Skip Sidebar

Over ons

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen
UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken ...

Kinderen & Jongeren
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel
Verbindende teamcoördinator gezocht

Verbindende teamcoördinator gezocht

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
CoördinerenAdministratieBegeleidingComputer
Kinderen & Jongeren
Geen armoedeGeen hongerGoede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsGendergelijkheidSchoon water en sanitairOngelijkheid verminderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
UNICEF Nederland
#79451
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/UNICEF-Nederland1/activiteiten/Verbindende-teamcoordinator-gezocht/79451 om je aan te melden

Contactpersoon

Marieke BeckingStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622635888.

Samenvatting

UNICEF Nederland zoekt een vrijwillige coördinator voor het Promotieteam.

Uitgebreide omschrijving

 

Het Promotieteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die overal in het land het belang van kinderrechten uitdragen en vormt zo een belangrijke brug tussen UNICEF en het Nederlandse publiek. Met een groepje vrijwilligers is het Promotieteam geregeld aanwezig op festivals, beurzen en andere evenementen door heel Nederland. Teamleden gaan met bezoekers in gesprek, vertellen over het werk van UNICEF en proberen op die manier nieuwe donateurs voor UNICEF te werven.  


Omdat we verwachten dat het team de komende periode verder zal groeien, zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwillige coördinator van het team, naast de huidige coördinator. 

Meer informatie over het promotieteam: https://www.unicef.nl/help-mee/steun-met-tijd/word-vrijwilliger/promotieteam 


Taken en profiel  

  • De nieuwe Coördinator van het vrijwillige Promotieteam van UNICEF Nederland draagt medeverantwoordelijkheid voor de coördinatie en de planning van de activiteiten en de inzet van juiste vrijwilligers.  
  • Ook ondersteun je de teamleden door het organiseren van on- en offline bijeenkomsten ten behoeve van teambuilding en training.  
  • Je verzorgt de terugkoppeling van de resultaten aan de leden van het Promotieteam.  
  • Je denkt mee en adviseert de medewerkers van kantoor, de relatiemanager van Team Vrijwilligers èn de contactpersoon van Team Face2Face, over de juiste koers van het team en stemt de activiteiten ook met hen af.  
  • Je voert bovenstaande samen uit met de huidige coördinator en komt tot een onderlinge verdeling van taken. 


Je bent een verbinder, toegankelijk en houd je aan gemaakte afspraken. Je hebt affiniteit met organiseren en begrijpt het belang van fondsenwerving. Je zet je gemiddeld een aantal uren per week in, waarbij je in de wintermaanden nauwelijks wordt belast maar in de aanloop naar events in de vroege lente wat meer. Het werk vind veelal vanuit huis plaats, maar je bent ook flexibel een aantal keren per jaar op kantoor en in het land aanwezig bij één of meerdere events. Zo houd je feeling met kantoor, de vrijwilligers van het Promotieteam en hun werk. Als je wilt, kun je ook zelf opgeleid worden tot ledenwerver in het Promotieteam en je verder ontwikkelen in deze rol. Hetzelfde geldt voor de acquisitie van nieuwe gelegenheden/events. Tenslotte heb je natuurlijk een groot hart voor kinderrechten.  


Overige vereisten 

UNICEF voert een actief Child Safeguarding beleid. Je ondertekent de gedragscode van UNICEF Nederland, tekent het Vrijwilligersreglement voor gezien en ook een aanvraag voor een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) behoort tot de procedure. Wij vragen de VOG voor je aan, waardoor er geen kosten aan verbonden zijn. Bij je aanstelling onderteken je tenslotte een vrijwilligersovereenkomst.  


Dit bieden we 

  • Je maakt deel uit van een enthousiast team en van het landelijke vrijwilligersnetwerk van UNICEF. 
  • Je vervult een waardevolle vrijwilligersfunctie waarmee je direct een groot verschil maakt in het leven van kinderen. 
  • Je kunt jezelf ontwikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling van de functie. 
  • Je wordt ingewerkt door de huidige coördinator van het promotieteam, de relatiemanager van Team Vrijwilligers en medewerkers van Team Face2Face Ledenwerving binnen het Cluster Particulieren. 
  • Je wordt begeleid door de relatiemanager van Team Vrijwilligers. 
  • UNICEF heeft een aanvullende WA-verzekering voor al haar vrijwilligers. 
  • Kosten voor je vrijwilligerswerk worden in overleg vergoed. 


Reageren? 

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk dinsdag 7 mei een mailtje met je motivatie en CV aan Casper Molenaar, de relatiemanager van Team Vrijwilligers, via [email protected].


Voel je vrij ook een bericht te sturen als je eerst nog vragen hebt over de functie. Bij een mogelijke match willen we dan medio mei een kennismakingsgesprek plannen. 

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers en vrijwilligers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over UNICEF Nederland

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen
UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook.

We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

Wij adviseren regeringen, overtuigen bedrijven, en lobbyen bij wereldleiders voor het waarborgen van kinderrechten. We zorgen voor duurzame oplossingen en ruimen obstakels uit de weg. En wij geven nooit op.  
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Kinderen helpen tijdens inspiratieles op de Weekendschool
Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Den Haag
Kinderen helpen tijdens inspiratieles op de Weekendschool
Wil jij kinderen helpen om over uiteenlopende onderwerpen te leren? IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs.Geplaatst door NL Cares
Wandelen en lunchen met de kinderen van Lievegoed Marjatta
Eenmalige activiteit · 0–2 uur
Den Haag
Wandelen en lunchen met de kinderen van Lievegoed Marjatta
Bij Lievegoed kinderdagcentrum Marjatta help jij met het begeleiden van de kinderen tijdens de dagelijkse wandeling.Geplaatst door NL Cares
🔎 Speurtocht Escamp, begeleiders/speurneuzen gezocht!
Eenmalige activiteit · 4–8 uur · voor 5 jun
Den Haag
🔎 Speurtocht Escamp, begeleiders/speurneuzen gezocht!
Samen met kinderen een speurtocht afleggen in de wijk. Je houdt toezicht over ze en helpt als ze ergens tegenaan lopen.Geplaatst door YMCA Den Haag
Wil jij een paar uur bij onze kerk komen meehelpen?
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Wil jij een paar uur bij onze kerk komen meehelpen?
In ons kerkgebouw wordt veel werk verricht door vrijwilligers. Wil je ook een paar uur hier aan bijdragen?Geplaatst door Evangelisch-Lutherse Gemeente “s-Gravenhage
Laat weten hoe jij bij de Vakantiepas kan meehelpen!
Eenmalige activiteit
Laat weten hoe jij bij de Vakantiepas kan meehelpen!
De stichting VakantiePas zoekt gevarieerde vakantieactiviteiten en bedingt speciale korting voor alle basisschoolleerlingen in de regio Den Haag.Geplaatst door Stichting VakantiePas
Kinderen helpen met huiswerk bij de Mussen!
Eenmalige activiteit · 2–3 uur
Den Haag
Kinderen helpen met huiswerk bij de Mussen!
Wil jij kinderen helpen met hun huiswerk? Op dinsdag en donderdag kunnen kinderen van groep 4 t/m groep 8 terecht voor huiswerk-begeleiding bij de Mussen.Geplaatst door NL Cares