Skip Sidebar

Over ons

Waarom doen we dit?
Stichting Mixclubs wil de kansen van kinderen vergroten door middel van haar ondernemerschapsprogramma. Al het talent van de kinderen wordt naar boven gehaald en er wordt hen ...

Kinderen & JongerenWelzijn
Vrijwilligersbeleid
Ongelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Ga jij jongeren sterker maken door middel van ondernemende projecten?

Project (Tijdelijk) · 3–6 uur/week · Voor ongeveer 3 maanden
Eekhoornrade 215, 2544 VS Den Haag, Nederland
NederlandsTrainingBegeleiding
Kinderen & JongerenWelzijn
Ongelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Mixclubs
#52630
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Mixclubs/activiteiten/Ga-jij-jongeren-sterker-maken-door-middel-van-ondernemende-projecten/52630 om je aan te melden

Contactpersoon

Elles VerhoefStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0650959475.

Samenvatting

Als energiek en ondernemend type ga je samen met jongeren en ondernemers tijdelijke projecten en bedrijven opzetten. Dit om jongeren in Escamp sterker te maken.

Uitgebreide omschrijving


Wat vragen we van je?

Je zet met jongeren uit Escamp, aan de hand van het ondernemerschapsprogramma van Stichting Mixclubs, echte (tijdelijke) bedrijven en projecten op. Dit in samenwerking met ondernemers en professionals en onder begeleiding van een coördinator van Stichting Mixclubs. Als begeleiding niet nodig is omdat je het al helemaal zelf kan, is dat nog beter.


Het doel van de projecten is het aanleren van de juiste vaardigheden (denk aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, netwerkskills, sociale vaardigheden, ondernemende mindset) die ervoor zorgen dat de jongeren beter aansluiting kunnen vinden bij de wereld.


Concreet zal dit betekenen:

Alle voorbereidingen worden gedaan door de coördinator en je wordt intensief begeleid en ondersteunt. Voorbeelden van wat je gaat doen: met de kids brainstormen, oefenen met solliciteren, bedrijven met hen opbellen, langs bedrijven gaan ( zie alle stappen op onze website: https://mixclubs.nl/stappenmethode/ )


Met één groep kinderen ben je 3 maanden bezig, 1 x in de week, 2 uur per week contact met kids. Na die 3 maanden begin je weer met een andere groep.


Wie ben jij?

Je bent ouder dan 18 jaar, kunt gemakkelijk contact leggen met jongeren, wilt een verschil maken in de wereld, wordt blij van deze vacature.


Herken je jezelf in bovenstaande, reageer dan en meld je aan via deze site en dan kunnen we snel sparren met elkaar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Mixclubs > Ga jij jongeren sterker maken door middel van ondernemende projecten?

Over Stichting Mixclubs

Waarom doen we dit?
Stichting Mixclubs wil de kansen van kinderen vergroten door middel van haar ondernemerschapsprogramma. Al het talent van de kinderen wordt naar boven gehaald en er wordt hen datgene meegegeven waarmee ze vol levensgeluk mee kunnen doen aan de maatschappij. Zo gaat talent én arbeidspotentieel niet verloren!

Wat doen we?
Stichting Mixclubs bevordert burgerschap en vermindert kansenongelijkheid bij kinderen. Dit doen we in de vorm van een ondernemerschapsprogramma waarbij kinderen een eigen bedrijfje opzetten om geld te verdienen voor een zelfgekozen doel. Om hun doel te bereiken vragen ze zelf hulp van ondernemers.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 31 aug 2022
Den Haag
Neem jij Mohammed (8) voor de eerste keer mee naar de bibliotheek?
Mohammed (8 jr) heeft een taalontwikkelingsstoornis, maar wil graag nieuwe dingen leren en lezen. Neem jij hem mee voor een uitje naar de bibliotheek?Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Structureel werk · 3 uur/week
Den Haag
Helpende hand met liefde voor water gezocht!
Kom je onze deelnemers met een verstandelijke beperking helpen bij het zwemmen / spelletjes doen in het zwembad?Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Structureel werk · 1–2 uur/week
Den Haag
Spelen met tweeling Rens en Wouter!
Samen spelen met Rens en Wouter om hun ontwikkeling te stimuleren. Zowel Rens als Wouter vinden praten lastig, jij kunt ze daarbij helpen.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Begeleider computercafe
Begeleider computercafe in wijkcentrum Bouwlust voor mensen met een verstandelijke beperking gezocht.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Wil jij een jongere (16 tot 27 jaar) helpen met zijn financiële administratie?
Vrijwilligers Get a Grip, hulp aan jongeren met financiële problemenGeplaatst door Humanitas Haagland
Structureel werk · 4–8 uur/week
Den Haag
Wij zoeken intercedent/medewerker bij ons Vrijwilligerspunt Bouwlust!
Het Vrijwilligerspunt is de plaats waar vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk samen komen. Een medewerker gaat op zoek naar de juiste match.Geplaatst door Wijkz, Bouwlust