Skip Sidebar

Voorall

Non-profit

Over ons

Voor Hagenaars met een beperking!

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk ...

Mensen met een beperkingWelzijnBuurt & omgeving
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleid
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Een warm hart voor mensen met een beperking en een toegankelijke stad?

Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Van Diemenstraat 196, 2517 BG Den Haag, Nederland
Ondersteunend werkComputer
Mensen met een beperkingWelzijnBuurt & omgeving
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Voorall
#53169
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Voorall/activiteiten/Een-warm-hart-voor-mensen-met-een-beperking-en-een-toegankelijke-stad/53169 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting VoorallStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070 - 365 52 88.

Samenvatting

Heb jij een warm hart voor mensen met een beperking en wil je meewerken aan een Toegankelijkheid en Innovatief Den Haag?

Uitgebreide omschrijving

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om samen met anderen te werken aan een stad waarin iedereen zelfstandig mee kan doen?


Houd je van nieuwe digitale ontwikkelingen, vind je het leuk om nieuwe technologieën uit te proberen of wil je graag samen met anderen op stap om de toegankelijkheid van gebouwen te testen? 


Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking zoekt vrijwilligers. Op dit moment zijn er vacatures voor nieuwe leden van het innovatieteam en de testpanels en voor het testteam dat openbare gebouwen schouwt.


We zijn op zoek naar mensen die gebruik maken van een rolstoel, scootmobiel, rollator, mensen die slecht ter been zijn en naar mensen die blind of slechtziend zijn. Want met jouw ervaringsdeskundigheid kun je je inzetten voor een innovatief en toegankelijk Den Haag. 

 

Wil je meer informatie? Klik dan hier: Voorall zoekt versterking! 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Voorall > Een warm hart voor mensen met een beperking en een toegankelijke stad?

Over Voorall

Voor Hagenaars met een beperking!

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

Het aantal mensen met een beperking blijft toenemen en hun positie staat continu onder druk. Mensen met een beperking willen, net als ieder ander, de regie houden over hun eigen leven. Maar dat kan niet zonder de medewerking van anderen. Een goede afstemming en onderlinge samenwerking tussen de gemeente, maatschappelijke organisaties, bedrijven en zorgaanbieders zijn daarvoor noodzakelijk. Om zo meer mogelijkheden voor mensen met een beperking te kunnen bieden.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Kom jij onze wijkbewoners helpen bij digitale 💻 vaardigheden?
Voor wijkz in de wijk Laak in Den Haag zijn we op zoek naar een handige man of vrouw die wijkbewoners wil ondersteunen bij digitale vaardigheden.Geplaatst door Wijkz, Laak, Wijkcentrum Cromvlietplein & De Wissel
Vaste activiteit · 0–4 uur/week
Den Haag
Een toegankelijke stad voor iedereen? Zet je nu in als Ambassadeur!
Wil jij meewerken om jouw wijk of stadsdeel toegankelijker te maken voor mensen met een beperking?
Vind jij het leuk om in gesprek te gaan met mensen?
Geplaatst door Voorall
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Wij zijn op zoek naar telefonistes! Kom jij ons helpen?
Wij zijn op zoek naar telefonistes die ons team kunnen helpen versterken en ja ook AOW gerechtigde worden gevraagd te reageren.Geplaatst door Stichting wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld
Vaste activiteit · Flexibele uren
The Hague
Inkoop teamlid
Groentepakket klaarmaken, groenten, fruit en kaas bestellen, contact onderhouden met leveranciers, boeren en team.Geplaatst door Lekker Nassuh
Vaste activiteit · 6 uur/maand
Den Haag
Word jij kok bij het maaltijdproject van Buurthuis De Heldenhoek?
Wil jij graag iets betekenen voor wijkbewoners? Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die wil koken voor ouderen (55+).Geplaatst door Wijkz, Centrum