Skip Sidebar

Over ons

Mensen van Overal is een nieuwe stichting, we zijn januari 2019 begonnen, op initiatief van migranten zelf.

Wij vinden dat integratie best leuk mag zijn en willen laten zien dat wij als migranten de ...

RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel

Bemiddelaar tussen klant en organisaties, bedrijven, diensten en instellingen.

Structureel werk · Flexibele uren
Televisiestraat 2, 2525 KD Den Haag, Nederland
BegeleidingArabischNederlands
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Geschikt als Maatschappelijke Stage
Activiteit Delen
Stichting Mensen van Overal
#51342
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Mensen-van-Overal/activiteiten/Bemiddelaar-tussen-klant-en-organisaties-bedrijven-diensten-en-instellingen/51342 om je aan te melden

Contactpersoon

Zelal AlabdoStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0648538122.

Samenvatting

Als sociaal betrokken bemiddelaar ondersteun je clienten bij het invullen van documenten en onderhoud je telefonische contact met externe bedrijven.

Uitgebreide omschrijving


Ben jij sociaal betrokken en vind je het interessant om te communiceren met externe bedrijven en instellingen dan ligt er bij Stichting Mensen van Overal een mooie uitdaging voor je klaar.


Onze clienten spreken voornamelijk Arabisch en Nederlands echter men heeft vaak nog wat moeite om goed te begrijpen wat er aan de andere kant van de "lijn" of in zakelijke brieven wordt bedoelt.


Spreek je Arabisch en Nederlands dan is dat mooi meegenomen echter alleen Nederlands is ook prima want we hebben zeer bekwame tolken in ons team die jou helpen om de taalbarriere te overbruggen.


Wat ga je doen als bemiddelaar?

Denk aan contacten met de Immigratie- & Naturalisatiedienst,

de Belastingdienst, energiebedrijven, zorgverzekeraars, banken en woningbouw verenigingen.


Je gaat op internetpagina's formulieren en aanvragen invullen in samenspraak met de cliënt.

Ook zal je veel telefonisch contact hebben met bedrijven om duidelijkheid te scheppen in de correspondentie tussen cliënt en het bedrijf/dienst.


Wanneer je voor een cliënt zijn zorg over het communiceren met Nederlandse bedrijven en instellingen kan ontnemen krijg je er veel dankbaarheid voor terug.


Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving waar je jezelf kan zijn zonder vooroordelen en verwachtingen.

We hebben een mooi team wat je gaat ondersteunen bij de werkwijze van de verschillende bedrijven en diensten waar we contact mee hebben.


Heb je interesse in deze vacature dan zien we graag je sollicitatie tegemoet en meld je dan aan via deze site of neem contact op met Zelal Alabdo wanneer je meer wilt weten.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Mensen van Overal > Bemiddelaar tussen klant en organisaties, bedrijven, diensten en instellingen.

Over Stichting Mensen van Overal

Mensen van Overal is een nieuwe stichting, we zijn januari 2019 begonnen, op initiatief van migranten zelf.

Wij vinden dat integratie best leuk mag zijn en willen laten zien dat wij als migranten de Haagse samenleving wat te bieden hebben.

We zijn onafhankelijk, onpartijdig en niet-religieus. Onze oprichters zijn voornamelijk Syriërs, maar we zijn er voor iedereen, ongeacht status, herkomst, religie, geaardheid, enzovoort.

Onze vrijwilligers zijn gemotiveerde en vaak hoogopgeleide vrouwen en mannen. Zij komen onder meer uit Syrië, Palestina, Afghanistan, Irak, Nederland, Brazilie, Iran, Somalie en Eritrea. Onder ons zijn artsen, tandartsen, juristen, ICT-ers, ondernemers, een docent, architect, socioloog, natuurkundige en een psychiater.
Wij willen, met Nederlanders, met andere organisaties, een brug slaan naar de Haagse samenleving. We willen mensen een stap verder helpen. Steun bieden om weer op eigen benen verder te gaan. We doen dat als ervaringsdeskundige, als professional, als mens. Want niemand is alleen maar vluchteling.

Wij willen een veilige plek bieden waar mensen zichzelf mogen zijn. Want juist dan hebben we de samenleving echt wat te bieden, daarvan zijn wij overtuigd
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 3–12 uur/week
Den Haag
Maak verschil door het koken van een lekkere maaltijd
Dagelijks koken wij voor 20 meiden tussen de 18 en 23 jaar die dakloos zijn geworden. Met koken en aanwezig zijn kun je verschil maken hun leven. Geplaatst door Stichting 488
Structureel werk · 1–4 uur/week
Den Haag
Maatje voor de Spaanstallige Yeli, 23 jr.
Yeli is 23 jaar en woont sinds kort met haar moeder in Den Haag, Segbroek en zoekt een maatje.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Taak · 4–8 uur
Den Haag
Activiteitenbegeleider (vrijwilligerswerk)
Creatieve Activiteitenbegeleider voor de bewoners uit de wijk.Geplaatst door Buurtkamer de Luyk
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Ondersteuners en begeleiders seniorencafé Juliana Plaza
Vrijwilligers die senioren willen ondersteunen en begeleiden tijdens hun wekelijkse bezoek aan Haags Ontmoeten Juliana Plaza Geplaatst door Haags Ontmoeten
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Wij zijn op zoek naar telefonistes! Kom jij ons helpen?
Wij zijn op zoek naar telefonistes die ons team kunnen helpen versterken en ja ook AOW gerechtigde worden gevraagd te reageren.Geplaatst door Stichting wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld
Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 8 mei 2022
Den Haag
Saffier, Royal - Wandelmaatje (maandag)
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op maandagochtend willen wandelen met bewoners (in rolstoel) bij Huize Royal & Rustique.Geplaatst door Saffier