Skip Sidebar

Over ons

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Medewerker magazijn/ logistiek bij onze locatie Den Haag

Structureel werk · 4–8 uur/week
Zilverstraat 2, 2544 EJ Den Haag, Nederland
Ondersteunend werk
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Rode Kruis, afdeling Haaglanden
#53506
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Rode-Kruis-afdeling-Den-Haag-Rijswijk/activiteiten/Medewerker-magazijn-logistiek-bij-onze-locatie-Den-Haag/53506 om je aan te melden

Contactpersoon

Jory TukStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0628792127.

Samenvatting

In Nederland is het Rode Kruis ingedeeld in 23 districten. Voor het district Haaglanden/Den Haag zoeken wij een medewerker op vrijwillige basis.

Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp.


Wat ga je doen?

 • In samenwerking met de Locatie coördinator zorg je ervoor dat het magazijn, voorraad, materiaal en materieel op orde zijn.
 • Je zorgt voor het ophalen en brengen van materiaal tussen de verschillende locaties van het Rode Kruis district Haaglanden (incidenteel daarbuiten).
 • Je brengt en haalt spullen bij externe partijen.
 • Je controleert de correctheid van de inhoud van de tassen, materiaal en materieel.
 • Je bent actief met het op- en afbouwen van de EHBO-posten in samenwerking met de hulpverleners bij de inzet of een evenement.


Wat vragen we van jou?

 • Je bent enthousiast, accuraat en zelfstandig.
 • Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds.
 • Je kunt goed organiseren, hebt een “hands-on mentaliteit” en het vermogen om te improviseren.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B, eventueel BE.
 • Je bent woonachtig in (de buurt van) de locatie.


Wat bieden wij?

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend, naast dat wij straks onze verwachtingen uitspreken zie je hieronder wat wij te bieden hebben:

 • Wij geloven erin dat het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we je talloze opleidingen en trainingen aan, met officiële certificaten.
 • Het staat niet alleen goed op je cv, ook kan je doorgroeien en bij verschillende projecten aan de slag zodat je jezelf blijft uitdagen en anderen inspireert.
 • Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten en andere onkosten.
 • Een sociale en warme omgeving met een groot vrijwilligersnetwerk.
 • Naast zingevend werk, is er ook tijd voor ontspanning! We organiseren regelmatig leuke evenementen en borrels waarbij plezier voorop staat!


Interesse?

Reageer nu en meld je via deze site - met een korte motivatie - aan als vrijwilliger of stuur je cv en motivatie te naar [email protected].


We vertellen je graag meer over het Rode Kruis en hoe jij kan bijdragen. Wij hopen je snel te ontmoeten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Rode Kruis, afdeling Haaglanden > Medewerker magazijn/ logistiek bij onze locatie Den Haag

Over Rode Kruis, afdeling Haaglanden

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis komt op voor kwetsbare groepen d.m.v.: het organiseren van activiteiten voor jongeren en ouderen, eenzame ouderen, asielzoekers en vluchtelingen.

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 15 sep 2022
Den Haag
Kringloop medewerker gezocht die van aanpakken weet!
Kringloop De Kerketuinen is op zoek naar een gezellige allround vrijwilliger, die van aanpakken weet. Geplaatst door Kringloop de Kerketuinen
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Spreekuurmedewerker Wereldhuis
De spreekuurmedewerker informeert, adviseert, begeleidt en ondersteunt via het spreekuur en eventuele vervolgafspraken ongedocumenteerde migranten in Den Haag.Geplaatst door Den Haag Wereldhuis
Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 12 okt 2021
Den Haag
Medisch vrijwilligers voor ons spreekuur in Den Haag
Iedereen in Nederland heeft recht op toegang tot medisch noodzakelijke zorg, echter is dit lastig voor ongedocumenteerde migranten. Help jij met ons mee?Geplaatst door Dokters van de Wereld
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Je vindt het een uitdaging om met jouw medische achtergrond een rol te spelen!
Medisch vrijwilliger spreekuur Den Haag.Geplaatst door Dokters van de Wereld
Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 1 sep 2022 Voor ongeveer 10 maanden
Den Haag
Begeleider Excursies bij brugklas taalschool
Als taalvrijwilliger ga je op do of vrij ochtend samen met een taaldocent van taalschool Sagènn op pad met de cursisten en ben je begeleider van de excursies.Geplaatst door Taal aan Zee
Structureel werk · 3–12 uur/week
Den Haag
Maak verschil door het koken van een lekkere maaltijd
Dagelijks koken wij voor 20 meiden tussen de 18 en 23 jaar die dakloos zijn geworden. Met koken en aanwezig zijn kun je verschil maken hun leven. Geplaatst door Stichting 488