Skip Sidebar
NL Cares

NL Cares

Non-profit

Over ons

Bij ons doe je flexibel vrijwilligerswerk bij jou in de buurt, op het moment dat het jou uitkomt. Dus geen vaste verplichting! Kies een activiteit op de online agenda in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam ...

OuderenKinderen & JongerenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Wandelen met de kinderen van Lievegoed Marjatta

1–2 uur/week · 4 jan 2022 – 31 mrt 2022
Servaas Van Rooyenhof 25, Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleiden
OuderenKinderen & JongerenVluchtelingen & Minderheden
Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel activiteit
#48219
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/NL-Cares3/activiteiten/Wandelen-met-de-kinderen-van-Lievegoed-Marjatta/48219 om je aan te melden

Contactpersoon

NL CaresStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31643112903.

Samenvatting

Je helpt bij het begeleiden van groep De Hulst, een groep van ongeveer 9 kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 6-10 jaar.

Uitgebreide omschrijving

Een aantal kinderen zit in een wandelwagen, andere kinderen lopen aan de wagen of aan de hand mee. Tijdens de wandeling gaan altijd twee vaste begeleiders mee, maar extra hulp is zeker welkom! Je helpt eerst met het aantrekken van jassen en schoenen bij de kinderen, hier hebben ze allemaal individuele hulp bij nodig. Vervolgens ga je een uur met de kinderen wandelen. Het is goed om te weten dat de kinderen niet kunnen praten. Na afloop help je weer met het uittrekken van de jassen en schoenen. Wandel jij gezellig mee? 


Doelgroep & impact

Lievegoed Kinderdagcentrum Marjatta is een kinderdagcentrum voor gespecialiseerde begeleiding, dagopvang, ondersteuning thuis of op school en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis. De kinderen krijgen hier een warme, huiselijke omgeving waar in kleine groepen aandacht is voor de kwaliteit en talenten van ieder kind.


Locatie

Lievegoed kinderdagcentrum Marjatta ligt in de rivierenbuurt in Den Haag. Je gaat helpen bij de groep Hulst. De begeleiders van deze groep zijn Elise Juijn en Bo v.d. Reijken. Zij zullen je ontvangen en helpen bij het begeleiden van de wandeling. Groep de Hulst is bereikbaar op: 06-12771365.


Help je mee?

Wil jij je inzetten voor deze activiteit? Doe mee en schrijf je in door te kiezen voor de knop 'deelnemen'. Enjoy!


Coronamaatregelen

Let op: zorg ervoor dat je een mondkapje draagt, 1,5m afstand houdt, handen desinfecteert bij binnenkomst en je te houden aan de overige regels die de locatie hanteert. Bij corona gerelateerde klachten willen we je vragen thuis te blijven en je af te melden via de website. Op deze manier creëren we met elkaar een veilig omgeving.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > NL Cares > Wandelen met de kinderen van Lievegoed Marjatta

Over NL Cares

Bij ons doe je flexibel vrijwilligerswerk bij jou in de buurt, op het moment dat het jou uitkomt. Dus geen vaste verplichting! Kies een activiteit op de online agenda in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en meld je aan.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
1–2 uur/week · 29 jan – 26 jun
Den Haag
Kinderen helpen op de Weekendschool
Wil jij kinderen helpen om over uiteenlopende onderwerpen te leren? IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs.Geplaatst door NL Cares
0–2 uur/week · 17 dec 2021 – 28 jan 2022
Flexibele locatie
Help mee tijdens schilderlessen voor kinderen.
Wekelijks worden er schilderlessen gegeven aan kinderen. Als vrijwilliger ondersteun je de kunstenaars en begeleiders bij de lessen.Geplaatst door NL Cares
1–2 uur/week
Den Haag
Wandelbegeleider Rivierenbuurt
Het begeleiden van een wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge. Een wandelevenement voor volwassenen met en zonder diabetes.
Geplaatst door Buurtsportcoach Sport&Gezondheid
1–2 uur/week
Den Haag
Beweegcoach Vitality Club
Laagdrempelige fitness les geven aan groep van ongeveer 10 personen in Den Haag. Geplaatst door Buurtsportcoach Sport&Gezondheid
0–4 uur/week
Den Haag
Assistent beheerder Brede Buurtschool O3
Assistent beheerder voor Brede Buurtschool O3Geplaatst door Zebra Welzijn