Skip Sidebar
SV Die Haghe

SV Die Haghe

Non-profit

Over ons

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op ...

Vrijwilligersbeleid
Deel

Wie komt ons helpen in de voetbalkantine (bar of keuken)?

2–4 uur/week
Wijndaelerweg 9, 2554 BZ Den Haag, Nederland
Koken & etenOndersteunend werk
Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel activiteit
#47607
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/SV-Die-Haghe/activiteiten/Wie-komt-ons-helpen-in-de-voetbalkantine-bar-of-keuken/47607 om je aan te melden

Contactpersoon

Die HagheStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621506471.

Samenvatting

Gezocht bar- en keukenmedewerk(st)er voor bediening in voetbalkantine van sv Die Haghe.

Uitgebreide omschrijving

Als bar- of keuken vrijwilliger bedien je achter de bar of in de keuken en zorg je ervoor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijke wijze geholpen worden aan een hapje en/of drankje. Je werkt daarbij samen met andere vrijwilligers en met elkaar ben je het gezicht van sv Die Haghe en bepaal jij mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.


Voor de zaterdag zoeken we ook vrijwilligers die met de koffiekar langs de velden gaan om de aanwezigen op ons sportcomplex te voorzien van koffie/thee.


Vind jij het leuk om veel mensen te ontmoeten en samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de bardienst, keukendienst of de koffiekar.


Tijdsinvestering: 1-3 uur op zaterdag of 1 uur op een doordeweekse trainingsavond.


Het inschrijven voor deze diensten is heel eenvoudig en je kunt dit doen op dagen en tijdsblokken die in jouw agenda passen: 

  • via de website svdiehaghe.nl / Inroosteren OF
  • via sv Die Haghe app / Dienstenplanner 


De eerste keren dat je achter de bar of in de keuken staat, zorgen wij ervoor dat je wordt ingewerkt door een ervaren en doorgewinterde vrijwilliger die je alles uitlegt over deze gezellige diensten.


Hou jij van gezelligheid en vind je het leuk om achter de bar te staan of in de keuken te werken dan zoeken we jou!


Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > SV Die Haghe > Wie komt ons helpen in de voetbalkantine (bar of keuken)?

Over SV Die Haghe

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op zijn/haar niveau.

sv Die Haghe streeft ernaar om leden voor hun voetballoopbaan aan sv Die Haghe te binden. In het eerste elftal spelen ook veel spelers die in hun jeugd al bij Die Haghe zijn begonnen.

Die Haghe was een van de eerste voetbalverenigingen in de regio die is begonnen met meisjesvoetbal. De vrouwen- en meisjes teams spelen inmiddels op hoog niveau.

Het clubgebouw van Die Haghe is een moderne accommodatie waar het gezellig toeven is. Iedereen is welkom om een wedstrijd te bekijken en in deze gezelligheid te delen.

Het sportpark Ockenburgh heeft 8 voetbalvelden waarvan 2 velden van kunstgras zijn voorzien. Het sportpark wordt gedeeld met 2 andere voetbalverenigingen, een buurthuis en een school.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
4–8 uur/week
Den Haag
Wil jij ons helpen met het onderhouden van de accommodatie?
De onderhoudsploeg zorgt ervoor dat het complex van sv Die Haghe in de best mogelijke staat blijft. Geplaatst door SV Die Haghe
1–2 uur/week
Den Haag
Vrijwilligerscoördinator bij sv Die Haghe
Als vrijwilligerscoördinator zorg je voor werving van nieuwe vrijwilligers en voorzie je bestaande vrijwilligers van informatie.Geplaatst door SV Die Haghe
2–4 uur/week
Den Haag
Word scheidsrechter en kom voetbalwedstrijden fluiten!
Vind jij voetbal leuk en wil jij scheidsrechter worden? Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of senioren fluit.Geplaatst door SV Die Haghe
1–2 uur/week
Den Haag
Hou je van plannen en organiseren? Word lid van de Toernooi Commissie
Aan het einde van het speelseizoen organiseert sv Die Haghe diverse thuis toernooien. Jij zorgt ervoor dat de toernooien worden gepland en georganiseerd.Geplaatst door SV Die Haghe
4–8 uur/week
Den Haag
Wil jij ons helpen om materialen uit te geven en te onderhouden?
Zo'n 60 jeugdteams trainen wekelijks en gebruiken materialen. De uitgifte van de materialen zorgt ervoor dat alles netjes en goed onderhouden blijft.Geplaatst door SV Die Haghe
4–6 uur/week
The Hague
Hou je van cijfers?
Wij zoeken iemand voor de functie van penningmeester. Als penningmeester ben je bestuurslid en onderdeel van een breder managementteam.Geplaatst door The Hungry Mind