Skip Sidebar

Over ons

Met Rocking Up X-mas zorgen we elk jaar rond kerst dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de ...

ArmoedebestrijdingKinderen & JongerenOuderen
Vrijwilligersbeleid
Geen armoedeGeen hongerGoede gezondheid en welzijn
Deel
🎄Word een Kerstengel en verspreid warmte en vreugde!

🎄Word een Kerstengel en verspreid warmte en vreugde!

Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenOndersteunend werk
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Rocking Up X-Mas
#65798
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Rocking-Up-X-Mas/activiteiten/Word-een-Kerstengel-en-verspreid-warmte-en-vreugde/65798 om je aan te melden

Contactpersoon

Rocking Up X-MasStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0000000000.

Samenvatting

Kan je ook niet wachten tot het weer kerst is en vind jij, net als wij, dat mensen die leven onder de armoedegrens ook een mooie kerst verdienen?

Uitgebreide omschrijving

Wil jij een verschil maken in het leven van gezinnen die het moeilijk hebben tijdens de feestdagen? Grijp dan nu deze unieke kans om een kerstengel te worden bij Rocking Up X-Mas om samen met ons verder te bouwen aan ons doel om in nog meer steden mensen te verrassen met kerst en even het lichtpunt te zijn voor deze mensen in een moeilijke tijd!


Als kerstengel maak je deel uit van ons hartverwarmende team, waar we met passie en compassie werken om een stralende glimlach op de gezichten van kinderen en ouders te toveren. Je zult samen met gelijkgestemde mensen de kerstpakketten vullen met van alles!


Wat we van jou vragen:

🌟 Liefde voor de kerstgedachte: geloof in de kracht van het samenbrengen en het verspreiden van liefde en warmte tijdens de feestdagen.

🌟 Organisatietalent: help ons bij het coördineren van de kerstpakketten en zorg ervoor dat elk gezin de juiste items ontvangt.

🌟 Creativiteit: geef de kerstpakketten een persoonlijk tintje door ze met zorg en aandacht te decoreren.

🌟 Flexibiliteit: we werken in teamverband en zijn afhankelijk van vrijwilligers zoals jij. We waarderen jouw flexibiliteit en bereidheid om samen te werken met anderen.


Wat je krijgt:

✨ Een onvergetelijke ervaring

✨ Voldoening

✨ Nieuwe vriendschappen.


Interesse?

Meld je vandaag nog - via deze site - aan om een kerstengel te worden bij Rocking Up X-Mas en help ons de magie van kerst te verspreiden!

Aanmelden kan ook rechtstreeks via de volgende link:

https://rockingupxmas.nl/vacature-locatie-vrijwilliger/


Samen kunnen we het verschil maken. 💫


Let op: De glimlach die je ontvangt is onbetaalbaar, maar je beloning zal warmte, dankbaarheid en een onvergetelijke ervaring zijn.


Impressie van 2020:



Activiteit Delen

Over Stichting Rocking Up X-Mas

Met Rocking Up X-mas zorgen we elk jaar rond kerst dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de voedselbank. Wij willen ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en ze voor even hun zorgen laten vergeten zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is.

In het kerstpakket zitten ingrediënten en een recept om een luxe 3-gangen maaltijd te maken. We vullen dit aan met gesponsorde extra's zoals een lokaal uitje, speelgoed en andere zaken die niet vanzelfsprekend zijn voor deze gezinnen.

De pakketten worden door vrijwilligers bezorgd met de boodschap dat dit van een anonieme gever is die hen een fijne kerst wenst en hoopt, dat de ontvanger ooit in de gelegenheid is hetzelfde voor een ander te doen. Hoe dit wordt ontvangen is elke keer weer anders maar vaak is de impact bij de gevers minstens zo groot als bij de ontvangers. Op deze manier proberen we ook de gevers te inspireren om vaker naar een ander om te kijken.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Komt u een handje meehelpen?
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Komt u een handje meehelpen?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die activiteiten willen doen met onze bewoners in het verpleeghuis.Geplaatst door Woonzorgcentrum Mr. L.E. Visserhuis
Energieke bewegingscoach gezocht voor Haags Ontmoeten de Regenvalk
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Energieke bewegingscoach gezocht voor Haags Ontmoeten de Regenvalk
We zijn opzoek naar een bewegingscoach die onze bezoekers een energieke start van de dag kan bieden!Geplaatst door Haags Ontmoeten
Locatie Landscheiding:  Ben jij een echt spelletjesmens?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Locatie Landscheiding: Ben jij een echt spelletjesmens?
Iedere vrijdagmiddag van 14:30 tot 16:00 uur organiseren wij een spelletjesmiddag voor onze bewoners. Geplaatst door Cardia: Hart voor Zorg
Ouderen gezelschap houden bij HWW De Eshoeve
Eenmalige activiteit · 0–2 uur
Den Haag
Ouderen gezelschap houden bij HWW De Eshoeve
Samen een kopje koffie drinken, even naar buiten. Gewoon even contact met elkaar. Iedereen vind het fijn, maar niet voor iedereen is dit zo vanzelfsprekend.Geplaatst door NL Cares
Ken jij Rotaract Scheveningen? Kom jij ook gezellig bij ons?
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Ken jij Rotaract Scheveningen? Kom jij ook gezellig bij ons?
Lid Rotaract Scheveningen-Den Haag.Geplaatst door Rotaract Den Haag - Scheveningen
Locatie de Thuishaven: Word jij maatje van een van onze bewoners?
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Locatie de Thuishaven: Word jij maatje van een van onze bewoners?
Voor een aantal bewoners van De Thuishaven zijn we op zoek naar maatjes die samen met hen activiteiten kunnen ondernemen en/of een luisterend oor kunnen bieden.Geplaatst door Cardia: Hart voor Zorg