Skip Sidebar

Over ons

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Vrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel

Bestuurslid gezocht! Wakker jij ons vuurtje aan?

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
BestuurCoördinerenAdministratie
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Scouting Satoko Kitahara
#57119
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Scouting-Satoko-Kitahara/activiteiten/Bestuurslid-gezocht-Wakker-jij-ons-vuurtje-aan/57119 om je aan te melden

Contactpersoon

Carola LuitenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0642056939.

Samenvatting

Onze gezellige scoutingvereniging is op zoek naar een bestuurslid! Wakker jij ons vuurtje verder aan?

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om administratieve en coördinerende werkzaamheden op te pakken, maar wil je wel je eigen tijd indelen? Word secretaris binnen onze scoutinggroep! Als secretaris ben je verantwoordelijk voor een sluitende ledenadministratie en, in samenwerking met de penningmeester, voor het contributieoverzicht. Daarnaast houd je de mailbox bij en ben je 4x per jaar aanwezig bij onze bestuursvergadering en 4x per jaar bij de groepsraad.


Bestuur

Ons verenigingsbestuur bestaat uit 6 leden en wij zorgen voor de randvoorwaarden waardoor onze leiding het scoutingsspel kan draaien. Zo praten we over huisvesting, veranderende regelgeving, ontwikkelingen in het vrijwilligersteam en onze financiën. Dit doen we met een beetje humor en in een gezellige sfeer.


Groepsraad

De groepsraad is het overleg waar al onze vrijwilligers welkom zijn. Hier vertellen we elkaar hoe het binnen de groepen loopt, waar de uitdagingen liggen en organiseren we acties en speltakken voor de hele groep.


Wie zijn wij?

Scouting Satoko Kitahara is een scouting groep voor meisjes. We hebben als doel de leden samen met vriendinnen van alles te laten ontdekken en te doen. Hierbij staan de woorden Uitdaging, Water, Spel, Sociale vaardigheden en Vriendschappen sluiten centraal. We draaien onze programma’s op onze hoofdlocatie in Leidschendam en daarnaast zijn we actief in Leidschenveen. Ook hebben we in de zomer onze boten aan de Kagerplassen bij Leiden liggen. We hebben zo’n 75-80 jeugdleden en rond de 25 vrijwilligers.


Wij bieden:

• Samenwerking met enthousiaste vrijwilligers

• Een kijkje in de keuken van onze leuke scoutinggroep

• Een plek om aan competenties te werken als administratieve- en communicatieve vaardigheden en coördineren


Wij vragen:

Deelname aan de bestuursvergadering en groepsraad op doordeweekse avonden en gemiddeld 8 uur per maand inzet voor administratieve taken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Scouting Satoko Kitahara

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 7 uur/week
Den Haag
Ben jij een nautisch leider?
Vind jij het leiding geven aan kadetten en kader in een plezierige nautische omgeving leuk om te doen? Word dan onze nieuwe commandant. Geplaatst door Zeekadetkorps Den Haag
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Voorzitter bestuur bij GKV Den Haag!
De voorzitter geeft leiding aan de vereniging, zit bestuursvergaderingen voor en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern.Geplaatst door GKV Den Haag (Gymnasiasten Korfbal Vereniging)
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger?
En op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen?Geplaatst door Scouting Satoko Kitahara
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Lid Toernooicommissie
Zit organiseren in jouw bloed en heb je affiniteit met sport? Zou jij voor ons o.a. het komend schoolkorfbaltoernooi willen organiseren?Geplaatst door GKV Den Haag (Gymnasiasten Korfbal Vereniging)
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Lid Sponsorcommissie
Werven van sponsoren voor onze verenigingGeplaatst door GKV Den Haag (Gymnasiasten Korfbal Vereniging)
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Coördinator Leidschenveen/Ypenburg - 📍 Regelneef of regeltante gezocht!
Ben jij een kei in plannen en vind je het leuk om mensen te begeleiden? Dan zoeken wij jou die onze voorlezers wil coördineren!Geplaatst door VoorleesExpress Den Haag