LinkedIn Expert?  Zet dit in voor empowerment en integratie!

LinkedIn Expert? Zet dit in voor empowerment en integratie!

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Marketing & CommunicatieSociale mediaCreatiefLezen & schrijvenNederlandsEngels
Vluchtelingen & MinderhedenOnderwijsWelzijn
17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting StepUp Team
#75045
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/StepUp-Team/activiteiten/LinkedIn-Expert-Zet-dit-in-voor-empowerment-en-integratie/75045 om je aan te melden

Contactpersoon

Vera GoedhartStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 614712820.

Samenvatting

Wil je jouw ervaring met LinkedIn inzetten om bij te dragen aan empowerment en integratie? Dan is dit jouw kans om impact te maken!

Uitgebreide omschrijving


Wat doen wij?

Empowerment en loopbaancoaching voor hoogopgeleide Nieuwe Nederlanders. Nieuwe Nederlanders een opstap geven naar een op maat gesneden functie op hun niveau en kwaliteit, te verwezenlijken door het geven van opleidingen, trainingen en workshops. Het in kleine groepen begeleiden van deelnemers.


Wie zoeken wij?

Als vrijwilliger om onze stichting te promoten, beheer en optimaliseer je de aanwezigheid van het StepUp Team op het professionele sociale netwerk LinkedIn.


Wat ga je doen bij ons?

Content publiceren: Ontwikkelen en implementeren van contentstrategieën, publiceren van posts, artikelen en updates die helpen om abonnees betrokken te houden en nieuw publiek aan te trekken.

Je netwerk van contacten uitbreiden: Je netwerk van contacten actief uitbreiden door potentiële klanten, partners en andere nuttige connecties toe te voegen. Blijf actief communiceren.

Werken met analytics: Analyseer de effectiviteit van geplaatste content en activiteiten met behulp van de ingebouwde analytics tools van LinkedIn. Pas je strategie aan op basis van deze gegevens om betere resultaten te behalen.

Branding en Reputatie: Help het merk van het bedrijf te versterken door actief deel te nemen aan discussies, relevante inhoud te posten en contact te leggen met opinieleiders in de sector.


Jij:

Passie voor het ondersteunen van nieuwkomers en statushouders en gelijkheid bevorderen; ervaring of interesse in marketing, communicatie of gerelateerde gebieden; uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur Engels; creatief, gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken; kennis van LinkedIn, contentcreatie en van de sociale kaart van regio Haaglanden!


Wij:

Een inspirerende omgeving om jouw vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen en daardoor je netwerk te vergroten; kans om een tastbaar verschil te maken in het leven van nieuwkomers en statushouders , flexibele werkuren en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.


Interesse?

Mail ons samen met je CV.

Wij kijken uit naar jouw aanmelding en het uitdragen van onze missie!
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting StepUp Team

Wij zijn een nieuwe stichting die professionals met diverse achtergronden samenbrengt, verenigd door één idee: immigranten in Nederland helpen proactieve stappen te zetten om hun kwaliteit van leven te verbeteren en zich voor te bereiden op loopbaancoaching.

Ons product zijn empowerment workshops die specifiek zijn ontworpen voor hoger opgeleide vrouwen, waaronder nieuwkomers, expats en statushouders.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Interesse in het opzetten van onze website?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Interesse in het opzetten van onze website?
We zijn op zoek naar bekwame en ervaren vrijwilligers om onze organisatiewebsite te verjongen.Geplaatst door Impronation Stichting
Gezocht: Social media manager
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: Social media manager
Oproep aan uitzonderlijke vrijwilligers om samen met ons onze socialemediakanalen te promoten!Geplaatst door Impronation Stichting
Gezocht: Communicatiehulp
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: Communicatiehulp
Impronation is op zoek naar vrijwilligers met ervaring en communicatieve vaardigheden om onze boodschap te verspreiden en onze organisatie te promoten.Geplaatst door Impronation Stichting
Wij zoeken een ontwikkelaar van onze Excel en Powerpoint training!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 weken
Den Haag
Wij zoeken een ontwikkelaar van onze Excel en Powerpoint training!
Wij willen onze computercursus verder ontwikkelen met Excel, Powerpoint en eventueel zoom/google meet. Heb jij hier kennis van, dan horen we graag van je. Geplaatst door Dignita Acedemie
Zorg jij straks dat de inwoners van Statenkwartier goed op de hoogte zijn?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Zorg jij straks dat de inwoners van Statenkwartier goed op de hoogte zijn?
Wil jij via communicatie eraan bijdragen dat de 10.000 inwoners van Statenkwartier op de hoogte zijn van activiteiten, projecten en ontwikkelingen in de wijk? Geplaatst door Wijkoverleg Statenkwartier
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Den Haag
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
ZERO SCHULDEN, ZERO STRESS. Doe mee met SchuldZero en breng verandering voor en door jongeren. SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en samenwerking.Geplaatst door Stichting Centrum 16.22