Skip Sidebar

Pherenike

Non-profit

Over ons

Wij zetten ons in om mensen te helpen lange termijn herstel te bereiken, zodat ze weer een prettig, waardevol en gezond leven kunnen leiden.

Bij Pherenike geloven we in de innerlijke kracht van ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Is het jouw passie om mensen verder te helpen?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Ondersteunend werk
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Pherenike
#46173
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Pherenike/activiteiten/Is-het-jouw-passie-om-mensen-verder-te-helpen/46173 om je aan te melden

Contactpersoon

George Van WelzenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621878926.

Samenvatting

Wil jij ook mensen begeleiden om weer de beste versie van zichzelf te worden zonder hun verslaving?

Uitgebreide omschrijving

Ons uitgangspunt is dat ieder mens uniek is. Ongeacht wat het verhaal is, waar iemand is geweest of hoe hopeloos het lijkt, ons wooninitiatief biedt op maat gemaakte programma’s. Dat betekent dat er naast de groepsprogramma’s ook wordt gekeken naar de individuele behoeftes.


Pherenike groeit en wij zijn daarom regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor onze locaties in Den Haag.


Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!


Voor een impressie van wat wij doen en voor staan, zie:Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Pherenike > Is het jouw passie om mensen verder te helpen?

Over Pherenike

Wij zetten ons in om mensen te helpen lange termijn herstel te bereiken, zodat ze weer een prettig, waardevol en gezond leven kunnen leiden.

Bij Pherenike geloven we in de innerlijke kracht van mensen en het individuele vermogen om te veranderen. Wij vinden dat de verslavingszorg niet alleen moet gaan over preventie en herstel maar ook moet gaan over het creëren van kansen om succesvol te zijn in het leven.

Met een persoonlijke touch begeleiden wij mensen die hun levensstijl zodanig willen veranderen, dat zij op elk aspect van hun leven een positieve invloed kunnen uitoefenen. En omdat ieder mens uniek is bieden wij een verscheidenheid van zowel groepsbegeleiding als gepersonaliseerde begeleiding.

Onze zorg is uiteraard gericht op een leven zonder verslaving, maar dat niet alleen. Een gezond lichaam (body, mind & soul), talentontwikkeling (waar ligt je passie?, wat zijn je competenties?) en maatschappelijke participatie zijn aspecten die als een rode draad door onze zorgverlening heen lopen. We maken hierbij gebruik van de hulpmiddelen voor herstel via het 12-stappen Minnesota Model, individuele en groepstherapie, gezonde “buitenschoolse” activiteiten en medisch toezicht.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 11 sep 2022
Den Haag
WZH Bezuidenhout - Samen naar de kerk
Samen met een bewoner naar de kerk op de Bezuidenhoutseweg gaanGeplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Taak · 2–4 uur
Den Haag
WZH Bezuidenhout - Ondersteuning in het restaurant
In de weekenden zoeken wij hulp voor in het restaurant. Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Structureel werk · 1–2 uur/week
Den Haag
WZH Bezuidenhout - Wij zijn op zoek naar fietsmaatjes
Onze ouderen willen graag naar buiten. Sommige van hen vinden het leuk om te fietsen. Daarom zijn wij op zoek naar Fietsmaatjes. Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
WZH Bezuidenhout - Vind u het leuk om te bakken of te koken met onze bewoners?
Op dinsdagmiddag maken wij wat lekkers samen met onze bewoners. Nu kunnen wij een handje extra gebruiken. Vindt u het leuk om ons en de bewoners te helpen?Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Structureel werk · 2–6 uur/week
Den Haag
WZH Bezuidenhout - Weekendhulp voor de lunch gezocht
Wij zoeken ondersteuning bij het serveren van de lunch. Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Begeleid(st)er bewoners naar kapsalon op de maandag/donderdagochtend
Wij zoeken vrijwilligers die de bewoners kunnen begeleiden van de afdelingen naar de kapsalon en van de kapsalon naar de afdeling.Geplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Oostduin