Skip Sidebar

Over ons

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel primair door het ...

Kinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

IT vrijwilliger (Salesforce)

Vaste activiteit · 4-8 uur/maand
Vanuit huis
Sociale mediaMarketing & Communicatie
Kinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Babyspullen
#57920
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Organisatie-Stichting-Babyspullen/activiteiten/IT-vrijwilliger-Salesforce/57920 om je aan te melden

Contactpersoon

Claire WillekensStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0727370263.

Samenvatting

Wij zoeken diverse vrijwilligers om de ontwikkeling van onze organisatie op IT-vlak in goede banen te leiden.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Babyspullen heeft in een paar jaar een flinke groeispurt gemaakt. Daar zijn we blij mee, want zo kunnen we meer kindjes een goede start geven. Om de ontwikkeling van de organisatie ook op IT-vlak in goede banen te kunnen leiden, zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste:


IT vrijwilliger (Salesforce)


Wat ga je doen?

Als IT vrijwilliger (Salesforce) ben je verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en gebruiken van SalesForce. Salesforce wordt binnen Stichting Babyspullen gebruik om aanvragen van babystartpakketten te verwerken, als CRM-systeem voor vrijwilligers en donateurs en om managementinformatie uit te halen. Van de applicatiebeheerder verwachten we dat je zicht houdt op het correct en veilig gebruik, dat je meedenkt over verbeteringen en het stroomlijnen van processen. Je helpt medewerkers en vrijwilligers met het ophalen van rapporten en beantwoord je vragen over Salesforce. Ook ben je sparringpartner van onze externe Salesforce adviseur.


Wie zoeken wij?

Het IT-team bestaat uit een aantal IT vrijwilligers waar verschillende IT disciplines zijn vertegenwoordigd. Wil jij je talenten inzetten voor het goede doel? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Eigenschappen die je meebrengt:

Je hebt uitgebreide kennis van Salesforce en je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en technologieën. IT-zaken uitleggen aan vrijwilligers en medewerkers die minder IT-kennis hebben gaat jou gemakkelijk af.

Je bent 4-8 uur per maand beschikbaar, de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden verricht.


Wat krijg jij ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.


Wie zijn wij?

Dagelijks worden er 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.

Bij de stichting werken ongeveer 375 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.


Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Je kunt je aanmelden - met een korte motivatie - via deze site!


Als je vragen hebt kun je deze stellen aan Team Recruitment via [email protected]Activiteit Delen

Over Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel primair door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland. We werken met een team van betrokken en enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met een netwerk van partners.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 6-8 uur/maand
Vanuit huis
Vlogger die weet hoe je online een gezicht kan geven aan Stichting Babyspullen!
Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!Geplaatst door Stichting Babyspullen
Vaste activiteit · 2 uur/week
Vanuit huis
Heeft Linkedin voor jou geen geheimen?
Als expert heeft LinkedIn voor jou geen geheimen. Jij optimaliseert de presence van ons op LinkedIn. Jij weet geïnteresseerden naar onze pagina te trekken.Geplaatst door Stichting Babyspullen
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Wilt u Biblionef helpen?
Er zijn wereldwijd nog heel veel kinderen in scholen en kindertehuizen, die we met boeken een betere toekomst kunnen geven.
Geplaatst door Biblionef Nederland
Vaste activiteit · 2 uur/week
Vanuit huis
Jij: misschien influencer en/of vlogger #️⃣ Wij op zoek naar 'n content creator!
Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een content creator.Geplaatst door Stichting Babyspullen
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Flexibele locatie
Communicatie kanjer gezocht!
Communicatiespecialist (2 uur per week).Geplaatst door Stichting Lotje
Vaste activiteit · 4-6 uur/maand
Vanuit huis
Wil jij je talenten inzetten, wij zoeken een accountmanager bedrijven!
Word jij enthousiast van het bouwen aan een nieuwe rol in onze organisatie?Geplaatst door Stichting Babyspullen