Skip Sidebar

Over ons

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Wij zoeken een locatiecoördinator Communicatie!

Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Flexibele locatie
CoördinerenMarketing & Communicatie
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Rode Kruis, afdeling Haaglanden
#61226
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Rode-Kruis-afdeling-Den-Haag-Rijswijk/activiteiten/Wij-zoeken-een-locatiecoordinator-Communicatie/61226 om je aan te melden

Contactpersoon

Jory TukStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0628792127.

Samenvatting

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Uitgebreide omschrijving

Het Communicatieteam zorgt ervoor dat onze verhalen bekend worden bij het grote publiek en bij onze vrijwilligers. In deze rol zorg jij voor de communicatie voor een locatie bij jou in de buurt.


Wat kan het Rode Kruis jou bieden?

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend, naast dat wij straks onze verwachtingen uitspreken zie je hieronder wat wij te bieden hebben:

 • De kans om met je team lokale Rode Kruis activiteiten te initiëren en te coördineren.
 • Wij geloven erin dat het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we je talloze opleidingen en trainingen aan, met officiële certificaten.
 • Het staat niet alleen goed op je cv, ook kan je doorgroeien en bij verschillende projecten aan de slag zodat je jezelf blijft uitdagen en andere inspireert.
 • Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten en andere onkosten.
 • Een sociale en warme omgeving met een groot vrijwilligersnetwerk.
 • Naast zingevend werk, is er ook tijd voor ontspanning! We organiseren regelmatig leuke evenementen en borrels waarbij plezier voorop staat!


Wie ben jij?

In de functie van Locatiecoördinator Communicatie zijn we op zoek naar een kandidaat die makkelijk contact legt en verbindingen maakt binnen op de locatie en binnen het district. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met communicatie en daar een visie bij hebt. Daarbij zal je leidinggeven aan een klein team en moet je de volgende dingen mee brengen:

 • Je bent communicatief vaardig, analytisch en resultaatgericht.
 • Je bent een meester in het vertalen van ingewikkelde beleidsstukken in toegankelijke informatie.
 • Je bent initiatiefrijk, enthousiasmerend en zelfredzaam.
 • Je weet precies hoe je onze communicatiekanalen moet inzetten om de boodschap over te brengen.


Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie lever je een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid en relevantie van de activiteiten van het Rode Kruis en Rode Kruis-vrijwilligers. Maar ook de interne communicatie is belangrijk! Je bent een spin in het web en weet precies wat er speelt en hoe je dit moet delen met je verschillende doelgroepen. Daarbij is het belangrijk dat je weet hoe social media hieraan bijdraagt. Hierbij nog een aantal taken die bij je functie horen:

 • Coördineren, redactie en onderhoud van de website.
 • Coördineren en redigeren digitale nieuwsbrief.
 • Opstellen en uitsturen van persberichten.


Geïnteresseerd?

Volg je hart en reageer nu door je aan te melden via deze site!

Vertel meer over jezelf, je ervaring en motivatie. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke sollicitatieprocedure.


We zoeken nieuwe collega’s met talent en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.


2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis, afdeling Haaglanden

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis komt op voor kwetsbare groepen d.m.v.: het organiseren van activiteiten voor jongeren en ouderen, eenzame ouderen, asielzoekers en vluchtelingen.

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 8 uur/week
Den Haag
Word jij onze coördinator Begeleid Vervoer?
Wat houdt Begeleid Vervoer in? Bijvoorbeeld het vervoeren van ziekenhuis patiënten terug naar huis. Maar ook het begeleiden van mens tijdens ziekenhuisbezoeken.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Vaste activiteit · 6-8 uur/maand
The Hague
Ben jij ondernemend en communicatief sterk?
Wij zijn op zoek naar een senior Projectmanager (projectleider) en junior Projectmanager met up-to-date kennis van projectmanagement.Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Vaste activiteit · 8–16 uur/week
The Hague
Creatieve Event Manager
We zijn op zoek naar een ervaren en creatieve Event Manager-vrijwilliger om onze activiteit en community te promoten tijdens de meest creatieve evenementen die je maar kunt bedenken!Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Vaste activiteit · 0–8 uur/week
Den Haag
Vacature - Voorlichter Gezonde Seksualiteit & Relaties
Voor het bevorderen van de gezondheid zijn wij op zoek naar een (ervaren) voorlichter op het gebied van gezonde seksualiteit, relaties en diversiteit.Geplaatst door GGD Haaglanden
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Coördinator Project 'Koekjes-Kook-Catering'
Vind je het leuk om een klein en gemotiveerd vrijwilligersteam aan te sturen voor ongedocumenteerde koks en cateraars? Geplaatst door Den Haag Wereldhuis
Vaste activiteit · 1–4 uur/week
Den Haag
Trainer project Heldin
District Haaglanden is voor het jaar 2023 op zoek naar trainers voor het geven van de cursus Heldin.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden