Evenementcoördinator team Den Haag gezocht

Evenementcoördinator team Den Haag gezocht

Vaste activiteit · Flexibele uren
Vanuit huis
CoördinerenNederlandsEngelsEvenement & festivalFondsenwerving
Kinderen & JongerenWelzijn
1 Geen armoede2 Geen honger3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs5 Gendergelijkheid6 Schoon water en sanitair10 Ongelijkheid verminderen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
UNICEF Nederland
#82061
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/UNICEF-Nederland1/activiteiten/Evenementcoordinator-team-Den-Haag-gezocht/82061 om je aan te melden

Contactpersoon

Marieke BeckingStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622635888.

Samenvatting

Als evenementencoördinator neem je initiatieven om het werk van UNICEF uit te dragen, houd je overzicht, stel je prioriteiten en denk je in kansen.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij een verschil maken voor ieder kind? En ben jij een goede organisator? Dan is dit vrijwilligerswerk bij UNICEF iets voor jou.

Vrijwilligers brengen in het hele land met evenementen het werk van UNICEF onder de aandacht om zo meer waardering en (financiële) steun voor het werk van UNICEF te creëren. Hierbij kun je aanhaken bij landelijke evenementen, maar ook inspelen op lokale kansen en mogelijkheden. Zo organiseert team Den Haag een sponsorloop in het Haagse Bos, maar doet ook mee aan de landelijke Theatermaand, waarin bezoekers op een speelse manier in gesprek gaan met bezoekers.


Wat ga je doen?

Je bent binnen het vrijwillige regioteam samen met de voorzitter de aanjager en verbinder voor het organiseren van activiteiten en evenementen. Dit doe je samen met de andere vrijwilligers. Daarbij kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden en materialen die UNICEF Nederland haar vrijwilligers biedt, maar je kunt ook je creativiteit kwijt en zelf initiatieven te nemen. Lees hier het verhaal van Anne om een beter beeld van deze functie te krijgen.


Profiel

Als evenementencoördinator neem je initiatieven om het werk van UNICEF uit te dragen, houd je overzicht, stel je prioriteiten en denk je in kansen. Je bent een aanjager, zowel naar het team als in de regio. Je moet het leuk vinden om mensen te inspireren en samen te werken met anderen. En natuurlijk sta je achter de doelstellingen van UNICEF.


Dit bieden we

  • Je maakt deel uit van een enthousiast regioteam en van het landelijke vrijwilligersnetwerk van UNICEF.
  • Je vervult een waardevolle vrijwilligersfunctie in jouw eigen regio.
  • We helpen je op weg in onze online omgeving met veel ondersteunende materialen, ideeën, handleidingen en online trainingen.
  • Je hebt ruimte voor eigen initiatieven, je creativiteit en om jezelf te ontwikkelen.
  • Je hoort bij een wereldwijd netwerk dat kinderen en hun rechten beschermt.
  • UNICEF heeft een goed vrijwilligersbeleid.

 

UNICEF Nederland

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over UNICEF Nederland

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen en UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook.

We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

Wij adviseren regeringen, overtuigen bedrijven, en lobbyen bij wereldleiders voor het waarborgen van kinderrechten. We zorgen voor duurzame oplossingen en ruimen obstakels uit de weg. En wij geven nooit op.  
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vrijwilliger jongeren vriendengroepen met een licht verstandelijke beperking
Vaste activiteit · 4-6 uur/maand · Start vanaf 6 mei 2024
Den Haag
Vrijwilliger jongeren vriendengroepen met een licht verstandelijke beperking
VTV begeleidt vriendengroepen van jongeren met een lichtverstandelijke beperking en/of autisme die één keer per maand met elkaar iets leuks gaan doen.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Vergroot de wereld van een ander!
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Vergroot de wereld van een ander!
Heb jij nog een lege agenda de komende periode? Word buddy en doe iets voor een ander! Geplaatst door Buddy Netwerk
Mentorcoördinator voor School's cool Den Haag
Vaste activiteit · 5–6 uur/week
Den Haag
Mentorcoördinator voor School's cool Den Haag
De mentorcoördinator begeleidt een groep van max. 7 mentoren, die aan huis kwetsbare leerlingen helpen en hiermee de kansenongelijkheid verkleinen.Geplaatst door School's cool Den Haag
Communicatie & PR en Bestuurslid.
Vaste activiteit · 4-6 uur/maand
The Hague
Communicatie & PR en Bestuurslid.
We zijn momenteel op zoek naar de functies van communicatie & PR en bestuurslid om het bestuur van Wool for Warmth te versterken.Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Den Haag
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
ZERO SCHULDEN, ZERO STRESS. Doe mee met SchuldZero en breng verandering voor en door jongeren. SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en samenwerking.Geplaatst door Stichting Centrum 16.22
Maatje, er wordt al op je gewacht!
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Maatje, er wordt al op je gewacht!
Er wordt al op je gewacht... Een groot Maatje voor een klein maatje!Geplaatst door Stichting Vitalis