Skip Sidebar

Over ons

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Vrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel

Heb je oog voor een ander en vind je het leuk om anderen te coachen?

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
BestuurSociaal contactTraining
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Scouting Satoko Kitahara
#57121
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Scouting-Satoko-Kitahara/activiteiten/Heb-je-oog-voor-een-ander-en-vind-je-het-leuk-om-anderen-te-coachen/57121 om je aan te melden

Contactpersoon

Carola LuitenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0642056939.

Samenvatting

Heb je oog voor de ander en vindt je het leuk om mensen te coachen? Kom dan ons bestuur versterken in de rol van vrijwilligerscoördinator!

Uitgebreide omschrijving

De vrijwilligerscoördinator zit in het groepsbestuur en is voor de vrijwilligers een coach en vraagbaak. De vrijwilligerscoördinator houdt zich bezig met de werving van nieuwe leiding en de bezetting van de teams, maar is er ook om de relaties met de leidinggevenden in goede banen te leiden en in te grijpen als er zaken niet lekker lopen. Samen met andere bestuursleden wordt door de vrijwilligerscoordinator ook nagedacht over benodigde trainingen of workshops voor de leidingteams. Je bent de aanjager van het vrijwilligersbeleid binnen het bestuur en denkt ook mee over waardering van vrijwilligers.


Bestuur

Ons verenigingsbestuur bestaat uit 6 leden en wij zorgen voor de randvoorwaarden waardoor onze leiding het scoutingsspel kan draaien. Zo praten we over huisvesting, veranderende regelgeving, ontwikkelingen in het vrijwilligersteam en onze financiën. Dit doen we met een beetje humor en in een gezellige sfeer.


Groepsraad

De groepsraad is het overleg waar al onze vrijwilligers welkom zijn. Hier vertellen we elkaar hoe het binnen de groepen loopt, waar de uitdagingen liggen en organiseren we acties en speltakken voor de hele groep.


Wie zijn wij?

Scouting Satoko Kitahara is een scouting groep voor meisjes. We hebben als doel de leden samen met vriendinnen van alles te laten ontdekken en te doen. Hierbij staan de woorden Uitdaging, Water, Spel, Sociale vaardigheden en Vriendschappen sluiten centraal. We draaien onze programma’s op onze hoofdlocatie in Leidschendam en daarnaast zijn we actief in Leidschenveen. Ook hebben we in de zomer onze boten aan de Kagerplassen bij Leiden liggen. We hebben zo’n 75-80 jeugdleden en rond de 25 vrijwilligers.


Wij bieden:

• Samenwerking met enthousiaste vrijwilligers

• Een kijkje in de keuken van onze leuke scoutinggroep

• Een plek om aan competenties te werken als coachings- en communicatieve vaardigheden


Wij vragen:

Deelname aan de bestuursvergadering en groepsraad op doordeweekse avonden en gemiddeld 6 uur per maand inzet voor vrijwilligers taken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Scouting Satoko Kitahara

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger?
En op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen?Geplaatst door Scouting Satoko Kitahara
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Voorzitter bestuur bij GKV Den Haag!
De voorzitter geeft leiding aan de vereniging, zit bestuursvergaderingen voor en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern.Geplaatst door GKV Den Haag (Gymnasiasten Korfbal Vereniging)
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Coördinator Leidschenveen/Ypenburg - 📍 Regelneef of regeltante gezocht!
Ben jij een kei in plannen en vind je het leuk om mensen te begeleiden? Dan zoeken wij jou die onze voorlezers wil coördineren!Geplaatst door VoorleesExpress Den Haag
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Voorlezer Leidschenv./Ypenburg - Wil jij een groot verschil maken voor een kind?
Dit kan door bij een gezin thuis voor te lezen aan kinderen (leeftijdsgroep 2 t/m 8 jaar) met een taalachterstand. Geplaatst door VoorleesExpress Den Haag
Vaste activiteit · 0–2 uur/week
Den Haag
Kun jij als zwemtrainer op ontspannen wijze een groepje zwemmers begeleiden?
Dan zoeken we jou! Wij hebben nog zwemtrainers nodig voor Ma, Do en Vr. 19.15-20.15u in het Hofbad in Den Haag. Geplaatst door Haagse Watervrienden
Aug14
Evenement · 14 aug 10:00 – 18 aug 18:00
Den Haag
Vrijwilliger worden bij de Huttenbouwweek 2023!
Zorg jij ervoor dat 150 kinderen een topweek hebben? Kom ons dan helpen bij de huttenbouwweek van 14 t/m 18 augustus! Geplaatst door YMCA Ypenburg