Skip Sidebar

Den Haag Doet

Non-profit

Over ons

Den Haag Doet is de grootste vacaturebank met vrijwilligerswerk in Den Haag. Er zijn meer dan 1000 vacatures, dus keuze genoeg! Wil jij jezelf ontwikkelen in je vrijwilligerswerk? Op de Den Haag Doet ...

Welzijn
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Vertrouwenspersoon

Vaste activiteit · Flexibele uren
Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag, Nederland
AndersBegeleidingHulpverlening
Welzijn
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Den Haag Doet
#57585
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/PEP-Den-Haag/activiteiten/Vertrouwenspersoon/57585 om je aan te melden

Contactpersoon

Anna BlomStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-53483713.

Samenvatting

Wil jij de steun en toeverlaat zijn van onze PEP-ers? We zoeken een empathische, integere en toegankelijke vertrouwenspersoon.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij de steun en toeverlaat zijn van onze PEP-ers?

We zijn op zoek naar een nieuwe vertrouwenspersoon. Bij PEP vinden we het belangrijk dat zowel onze betaalde als vrijwillige medewerkers terecht kunnen bij de vertrouwenspersoon als ze problemen zouden ervaren. Bij deze persoon kunnen ze in vertrouwen ongewenste zaken aankaarten zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie of overige klachten.


Wat ga je doen?

Je bent een luisterend oor voor de medewerkers die ongewenste omgangsvormen, onveiligheid of integriteitskwesties ervaren. Je ondersteunt en adviseert hen en zoekt samen naar oplossingen. Medewerkers kunnen op incidentele basis contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Daarom kent deze vacature geen vaste uren en kan het zijn dat er maanden geen beroep wordt gedaan op de vertrouwenspersoon, en plots weer wel. Je rapporteert jaarlijks aan de directeur-bestuurder over het aantal gevoerde gesprekken en adviseert over het voorkomen van ongewenste omgangsvormen. De vertrouwenspersoon werkt zelfstandig en is niet werkzaam in de organisatie.


Wat breng je mee?

Je bent empathisch, integer, toegankelijk, kunt goed luisteren en tevens heb je voldoende (levens)ervaring. Om onze medewerkers goede hulp te kunnen bieden zijn we op zoek naar een gecertificeerde vertrouwenspersoon. Mocht je hier niet aan kunnen voldoen maar wel interesse hebben in deze functie, is dit uiteraard bespreekbaar. Ook vinden we het belangrijk dat je de visie van PEP rond diversiteit, inclusie en toegankelijkheid deelt.


Wat kun je verwachten?

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding voor de uren waarin je voor PEP actief bent. Ook ben je welkom bij onze teamactiviteiten zoals ons jaarlijkse kerstdiner.


Heb je interesse in deze vacature stuur dan je reactie naar Anna Blom, [email protected] of bel voor meer informatie 06-53483713.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Den Haag Doet

Den Haag Doet is de grootste vacaturebank met vrijwilligerswerk in Den Haag. Er zijn meer dan 1000 vacatures, dus keuze genoeg! Wil jij jezelf ontwikkelen in je vrijwilligerswerk? Op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie vind je een breed aanbod met (gratis) workshops en cursussen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 30 nov 2022
Den Haag
Maatje voor meneer met niet aangeboren hersenletsel (Engels sprekend)
Een meneer met niet aangeboren hersenletsel zoekt een Engels sprekend maatje. Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 8–12 uur/week
Den Haag
Goed in coördineren? Wij zoeken een coördinator voor onze Telefooncirkel!
Wil jij ons helpen de telefooncirkel draaiend te houden in Moerwijk/Morgenstond? Solliciteer dan nu op de functie Vrijwillige coördinator Telefooncirkel! Geplaatst door Wijkz Escamp, Wijkcentrum Escampade
Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 25 aug 2022
Den Haag
Laura (12jr, ADHD) houdt van crea en actie. Doe jij mee?
Laura (12jr., ADHD) wilt graag leuke, actieve of creatieve uitjes doen met haar maatje. Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Vaste activiteit · 4–12 uur/week
Den Haag
Kom jij ons intercedenten team versterken?
Ben jij zelfstandig, enthousiast, grappig en vriendelijk? Dan pas jij misschien wel in ons team.Geplaatst door PEP Den Haag
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Community Builder (Swahili / Kirundi)
Ben jij goed in het begeleiden van een groep mensen met een diverse (culturele) achtergrond, spreek jij vloeiend Swahili / Kirundi en heb je 4 uur in de maand?Geplaatst door Samen Hier
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Locatie Middin Haagse Bluf: Heb jij een beetje Lef, Liefde en een Leuk huisdier?
Elke dag, jaar in jaar uit gezellig samenleven met je huisdier lijkt zo vanzelfsprekend. Hoe zou jouw leven eruit zien zonder dieren?Geplaatst door ZorgDier Nederland