uit met ruim 200 ‘helpers’. Zonder hun enthousiaste inzet zouden wij de Tong Tong Fair niet kunnen organiseren.Geplaatst door Stichting Tong Tong
Structureel werk · 1–2 uur/week
Den Haag
Wil jij ons helpen met het netjes houden van onze accommodatie en terrein?
Als vrijwilliger kom je terecht in een hecht en sociaal team en help je mee om de ruimtes zowel binnen als rondom netjes bij te houden.Geplaatst door SV Madestein
Structureel werk · 1 uur/week
Den Haag
Ben jij die naaimachinemonteur waar we zo'n behoefte aan hebben?
Mijn Buuf is op zoek naar een vrijwilliger die onze naaimachines af en toe een onderhoudsbeurtje kan geven. Geplaatst door Mijn Buuf