Skip Sidebar
SV Die Haghe

SV Die Haghe

Non-profit

Over ons

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op ...

Vrijwilligersbeleid
Deel

Hou je van plannen en organiseren? Word lid van de Toernooi Commissie

1–2 uur/week
Wijndaelerweg 9, 2554 BZ Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleidenCoördineren
Sport & Recreatie
Deel activiteit
#47635
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/SV-Die-Haghe/activiteiten/Hou-je-van-plannen-en-organiseren-Word-lid-van-de-Toernooi-Commissie/47635 om je aan te melden

Contactpersoon

Die HagheStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621506471.

Samenvatting

Aan het einde van het speelseizoen organiseert sv Die Haghe diverse thuis toernooien. Jij zorgt ervoor dat de toernooien worden gepland en georganiseerd.

Uitgebreide omschrijving

Als lid van de toernooi commissie ben jij cruciaal om alle zaken rondom de toernooiwedstrijden goed te laten verlopen en draag jij bij aan de gezellige sfeer binnen de commissie en sv Die Haghe.


De taken van de toernooi commissie:

  • Het jaarlijks plannen en organiseren van de thuistoernooien die aan het einde van het voetbalseizoen plaatsvinden.
  • Het zorgen voor een optimale en aantrekkelijke bezetting van het toernooi door het uitnodigen van andere verenigingen en daarbij rekening houdend met de niveaus va de deelnemende teams.
  • In samenwerking met de Scheidsrechterscommissie zorgen voor voldoende beschikbare scheidsrechters tijdens de toernooien.
  • Het zorgen voor voldoende vrijwilligers die op de toernooidagen meehelpen.
  • Het zorgen voor een optimale planning en voorbereiding van de toernooidagen.


Weet jij dat goed organiseren structuur, goede communicatie en groot probleemoplossend vermogen betekent. Dan zoeken we jou!

Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > SV Die Haghe > Hou je van plannen en organiseren? Word lid van de Toernooi Commissie

Over SV Die Haghe

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op zijn/haar niveau.

sv Die Haghe streeft ernaar om leden voor hun voetballoopbaan aan sv Die Haghe te binden. In het eerste elftal spelen ook veel spelers die in hun jeugd al bij Die Haghe zijn begonnen.

Die Haghe was een van de eerste voetbalverenigingen in de regio die is begonnen met meisjesvoetbal. De vrouwen- en meisjes teams spelen inmiddels op hoog niveau.

Het clubgebouw van Die Haghe is een moderne accommodatie waar het gezellig toeven is. Iedereen is welkom om een wedstrijd te bekijken en in deze gezelligheid te delen.

Het sportpark Ockenburgh heeft 8 voetbalvelden waarvan 2 velden van kunstgras zijn voorzien. Het sportpark wordt gedeeld met 2 andere voetbalverenigingen, een buurthuis en een school.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
1–2 uur/week
Den Haag
Vrijwilligerscoördinator bij sv Die Haghe
Als vrijwilligerscoördinator zorg je voor werving van nieuwe vrijwilligers en voorzie je bestaande vrijwilligers van informatie.Geplaatst door SV Die Haghe
Een dag · 2–4 uur
Den Haag
Scouting zonder uniform: Samen doen = Samen lol
Wij zijn een scoutinggroep zonder uniform uit Den Haag en zijn continu op zoek naar nieuwe stafleden en vrijwilligers. Help jij mee?Geplaatst door Scouting Brigitta/Valentijn
2–6 uur/week
Den Haag
Leiding voor kinderen van 6 - 14 jaar
Scouting Brigitta Valentijn is hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen versterken bij het organiseren van onvergetelijke programma's!Geplaatst door Scouting Brigitta/Valentijn
2–4 uur/week
Den Haag
Word scheidsrechter en kom voetbalwedstrijden fluiten!
Vind jij voetbal leuk en wil jij scheidsrechter worden? Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of senioren fluit.Geplaatst door SV Die Haghe
2–4 uur/week
Den Haag
Wie komt ons helpen in de voetbalkantine (bar of keuken)?
Gezocht bar- en keukenmedewerk(st)er voor bediening in voetbalkantine van sv Die Haghe.Geplaatst door SV Die Haghe