Skip Sidebar

Over ons

Surf&Durf onderscheidt zich door het stoere karakter van surfen dat als middel ingezet wordt om de gewenste doelen te bereiken. Het onderdeel worden van de subgroep surfers is daarbij een essentieel ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieWelzijn
VrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Partnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel

Of je nu graag op het water of het web surft....

Structureel werk · 4–6 uur/week
Strandweg 3 B, 2586 JK Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleidenSportSociaal contactOndersteunend werk
Kinderen & JongerenSport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Surf&Durf
#50430
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Surf--Durf/activiteiten/Of-je-nu-graag-op-het-water-of-het-web-surft/50430 om je aan te melden

Contactpersoon

Surf en DurfStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0644251393.

Samenvatting

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om van onze surftherapie een succes te maken voor de deelnemers!

Uitgebreide omschrijving


Surf&Vrijwilligers

Surf&Durf hecht veel belang aan de pijlers ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ontspannen’. Dit betekent dat je als vrijwilliger onderdeel wordt van een groep mensen met een gedeelde passie: bewegen in de buitenlucht, positieve ervaringen in de zee en een bijdrage leveren aan het sociale- en emotionele welbevinden van kinderen met weinig zelfvertrouwen.


De vrijwilligers ontwikkelen zichzelf op het strand en in de zee, zowel op het gebied van golfsurfen als in hun begeleidingsvaardigheden. Er zijn groeimogelijkheden binnen de organisatie, waardoor vrijwilligers zichzelf blijvend kunnen ontwikkelen.
De waardering van de ouders en het enthousiasme van de kinderen is de grootste beloning. Daarnaast word je onderdeel van een supertof team van vrijwilligers. Het is dan ook geen uitzondering om zelf of samen achteraf te gaan surfen, te relaxen op het strand of deel te nemen aan de georganiseerde vrijwilligersdagen van Surf&Durf. 


Eén keer per jaar wordt er een vrijwilligersdag georganiseerd waarin we de begeleiding in het water met ons eigen team van vrijwilligers gaan oefenen. Op deze dag kun je kennis maken met elkaar en we gaan de zee in om te oefenen met de begeleiding in het water.


Dus herken je jezelf in het bovenstaande? Meld je dan aan via deze site!
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Surf&Durf > Of je nu graag op het water of het web surft....

Over Stichting Surf&Durf

Surf&Durf onderscheidt zich door het stoere karakter van surfen dat als middel ingezet wordt om de gewenste doelen te bereiken. Het onderdeel worden van de subgroep surfers is daarbij een essentieel aspect in het ontwikkelen van de eigen identiteit en een grotere basis voor sociale steun.

Op het strand en in het surfen worden spelenderwijs vaardigheden aangeleerd om de sociale en emotionele ontwikkeling te stimuleren.

Persoonlijke doelen en ervaringen kunnen gericht zijn op het vergroten van contactuele vaardigheden, verbeteren van lichaamsbewustzijn en het ervaren van ontspanning. Dit alles draagt bij aan een groter vertrouwen in jezelf.

Surf&Durf biedt surftherapie met een professionele expertise en individuele insteek. De deelnemers worden begeleid door psychomotorisch therapeuten (PMT’ers). Zij hebben kennis van de doelgroep en ervaring met het inzetten van beweging als therapeutisch middel.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Kom jij onze jeugdleden uitdagen!
Leider/leidster bij Bevers (5 tot 7 jaar oud) of Welpen (7 tot 11 jaar oud).Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Ben jij enthousiast en geef je goed leiding?
Scouting leider/leidster .Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
Project (Tijdelijk) · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
Wil jij je inzetten voor een ander en daarbij jezelf ontwikkelen?
Wil jij impact maken, jezelf ontwikkelen en nieuwe vrienden maken? Sluit je aan bij het Maatschappelijke Diensttijd (MDT) YourCube programma van Haagse Helpers!Geplaatst door Netwerk Haagse Helpers
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Vrijwilliger voor bij het Hopje gezocht voor uitleen speelgoed!
Spelen jouw kinderen vaak op het plein en/of heb je een paar uurtjes over? Geplaatst door Vrijwilligerspunt Scheveningen
Structureel werk · 1–2 uur/week
Vanuit huis
Help jij een handje mee?
Beheerder Kast van Lotje (4-8 uur per maand).Geplaatst door Stichting Lotje
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Wegelaer zoekt leiding voor haar groepen Scouts en Roverscouts !
Scouting leiding voor haar groepen (Scouts en Roverscouts).Geplaatst door Wegelaergroep Scouting