Skip Sidebar

Over ons

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Ongelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Horecatoppers en Tappers gezocht Zuiderpark Live!

Vaste activiteit · Flexibele uren
Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festivalNederlandsEngels
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Zuiderparktheater
#50170
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Zuiderparktheater/activiteiten/Horecatoppers-en-Tappers-gezocht-Zuiderpark-Live/50170 om je aan te melden

Contactpersoon

Anita SmitStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0643067592.

Samenvatting

Deze zomer kunnen wij wel wat hulp gebruiken!
Kom jij achter de bar helpen in een gezellig vrijwilligersteam tijdens toffe concerten in de openlucht?!

Uitgebreide omschrijving

Werken bij het Zuiderparktheater is nooit saai. Vooral als het zomerseizoen om de hoek komt kijken, hebben wij wel wat extra handjes nodig!

Zie jij jezelf al helemaal achter de bar staan op een van onze openluchtconcerten in het Zuiderpark? Denk aan concerten van bijvoorbeeld De Dijk, Ilse de Lange, Ellen ten Damme, Pink Project en nog veel meer!

Natuurlijk kun je op onze website kijken voor een compleet programma.

Hou jij van knallen achter de bar en ben je niet vies van je handen flink uit de mouwen te steken, gezelligheid met je mede vrijwilligers en bezoekers van het Zuiderparktheater?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als vrijwilliger bij het horecateam help je tijdens de voorstellingen bij de binnen- of buitenbar in het theater. Dit varieert in het bemannen van de taps, het schenken en verkopen van drankjes en/of snacks.

In de lente en zomer kan het theater jouw hulp goed gebruiken op vooral woensdag tot en met zondag. Je kunt jezelf bij ons flexibel en digitaal inroosteren op diensten in het vrijwilligersrooster. 


JIJ...

Zoekt een fantastische vrijwilligers job deze zomer

Hebt al enig ervaring in de horeca

Wil ervaring op doen in de event horeca

Bent spontaan

Ontmoet graag nieuwe mensen


WIJ....

Zorgen voor een gezellige sfeer

Organiseren trainingen en workshops voor jou

Zorgen voor hapjes en drankjes tijdens je diensten

Kunnen ook goede feestjes voor ons eigen team bouwen ;-)

Geven jou ruimte om flexibel om te gaan met jouw uren


Het seizoen in het Zuiderparktheater loopt van mei tot en met september. Buiten deze maanden worden er soms wel kleinere activiteiten georganiseerd.


Lijkt het jou leuk om ons te komen helpen neem dan snel contact met ons op!
Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Zuiderparktheater > Horecatoppers en Tappers gezocht Zuiderpark Live!

Over Zuiderparktheater

Het exploiteren van een openluchttheater in het Zuiderpark | Den Haag, waarbij het bevorderen van (amateur) kunstbeoefening in de meest brede zin. Waar mogelijk het bevorderen van cohesie, het versterken van de buurtfunctie van het theater en/of het leggen van dwarsverbanden tussen instellingen en de inwoners van Den Haag en de buurtbewoners in Escamp in het bijzonder door middel van culturele en andere activiteiten.

Doelstelling

Zuiderparktheater, een uniek theater met een sociaal hart

Het Zuiderparktheater draagt in de (cultureel rustige) zomermaanden bij aan leuke, sprankelende, actieve en indrukwekkende ervaringen in de openlucht van het Zuiderpark. Het openluchttheater richt zich met haar programmering op inwoners van de regio Haaglanden in het algemeen en gebruikers van het Zuiderpark in het bijzonder en stelt zichzelf tot doel bereikbaar te zijn voor zowel Hagenaars als Hagenezen.

Hoewel het theater de hele stad en zelfs de regio bedient, ziet het, als ‘goede buur’, een taak weggelegd om zich in te spannen voor de omringende wijken. Voor een hechtere samenleving is het essentieel dat mensen met diverse achtergronden samenkomen, samenwerken en samen feesten. Het Zuiderparktheater wil daaraan bijdragen door het initiëren van participerende culturele projecten.

Met een klein professioneel team zet een grote groep vrijwilligers zich bij ons theater in om te helpen in de exploitatie. Deze vrijwilligers vormen een belangrijke brug naar de wijken om ons heen. Zij zijn onze ‘ambassadeurs in de wijk’. In de ogen van het theater een concrete invulling van ‘een aandeel in elkaar’.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meedoen als vrijwilliger?
Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan.Geplaatst door Kunst & Kids Café
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meedoen als vrijwilliger samen met ons gezellige team?
Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan.Geplaatst door Kunst & Kids Café
Vaste activiteit · 4 uur/maand
Den Haag
Ben jij een City Host voor onze mooie stad achter de duinen?
City Hostst zijn trotse inwoners die gastvrijheid in zich hebben, kennis van Den Haag hebben en graag in contact komen met mensen.Geplaatst door Ambassade van Den Haag
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Nieuwe gastvrouwen en heren gezocht
NMOranjehotel zoekt gastvrouwen/heren voor het gastvrij ontvangen van bezoekers in het museum, achter de kassa, in de winkel en in het café.Geplaatst door Stichting Nationaal Monument Oranjehotel
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Kun jij helpen met koffie schenken, een praatje en iets leuks organiseren?
Elke dinsdagavond en zondagmiddag organiseren wij laagdrempelige activiteiten voor iedereen uit het Wateringse Veld die behoefte heeft aan contact. Geplaatst door Bewonersplatform Wateringse Veld
Vaste activiteit · 5 uur/week
Den Haag
Vrijwilligers gezocht voor boekenwinkel en expositieruimte
Page Not Found is dringend op zoek naar vrijwilligers voor ons boekenwinkel en kunstruimte, die ons platform kunnen ondersteunen op zondagen. Geplaatst door Stichting Page Not Found