Skip Sidebar

Over ons

Stichting Yasmin vindt het van groot belang dat álle vrouwen gelijke kansen hebben. Als vrouwencentrum inspireert, motiveert en stimuleert Yasmin Haagse vrouwen om concrete stappen te zetten naar ...

WelzijnOnderwijsSociale rechtvaardigheid
Kwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Ongelijkheid verminderenGendergelijkheid
Deel

Gezocht; Trainers

Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Leyweg 849, 2545 HB Den Haag, Nederland
OnderwijsNederlandsSociaal contactTraining
WelzijnOnderwijs
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Yasmin
#38539
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Yasmin/activiteiten/Gezocht-Trainers/38539 om je aan te melden

Contactpersoon

Nermin AltintasStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070 3631538.

Samenvatting

Heb je heel lang al de ambitie om je trainerskwaliteiten te ontwikkelen?

Uitgebreide omschrijving

 Wil jij er voor zorgen dat vrouwen sterk in hun schoenen staan? Dat ze zich bewust worden van hun eigen talenten en actief aan de slag gaan met de doelen in hun leven? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die trainingen kunnen geven aan een groep van maximaal 12 vrouwen. 

Je verzorgt de trainingen van Yasmin samen met een andere trainer op basis van het handboek van Yasmin. Yasmin heeft een trainingsprogramma ontwikkeld specifiek gericht op de persoonlijke ontwikkeling, weerbaarheid en economische zelfstandigheid. Zodat vrouwen bewust hun talenten kunnen inzetten voor de Nederlandse samenleving. 

 

Training Sterk: een empowerment training waarin doelgericht wordt gewerkt aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling van vrouwen. 

 

Training Doen: Na de training Sterk volgt training Doen waarin vrouwen resultaatgericht actie ondernemen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met vrijwilligerswerk, opleiding of werk. 

 

Meet to Work bijeenkomsten: praktische workshops waarin vrouwen vaardigheden krijgen aangereikt die naar werk leiden, zoals opstellen CV en leren solliciteren. 

 

Training Veilig: Een training die is gericht op zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. 

 

Daarnaast biedt Yasmin ook workshops, dit zijn wekelijkse gesprekstafels met diverse onderwerpen, die bedoeld zijn om vrouwen te informeren en te inspireren om mee te doen in de samenleving. Mochten er geen trainingen zijn, dan kan de trainer ook meedoen met deze gesprekstafels/workshops.   

 

 

JOUW KWALITEITEN 

 • Je bent een vrouw en werkt graag samen met verschillende culturen 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
 • Je staat sterk in je schoenen om zonder oordeel, open en oplossingsgericht met deze maatschappelijke problematiek te werken 
 • Je bent gestructureerd en nauwkeurig 
 • Je bent bereid je voor minimaal een jaar voor 4-8 uur per week aan Stichting Yasmin te verbinden 

 

 

JIJ & YASMIN  

 • Je gaat werken binnen een team van circa 35 enthousiaste vrijwilligers die afwisselend samenwerken en zorg dragen voor een prettige ‘vrouwelijke’ werksfeer.  
 • Na een kennismakingsgesprek word je persoonlijk begeleid door een vaste medewerker. 
 • Tijdens en na de inwerkperiode krijg je de gelegenheid om op meerdere gebieden in kennis en kunde te groeien. Dit o.a. door kosteloos en vrijblijvend de diverse (andere) trainingen van Yasmin te volgen. 
 • Deze functie geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe prettig het is om jouw deelneemsters te zien groeien. 
 • Er een vergoeding van €10,- per dagdeel. 
 • Er wordt rekening gehouden met wie je bent, hoe jij jouw vrijwilligersfunctie zo prettig mogelijk kan uitvoeren zodat jijzelf ook persoonlijke groei mag ervaren. 

  

 

 

OVER ONS  

Vrouwencentrum Stichting Yasmin is een non-profit organisatie die voor vrouwen in Den Haag een springplank of start kan zijn richting persoonlijke veiligheid, zelfredzaamheid, scholing, werk en/ of op een andere wijze worden aangemoedigd om actief te zijn in de maatschappij. Yasmin streeft ernaar vrouwen in hun kracht te laten staan zodat ook zij onafhankelijk(er) worden.  

  

Vrouwen kunnen terecht voor informatie, advies, begeleiding, coaching, lessen, trainingen, workshops, tafelgesprekken en een divers palet aan andere activiteiten.  

 

 

Solliciteren 

Belangstelling? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Nermin Altintas 

 • mail: [email protected] Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen: 070 3631538


Wat vrijwilligers nodig hebben

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Yasmin

Stichting Yasmin vindt het van groot belang dat álle vrouwen gelijke kansen hebben. Als vrouwencentrum inspireert, motiveert en stimuleert Yasmin Haagse vrouwen om concrete stappen te zetten naar zelfstandigheid. De focus ligt vooral op vrouwen bij wie de economische zelfstandigheid relatief laag is; zoals vrouwen met een migratieachtergrond, statushouders, laagopgeleide vrouwen en/of alleenstaande vrouwen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Gezocht: Coache(s)
Ben jij de ondersteunende factor bij het vergroten van de weerbaarheid en zelfstandigheid van (Haagse) vrouwen?Geplaatst door Stichting Yasmin
Tijdelijke activiteit · 4–6 uur/week · Start vanaf 21 aug Voor ongeveer 10 maanden
Den Haag
Lijkt het je leuk om vluchtelingen Nederlands te leren? Word docent Nederlands!!
Als docent NT2 niveauverhoging en/of spreekvaardigheid geef je één of twee dagdelen per week Nederlandse les aan vluchtelingen + andere kwetsbare anderstaligen.Geplaatst door Taal aan Zee
Tijdelijke activiteit · 2–3 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
'Taaloefenplek'. Geef een anderstalige de kans om mee te doen in Den Haag!
Word taalvrijwilliger bij Taal aan Zee en oefen de Nederlandse taal in de praktijk met een of meer anderstaligen in Transvaal of Rustenburg/Oostbroek.Geplaatst door Taal aan Zee
Vaste activiteit · 1–2 uur/week · Start vanaf 12 mrt 2023
Den Haag
Word jij ONS! Schoolmaatje?
Schoolmaatjes ONS start nu ook in Den Haag! Doe jij mee?Geplaatst door Wijkz Escamp, Wijkcentrum Escampade
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Gezocht; Docent(en) Nederlands. A0/A1 – A1/A2 – A2/B1
Enthousiaste vrijwilliger taaldocent. Door jouw inzet zorg jij ervoor dat vrouwen mee kunnen doen in de Haags samenleving. Geplaatst door Stichting Yasmin
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Vrijwilliger huiswerkbegeleiding basisschool kinderen
Vind je het leuk om met jonge mensen om te gaan en hen te helpen hun talenten te ontdekken en zich verder te ontwikkelen?Geplaatst door Buurt- en kerkhuis Shalom