Skip Sidebar

Over ons

Ons algemene doel:
Het opleiden van een duurzame toekomst voor ontwikkeling

Doelen:
Het doel van de Stichting is het bevorderen, ondersteunen en bevorderen van onderzoek naar onderwijsprestaties en ...

Sociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
VrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel

Onderzoek vrijwilligers

4 uur/week
Wegastraat 44, 2516 AS The Hague, Netherlands
EngelsComputer
Sociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Deel activiteit
#43204
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-The-Umbrella-of-Hope-Nederland/activiteiten/Onderzoek-vrijwilligers/43204 om je aan te melden

Contactpersoon

Beverley KingStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621196445.

Samenvatting

We zijn op zoek naar 2 onderzoeksvrijwilligers om een gids voor migranten te maken over digitale vaardigheden en hoe ze deze kunnen krijgen.

Uitgebreide omschrijving

Dit werk zou geschikt zijn voor een student of iemand met professionele ervaring met de onderwerpen, die meerdere bronnen van openbare informatie kan onderzoeken en een overzicht van 5-10 pagina's van het onderwerp kan maken. Het document moet migranten een overzicht geven van wat digitale vaardigheden zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe je hulp kunt krijgen bij training. Het helpt als je een beetje Nederlands begrijpt, of vertrouwd bent met het gebruik van vertaalsoftware, maar het belangrijkste is om enthousiast te zijn over het onderwerp. Het document wordt vervolgens in meerdere talen vertaald door ons team van vrijwillige vertalers.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stichting The Umbrella of Hope Nederland

Ons algemene doel:
Het opleiden van een duurzame toekomst voor ontwikkeling

Doelen:
Het doel van de Stichting is het bevorderen, ondersteunen en bevorderen van onderzoek naar onderwijsprestaties en het spelen van een leidende rol bij het ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van onderwijsprogramma's in Afrika en Nederland, met een focus op kansarme kinderen, adolescenten en jongeren.

A. Ondersteun initiatieven in Afrika die kinderen in staat stellen naar school te gaan op plaatsen waar hun toegang tot onderwijs beperkt is of steun projecten die de kwaliteit van het onderwijs verbeteren of beroepsopleidingen geven aan adolescenten en jongeren.

B. Opzetten en uitvoeren van projecten op het gebied van onderwijsonderzoek, zowel in Afrika als in Nederland; d.w.z. door:
• het verzamelen van relevante gegevens;
• verwerken en analyseren van bestaande (of verzamelde) gegevens;
• rapportage van geanalyseerde gegevens.

Kernactiviteit
• Integratie van migranten in Den Haag
• Emancipatie van migranten in Den Haag; seksuele en reproductieve gezondheid
• Seksuele en reproductieve gezondheidsvoorlichting in Oeganda
• Menstruatiegezondheidsvoorlichting in Oeganda
• Gezondheidsondersteuning voor tieners in Oeganda
• Onderzoek
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
4–8 uur/week
Vanuit huis
Coördinator Fondsenwerving & Outreach
We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het opzetten van fondsenwervingscampagnes en het opbouwen van relaties met potentiële donateurs.Geplaatst door Delft Maternity And Motherhood Assistance (Delft MaMa)
10–25 uur/week
Vanuit huis
Feministische fondsenwerver stagiair
De rol van de stagiair zal zijn om African Women Rights Advocates (AWRA) te ondersteunen bij het lokaliseren en aanvragen van geschikte fondsenwervingsmogelijkheden.Geplaatst door African Women Rights Advocates (AWRA)
0–8 uur/week
Vanuit huis
Administratief assistent
Onze Foundation bevindt zich in de oprichtingsfase en we zijn op zoek naar een sterke teamspeler met uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.
Geplaatst door Terra Foundation
2–4 uur/week
Vanuit huis
Wij zijn op zoek naar Nederlandse & Engelse taaldocenten
Reach & Teach is momenteel op zoek naar vrijwilligers die Nederlandse en Engelse taallessen willen geven.Geplaatst door Reach and Teach
1–2 uur/week
Flexibele locatie
Heeft front en back-end web development geen geheimen voor jou?
Front en back -end webdeveloper ( op vrijwillige basis ) gezocht!,Geplaatst door Stichting Wegwijs Burgerbelangen (Swbb)