Skip Sidebar

Over ons

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Ongelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Zorg jij dat het bezoekje aan het Zuiderparktheater helemaal top is?

Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag, Nederland
Ondersteunend werk
Kunst & cultuur
Ongelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Zuiderparktheater
#50353
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Zuiderparktheater/activiteiten/Zorg-jij-dat-het-bezoekje-aan-het-Zuiderparktheater-helemaal-top-is/50353 om je aan te melden

Contactpersoon

Anita SmitStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0643067592.

Samenvatting

Het Zuiderparktheater is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ter ondersteuning bij de vetste concerten en de leukste evenementen!

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het jou leuk om mee te helpen in de horeca, als stagehand in de techniek, als host of als (kinder)activiteitenbegeleider in een gezellig openluchttheater?

Meld je dan nu snel aan als vrijwilliger bij het Zuiderparktheater!


Wat bieden wij jou?

  • Een leuk vrijwilligersteam waar de werksfeer net zo belangrijk is als het resultaat
  • Helpen tijdens concerten en tijdens leuke vakantieparkactiviteiten
  • Drankjes en snacks tijdens je diensten krijg je van ons
  • Mogelijkheden voor cursussen en workshops voor alle vrijwilligers zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen
  • Lekker buiten bezig zijn in een mooi openluchttheater tijdens de zomer
  • Last but not least, vooral heel veel plezier!


Als stagehand help je bij laden en lossen, opbouw en afbouw en assisteer je het techniek personeel. Een stagehand is iemand die fysiek fit, praktisch, proactief en kan goed samenwerken met leidinggevenden.


Als host van het theater ben je het visitekaartje van het theater. Ben je een representatief en gastvrij persoon, jouw motto is het om het bezoek een unieke belevenis te laten ervaren.


Als horeca en bardienst vrijwilliger help je achter de bar en ben je iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, die flexibel is en eigen initiatief toont.


Meld je aan via deze site of stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen snel contact met je op!Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zuiderparktheater

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het versterken van de buurtfunctie van het theater en/of het leggen van dwarsverbanden tussen instellingen en de inwoners van Den Haag en de buurtbewoners in Escamp in het bijzonder door middel van culturele en andere activiteiten.

Doelstelling

Zuiderparktheater, een uniek theater met een sociaal hart

Het Zuiderparktheater draagt in de (cultureel rustige) zomermaanden bij aan leuke, sprankelende, actieve en indrukwekkende ervaringen in de openlucht van het Zuiderpark. Het openluchttheater richt zich met haar programmering op inwoners van de regio Haaglanden in het algemeen en gebruikers van het Zuiderpark in het bijzonder en stelt zichzelf tot doel bereikbaar te zijn voor zowel Hagenaars als Hagenezen.

Hoewel het theater de hele stad en zelfs de regio bedient, ziet het, als ‘goede buur’, een taak weggelegd om zich in te spannen voor de omringende wijken. Voor een hechtere samenleving is het essentieel dat mensen met diverse achtergronden samenkomen, samenwerken en samen feesten. Het Zuiderparktheater wil daaraan bijdragen door het initiëren van participerende culturele projecten.

Met een klein professioneel team zet een grote groep vrijwilligers zich bij ons theater in om te helpen in de exploitatie. Deze vrijwilligers vormen een belangrijke brug naar de wijken om ons heen. Zij zijn onze ‘ambassadeurs in de wijk’. In de ogen van het theater een concrete invulling van ‘een aandeel in elkaar’.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Studiementor Vrouwenacademie
Vrouwenacademie De Mussen zoekt diverse studiementoren om de BBL studenten van de Vrouwenacademie te begeleiden bij hun opleiding Verzorgende IG (MBO3).Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Design Museum Dedel is op zoek naar vrijwilligers!
Het museum is op zoek naar diverse vrijwilligers.Geplaatst door Design Museum Dedel
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Creatief en sociaal? Kom ons dan helpen!
De Kunstvlieg kan de kwaliteit van de dienstverlening die we nastreven niet leveren zonder de inzet van vrijwilligers.Geplaatst door Stichting Atelier de Kunstvlieg
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Rijswijk
Galerie Arti-Shock zoekt medewerker technische dienst (vrijwilliger)
Technische assistentie bij tentoonstellingen en meer...Geplaatst door Galerie Arti-Shock Rijswijk
Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Rijswijk
Museum Rijswijk zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de balie + Museum winkel
Helpende handen bij ons museum.Geplaatst door Museum Rijswijk
Tijdelijke activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
'Grootmeester gezocht' 😉 Help jij de kinderen met schaaklessen?
Bij het buurtcentrum worden verschillende cursussen gegeven, waaronder schaken. Kinderen leren via een stappenplan de basis van het schaken en spelen partijen.Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen