Skip Sidebar

Over ons

De StadsOase Spinozahof is een groene oase midden in het drukke, versteende, stadscentrum van Den Haag. Met meer dan 200 vrienden en 20 nationaliteiten is een voormalig braakliggend bouwgrond ...

Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel

Gezocht gastheren/vrouwen in combinatie met beheerderstaken

6 uur/week
Repelaerstraat 61, 2515 LX Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwOndersteunend werkNederlandsEngelsDuitsArabischAndersFransTurksKlussen
Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel activiteit
#47392
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stadsoase-Spinozahof/activiteiten/Gezocht-gastherenvrouwen-in-combinatie-met-beheerderstaken/47392 om je aan te melden

Contactpersoon

Marianne EdixhovenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06 24533703.

Samenvatting

Vind jij het leuk om in de StadsOase Spinozahof, samen met anderen een gastheer/vrouw rol te combineren met beheerders taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving


Vacature: Gastvrouw-heer / beheerder 


StadsOase Spinozahof is op zoek naar meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om samen de combinatierol van gastheer/vrouw & beheerder te gaan vervullen.


Je bent het gezicht van de StadsOase gedurende openingstijden, bent aanspreekpunt voor bezoekers, tuinders en andere betrokkenen, houdt de faciliteiten op orde en verricht hand en spandiensten tijdens voorbereidingen voor evenementen en tijdens evenementen zelf.


Tevens ben je in staat om lichte onderhouds-, schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden aan het gebouw en inventaris te verrichten. 


Vaardigheden die goed van pas komen zijn: sociaal, communicatief, proactief, flexibel, oplossingsgericht, 2 rechter handen èn vooral een positieve houding ten opzichte van de StadsOase Spinozahof en haar doelstellingen. 

Hou jij van buiten zijn, groen én draag je het bevorderen van duurzaam gedrag een warm hart toe, dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.


Werkzaamheden :

 • Openen en sluiten van de StadsOase / Orangerie / keuken / Buurtschuur. Ontvangen van gasten, verzorgen van rondleidingen, indien nodig uitgifte van materialen en gereedschappen van de Buurtschuur. 
 • Zorgen voor thee&koffie, een opgeruimde keuken en Orangerie, bijhouden van de andere faciliteiten en terrein. 
 • Verrichten van hand- en spandiensten (waaronder het doen van boodschappen) ter voorbereiding van evenementen of ten behoeve van het gebruik van de ruimten door derden.. 
 • Aanspreekpunt zijn voor gebruikers en bezoekers, jij bent degene met tijd voor een praatje. 
 • Werktijden in overleg, idee is: woensdagochtend, zaterdagmiddag, zondagmiddag e.e.a. in samenspraak met collega’s en leden van het kernteam. 


Wat vragen wij:

 • MBO 4 niveau
 • Beschikbaarheid van minimaal 6 uur per week, het liefst op vaste dagen minimaal 2x 3 uur. 
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid, samenwerken, flexibiliteit en een hart voor mens en groen
 • Je Nederlandse spreekvaardigheid hoeft niet perfect te zijn, kennis van het Engels is een pré, andere talen zijn welkom.


Wat bieden wij:

 • Je komt te werken in een dynamische omgeving met een leuk klein multicultureel team.
 • Lidmaatschap van de StadsOase, dit betekent o.a. zelfstandige toegang tot de StadsOase.
 • Deelname aan diverse activiteiten op de StadsOase waaronder onze Spinoza-diners op zaterdagavond (voor veranderingen in de programmering zie de website). 
 • Deelname aan werk-/projectgroepen naar keuze, als je dat leuk vindt en er tijd voor hebt. 
 • Onkostenvergoeding, 
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > StadsOase Spinozahof > Gezocht gastheren/vrouwen in combinatie met beheerderstaken

Over StadsOase Spinozahof

De StadsOase Spinozahof is een groene oase midden in het drukke, versteende, stadscentrum van Den Haag. Met meer dan 200 vrienden en 20 nationaliteiten is een voormalig braakliggend bouwgrond omgetoverd tot een duurzame ontmoetingsplek voor iedereen. Niet alleen om te tuinieren, te composteren te klussen en spullen te delen, maar ook om samen te eten, thee te drinken, en workshops te geven of te volgen. Of om in alle rust een boek te kunnen lezen in de buitenlucht. Hìer kan het!

Het braakliggende terrein dat vooral werd gebruikt als vuilnisbelt daagde de stadspioniers, uit de buurten Stationsbuurt, het Oude Centrum en de Schilderswijk, in 2013, uit om er een buurttuin aan te leggen. Inmiddels bestaat deze prachtige plek uit 31 kleine individuele tuintjes, een grote gemeenschappelijke tuin, een Medicinale kruidentuin, een Buurtschuur, een compostbakkerij, een Oranjerie een keuken, een groot buiten prieel en diverse hoekjes en zitjes om heerlijk van 't groen te kunnen genieten.

De pioniers van de StadsOase Spinozahof zijn ervan overtuigd dat, wanneer wij, mensen, trots zijn op onszelf we ook gaan investeren in onze omgeving. Of andersom: als we wonen in een omgeving waar we gewaardeerd worden, gaan we dit ook weer teruggeven aan die omgeving. De Spinozahof wil blijvend een omgeving zijn waarin iedereen meetelt en waar een ieder een rol heeft die belangrijk is voor het geheel. Door de buurttuin als ontmoetingsplek zorgen we als gemeenschap voor meer sociale inclusie, een beter imago van de buurt en een groenere duurzame omgeving.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
0–4 uur/week · 26 apr 2021 – 31 dec 2021
Den Haag
Assistent Beheerder wijkcentrum Octopus
Assistent Beheerder Centrum OctopusGeplaatst door Zebra Welzijn
0–6 uur/week
Den Haag
Intercedent
Ben jij die intercedent die mensen naar vrijwilligerswerk bemiddelt in wijkcentrum De Burcht?Geplaatst door Zebra Welzijn
4 uur/week
Den Haag
Scootmobiel breng- en haalservice
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool !Geplaatst door Zebra Welzijn
8–32 uur/week
Rijswijk
Kledingsorteermedewerker
Wij krijgen veel kleding binnen dat gesorteerd moet worden voordat het in de kledingrekken kan hangen in de winkels.Geplaatst door Kringloop Den Haag
Een dag · 4–8 uur
Den Haag
Fitness begeleiders
Voor Buurtsportvereniging De Mussen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de begeleiding van de fitness.Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vind Trainingen die bij jou passen
Dec14
Training · 14 dec, 14:00 - 16:00
Den Haag
Workshop Verder na verlies (voor 55+)

"Verwerken is niet loslaten, maar anders leren vasthouden." (Manu Keirse)
Geplaatst door Indigo Preventie
Dec17
Nieuw
Training · 17 dec, 10:00 - 12:00
Den Haag
Workshop Stoppen met piekeren (voor 55+)
Maak het niet erger dan het is.Geplaatst door Indigo Preventie
Dec16
Nieuw
Training · 16 dec, 14:00 - 16:00
Den Haag
Workshop Assertiviteit (voor 55+)
Hoe kun je zeggen wat je wil?Geplaatst door Indigo Preventie
Deel activiteit