Skip Navigation
Over ons

Mensen met elkaar en met relevante organisaties in verbinding brengen. Niet alleen om obstakels en misverstanden te helpen oplossen, maar juist om elkaar een stap verder te helpen. Dit willen we doen ...

Zorg & Welzijn
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleid
Deel

Waar liggen jouw talenten en ervaring, om ze creatief voor ons in te zetten ?

4 uur/week · 13 apr 2021 – 31 dec 2021
Televisiestraat 2, 2525 KD Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwAdministratieReceptieMarketing & CommunicatieSociale media
SamenwerkenCreatiefPraten met anderenLuisteren
Zorg & Welzijn
Aanmeldingen sluiten in 6 months.6 plaatsen over.
Stel de contactpersoon een vraag
of neem rechtstreeks contact op met de organisator via


Deel activiteit
#39303
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Mensen-van-Overal/activiteiten/Waar-liggen-jouw-talenten-en-ervaring-om-ze-creatief-voor-ons-in-te-zetten-/39303 om je aan te melden
Samenvatting
Allround medewerker Mensen van Overal.
Uitgebreide omschrijving


Wij zijn een snel groeiende, jonge organisatie met mensen overal vandaan, voor mensen van overal. Hoofdzakelijk bieden wij hulpverlening via inloopspreekuren, Facebook en een hulptelefoon. In de eerste plaats aan migranten om een brug te slaan naar de Nederlandse samenleving. Wij organiseren themabijeenkomsten, taallessen en ontwikkelen projecten voor kwetsbare mensen die met hun problemen nog niet voldoende in de bestaande systemen terecht kunnen.


Met jouw persoonlijke ervaring, heb je iets in te brengen voor onze organisatie op organisatorisch of praktisch gebied. De werkzaamheden kunnen variëren van het organiseren/opzetten van projecten, tot spreekuurmedewerker, juridisch medewerker, het geven van medische adviezen, coaching op gebied van opleiding of werk, administratieve klussen, enz.


Ga voor meer informatie naar de website!


Je krijgt bij ons een vrijwilligersovereenkomst en doet ervaring op met hulpverlening en multiculturele communicatie.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Mensen van Overal > Waar liggen jouw talenten en ervaring, om ze creatief voor ons in te zetten ?
Over Stichting Mensen van Overal
Mensen met elkaar en met relevante organisaties in verbinding brengen. Niet alleen om obstakels en misverstanden te helpen oplossen, maar juist om elkaar een stap verder te helpen. Dit willen we doen op verschillende manieren:
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
6 uur/week · 13 apr 2021 – 1 jul 2021
Den Haag
Huiswerkbegeleider gezocht
Huiswerkbegeleider.
Geplaatst door Stichting Mensen van Overal
8–12 uur/week · 13 apr 2021 – 31 dec 2021
Den Haag
Ondersteun jij ons bestuur?
Managementondersteuning.
Geplaatst door Stichting Mensen van Overal
1 uur/week · Start vanaf 18 jun 2021
Den Haag
Wijkkrant zoekt bezorgersVoor een paar straten in de wijk zoeken we nog bezorgers. Dit jaar wordt de krant nog drie keer bezorgd.Geplaatst door Bewonersorganisatie Archipel & Willemspark
3 uur/week · 1 apr 2021 – 21 jul 2021
Den Haag
Creatieve coördinerend vrijwilliger gevraagd
Hou je van knutselen en nieuwe dingen bedenken? Voor onze Woensdagavond Creaclub zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezellige creatieveling.
Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
2–4 uur/week · 31 mrt 2021 – 30 sep 2021
Den Haag
Ben jij goed in onderhandelen en netwerken? Wij zijn op zoek naar een ervaren Bestuurslid die het netwerk in Den Haag kent. Geplaatst door When The Eagle Learns To Fly
Trainingen die je misschien ook interessant vindt
Jul8
Training · 8 jul, 09:30 - 12:00
Den Haag
Gastvrijheid en Klantvriendelijkheid Ontvang je regelmatig klanten of bezoekers, bijvoorbeeld als receptionist, intercedent of gastvrouw? Vergroot dan nu je gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Geplaatst door PEP Den Haag
Jun29
Training · 29 jun, 09:30 - 12:00
Den Haag
Basistraining Vergadertechnieken (inclusief notuleren) Ga je als vrijwilliger of bestuurder vergaderingen bijwonen of organiseren? Leer dan snel alles over vergaderen en notuleren in deze basistraining. Geplaatst door PEP Den Haag
Jun21
Training · 21 jun, 15:00 - 17:00
Flexibele locatie
Gender- en seksuele diversiteit binnen organisaties In deze workshop gaan we aan de slag met jouw organisatie en kom je terug met praktische tools om jouw organisatie veiliger te maken voor LHBTQIA+'ers.
Geplaatst door PEP Den Haag
Okt7
Training · 7 okt, 12:30 - 15:00
Vanuit huis
Online Workshop "Projectplan schrijven"Heb je een goed idee voor een project, maar heb je moeite met het schrijven van een goed projectplan? Doe dan mee aan deze workshop!Geplaatst door PEP Den Haag
Okt11
Training · 11 okt, 15:00 - 17:00
Vanuit huis
Gender- en seksuele diversiteit binnen organisaties In deze workshop gaan we aan de slag met jouw organisatie en kom je terug met praktische tools om jouw organisatie veiliger te maken voor LHBTQIA+'ers.
Geplaatst door PEP Den Haag
Jul9
Training · 9 jul, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Diversiteit in organisaties
Met de training wil PEP Den Haag besturen en professionals beter uitrusten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van meer inclusieve organisaties.
Geplaatst door PEP Den Haag
Aanmeldingen sluiten in 6 months.6 plaatsen over.
Stel de contactpersoon een vraag
of neem rechtstreeks contact op met de organisator via


Deel activiteit
#39303
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Mensen-van-Overal/activiteiten/Waar-liggen-jouw-talenten-en-ervaring-om-ze-creatief-voor-ons-in-te-zetten-/39303 om je aan te melden