Skip Sidebar

Over ons

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Help jij ons als film en social media maker dat onze verhalen gezien worden?

Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Sociale mediaFotografie & filmCreatief
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Rode Kruis, afdeling Haaglanden
#58771
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Rode-Kruis-afdeling-Den-Haag-Rijswijk/activiteiten/Help-jij-ons-als-film-en-social-media-maker-dat-onze-verhalen-gezien-worden/58771 om je aan te melden

Contactpersoon

Jory TukStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0628792127.

Samenvatting

Je maakt deel uit van het communicatieteam. Het communicatieteam bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers met een passie voor tekst of beeld.

Uitgebreide omschrijving


Wat ga jij doen?

In ons district hebben we veel verschillende activiteiten en vinden het belangrijk dat zowel onze eigen vrijwilligers als mensen van buitenaf kunnen zien wat wij allemaal doen. Daarom zijn we op zoek naar filmers en fotografen, gedreven content makers met een eigen camera of een goede smartphone. Je maakt graag filmpjes en reels, weet als geen ander content te voorzien van de juiste (bewegende) beelden en je draait je had niet om voor het maken van een (kort) videoportret inclusief montage. Hieronder vind je de belangrijkste werkzaamheden voor deze vacature:

 • Je maakt filmpjes voor onze sociale mediakanalen, website, nieuwsbrieven en overige communicatiemiddelen.
 • Je bent op de hoogte van wat er speelt binnen het Rode Kruis en onze districten en weet ons beter op de kaart te zetten en mensen te bereiken en aan te spreken.
 • Je weet onderwerpen snel op te pakken en tot aantrekkelijke filmpjes te verwerken.
 • Je hebt gevoel voor actualiteit en weet dat er bij het filmen en vooral monteren soms haast geboden is.


Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau en hebt ervaring op het gebied van communicatie.
 • Je ben sterk in het maken van pakkende beelden en korte films.
 • Je bent een creatieve enthousiaste persoonlijkheid en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een eigen camera of goede smartphone.
 • Je bent vertrouwd met beeldbewerkingsprogramma’s en levert snel korte filmpjes van 30 seconden tot 2-3 minuten geschikt voor Instagram en in een later stadium ook voor TikTok.
 • Je bent 2-4 uur in de week beschikbaar.


Wat kan het Rode Kruis jou bieden?

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend, naast dat wij straks onze verwachtingen uitspreken zie je hieronder wat wij te bieden hebben:

 • Wij geloven erin dat het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we je talloze opleidingen en trainingen aan, met officiële certificaten.
 • Het staat niet alleen goed op je cv, ook kan je doorgroeien en bij verschillende projecten aan de slag zodat je jezelf blijft uitdagen en anderen inspireert.
 • Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten en andere onkosten.
 • Een sociale en warme omgeving met een groot vrijwilligersnetwerk.
 • Naast zingevend werk, is er ook tijd voor ontspanning! We organiseren regelmatig leuke evenementen en borrels waarbij plezier voorop staat!


Interesse?

Reageer nu en meld je aan - met een korte motivatie - via deze site! We vertellen je graag meer over deze vacature en hoe jij kunt bijdragen aan het Rode Kruis.

Wij hopen je snel te ontmoeten!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis, afdeling Haaglanden

Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Haaglanden biedt hulp aan mensen in de regio die dat het hardst nodig hebben. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in Sociale Hulp en Noodhulp.

Het Rode Kruis komt op voor kwetsbare groepen d.m.v.: het organiseren van activiteiten voor jongeren en ouderen, eenzame ouderen, asielzoekers en vluchtelingen.

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 0–4 uur/week
Den Haag
Locatiecoördinator Evenementenhulp (vrijwillig)
De Locatiecoördinatoren Evenementenhulp (LCE’s) zijn verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van evenementen hulpverleners.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Vaste activiteit · 8 uur/week
Den Haag
Word jij onze coördinator Begeleid Vervoer?
Wat houdt Begeleid Vervoer in? Bijvoorbeeld het vervoeren van ziekenhuis patiënten terug naar huis. Maar ook het begeleiden van mens tijdens ziekenhuisbezoeken.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Word jij als tekstschrijver onderdeel van ons communicatieteam?
Als Tekstschrijver bij het district Haaglanden zorg jij ervoor dat onze verhalen gelezen worden en maak je deel uit van het communicatieteam.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Vaste activiteit · 1–4 uur/week
Den Haag
Trainer project Heldin
District Haaglanden is voor het jaar 2023 op zoek naar trainers voor het geven van de cursus Heldin.Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Vaste activiteit · 4–12 uur/week
Den Haag
Gastheer/Gastvrouw
Ga je aan de slag als gastheer/gastvrouw? Dan doe je dit niet voor niets!Geplaatst door Rode Kruis, afdeling Haaglanden
Tijdelijke activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
Wil jij je inzetten voor een ander en daarbij jezelf ontwikkelen?
Wil jij impact maken, jezelf ontwikkelen en nieuwe vrienden maken? Sluit je aan bij het Maatschappelijke Diensttijd (MDT) YourCube programma van Haagse Helpers!Geplaatst door Netwerk Haagse Helpers