Skip Sidebar

Over ons

De Participatie Keuken zet zich in voor kwetsbare groepen in de regio Haaglanden. Dat doen we door het ontwikkelen van culinaire en culturele initiatieven die als doel hebben het verbinden van mensen ...

OuderenBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijn
Deel
Hou jij van mensen? Wij zoeken een telefonist(e)!

Hou jij van mensen? Wij zoeken een telefonist(e)!

Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Flexibele locatie
NederlandsSociaal contact
Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidOuderen
Activiteit Delen
Stichting Participatie Keuken
#39777
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Participatie-Keuken/activiteiten/Hou-jij-van-mensen-Wij-zoeken-een-telefoniste/39777 om je aan te melden

Contactpersoon

Ben LachhabStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070 720 08 90.

Samenvatting

De Participatie Keuken zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers met een glimlach, een luisterend oor en een beetje geduld. Gewoon vanuit je eigen huis!

Uitgebreide omschrijving

Hou jij van mensen? En heb je altijd al iets goeds willen doen voor de medemens in Den Haag, maar heb je niet altijd de mogelijkheid om dit op locatie te doen of van huis te zijn? Dan is dit echt iets voor jou! 


De Participatie Keuken zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers met een glimlach, een luisterend oor en een beetje geduld. Veel mensen bellen om deel te nemen aan een Aanschuiftafel en hebben hulp nodig bij het aanmelden. Ook worden er aanvragen voor evenementen gedaan of een vraag gesteld over vrijwilligerswerk. Gewoon vanuit je eigen huis!


Wat doet de Participatie Keuken? 

Ontmoetingen organiseren die smaken naar meer. Er zijn verschillende concepten die de participatie keuken aanbiedt. Een aanschuiftafel is een plek waar je gezellig kunt aanschuiven op een locatie in de wijk (wijkcentrum, theater, buurtkamer, kerk etc.) en voor een kleine eigen bijdrage samen met vrijwilligers en buurtgenoten kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Ontmoeten en meedoen staan centraal. 


Kijk ook op:

https://participatiekeuken.nl/


Hoe werkt het?

  • Vanuit je eigen huis neem je de telefoon op via de Participatie Keuken-telefoon. De telefoon wordt doorgeschakeld naar jouw telefoon. 
  • Je beantwoordt de vragen en je maakt eventueel gezellig een praatje met bijzondere mensen. 
  • Alle opmerkingen/vragen en oplossingen/antwoorden noteer je in een excell sheet, die je vervolgens naar de Participatie Keuken mailt en door anderen in het team worden op gevolgd.
  • De telefoon wordt doorgeschakeld naar jouw privé telefoon. Het is belangrijk dat er na elke ‘dagdienst’ een update wordt gegeven van de notities naar aanleiding van de gesprekken.


Beschikbaarheid is gevraagd op meerdere dagen tussen 12 en 15 uur.


Wat levert het jou op?

  • Positieve energie voor een hele week
  • Een goed gevoel. Je doet bijzonder werk! 
  • Waardering! Veel mensen zijn je heel dankbaar.


Kortom, hou jij van mensen. Wil je graag iets betekenen voor anderen? En vind je het leuk om echt even de tijd te nemen om iemand te woord te staan. Dan ben jij hét visitekaartje van de Participatie Keuken en zoeken we jou! Meld je snel aan!

Activiteit Delen

Over Stichting Participatie Keuken

De Participatie Keuken zet zich in voor kwetsbare groepen in de regio Haaglanden. Dat doen we door het ontwikkelen van culinaire en culturele initiatieven die als doel hebben het verbinden van mensen zodat ze zich weer (sociaal) gezond, gezien en gewaardeerd te laten voelen.

Participatie. Deze ontmoeting is erop gericht om op een laagdrempelige manier mensen open te stellen voor contact met de ander en te prikkelen tot actieve deelname.

Keuken. Het is meer dan een smakelijke maaltijd het is een totaal beleving waar de gast zelf onderdeel van is.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Ervaren, zelfstandige (Chef)-kok gezocht in Moerwijk
Vaste activiteit · 6–8 uur/week · Start vanaf 20 okt 2022
Den Haag
Ervaren, zelfstandige (Chef)-kok gezocht in Moerwijk
We zijn op zoek naar zelfstandige, vrijwillige (Chef-) kok die met gemak kan koken voor 30-50 personen en graag iets voor een ander willen betekenen. Geplaatst door Stichting Participatie Keuken
Gastheer/vrouw gezocht Moerwijk
Vaste activiteit · 4–5 uur/week
Den Haag
Gastheer/vrouw gezocht Moerwijk
Helpen als gastheer/vrouw op onze eetlocaties? Ga je graag met mensen in gesprek, heb je oprechte aandacht voor iemand? Lees dan verder Geplaatst door Stichting Participatie Keuken
Breng jij muziekgeluk bij de bewoners van ons Jonker Frans huis?
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
Breng jij muziekgeluk bij de bewoners van ons Jonker Frans huis?
Wij organiseren iedere week een beleef activiteit met muziek voor maximaal 8 bewoners. We draaien ouderwets langspeelplaten naar keuze v.d bewoner op de pick-upGeplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Jonker Frans
Gezocht vrijwilliger huiskamer voor de afdeling met dementerende bewoners
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht vrijwilliger huiskamer voor de afdeling met dementerende bewoners
Ondersteunen in de huiskamer waar bewoners met een vorm van dementie met elkaar de maaltijd gebruiken. Geplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Jonker Frans
WZH de Strijp -  Kom je mee op de duo fiets?
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Den Haag
WZH de Strijp - Kom je mee op de duo fiets?
Samen met een bewoner op de duo fiets erop uit.Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Buurtpreventie Teamlid Gezocht: Samen voor Veiligheid!
Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
Buurtpreventie Teamlid Gezocht: Samen voor Veiligheid!
Zin om in een team de buurt een beetje op orde te krijgen terwijl je geniet van de avondlucht? Meld je aan!Geplaatst door Buurt Interventie Team Morgenstond