Skip Sidebar

Over ons

Movies that Matter opent per film de ogen voor mensenrechten. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die gesprekken op gang brengen over hoe we de ...

Sociale rechtvaardigheidKunst & cultuurOnderwijs
Onkostenvergoedingen
Ongelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke dienstenKlimaatactie
Deel
Doe mee met het Movies that Matter Festival 2023 als vrijwilliger!

Doe mee met het Movies that Matter Festival 2023 als vrijwilliger!

Evenement · 24 mrt 2023, 13:00 – 1 apr 2023, 20:00
Filmhuis Den Haag, Spui 191, The Hague, South Holland 2511 BW, Netherlands
Evenement & festivalOndersteunend werk
Sociale rechtvaardigheidKunst & cultuurOnderwijs
Ongelijkheid verminderenKlimaatactieVrede, justitie en sterke publieke diensten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Movies that Matter
#61247
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Movies-that-Matter/activiteiten/Doe-mee-met-het-Movies-that-Matter-Festival-2023-als-vrijwilliger/61247 om je aan te melden

Contactpersoon

Angela OttoStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 020 - 280 76 00.

Samenvatting

Jaarlijks melden zich zo'n 100 enthousiaste vrijwilligers aan om het team van Movies that Matter Festival in verschillende functies te ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Ieder jaar melden rond de 100 enthousiaste vrijwilligers zich aan om het Movies that Matter team te ondersteunen. Voor de organisatie van het festival, met duizenden bezoekers en tientallen gasten uit het buitenland, zijn vrijwilligers onmisbaar. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar mensen die ons, in de aanloop naar, tijdens en na afloop van het festival, kunnen helpen. Geef je nu op via het aanmeldformulier op onze website.


Het festival in 2023

Het festival vindt plaats van 24 maart tot en met 1 april in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Het Movies that Matter Festival presenteert dit jaar ruim tachtig prachtige, spannende en aangrijpende speelfilms en documentaires en er zijn talloze inspirerende gesprekken, optredens en Q&A’s. En zoals iedere editie zijn verschillende regisseurs, activisten, denkers en deskundigen op het festival aanwezig.


Voor de voorbereidingen en uitvoering van het festival zoeken we helpende handen. 


Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar enthousiaste, proactieve mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Affiniteit met film en festivals en ervaring met vrijwilligerswerk is een pre. Je bent het visitekaartje van het festival en vaak het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. We zoeken dan ook mensen die graag servicegericht werken, gastvrij en representatief zijn.  


Wanneer je je opgeeft, vragen we je om ten minste vier diensten te werken. De diensten starten in Amsterdam tijdens de voorbereidingen op het hoofdkantoor vanaf woensdag 8 maart. In de aanloop naar en tijdens het festival hebben we echter de meeste vrijwilligers nodig, dat is van woensdag 22 maart tot en met zondag 2 april


Verder vinden we het natuurlijk vooral belangrijk dat je plezier hebt in het werk. We hebben diverse taken die ingevuld moeten worden en jij kunt kiezen welke functie het beste bij jou past. Zo maak je het festival samen met het Movies that Matter team tot een succes. Bekijk hier alle vrijwilligersfuncties.


Wat kunnen wij jou aanbieden?

Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de organisatie en krijg je inzicht in het reilen en zeilen van dit unieke en bijzondere festival. Je mag, op de momenten dat je niet aan het werk bent, met je crewpas de live screenings in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag bijwonen wanneer daar voldoende plek is. 


Daarnaast ontvang je een Movies that Matter T-shirt en worden je reiskosten tot max. €15,- per dienst vergoed. Reiskosten worden alleen vergoed wanneer deze gedeclareerd worden met een NS-ticket of OV-chipkaart overzicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel onderdak tijdens het festival. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken. 


Alvast voor in de agenda

Op dinsdag 14 maart organiseren we een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers van 17.00 – 18.30 in Theater aan het Spui in Den Haag. We willen graag dat iedereen hierbij aanwezig is. Je ontvangt veel informatie over het festival en het is het moment om kennis te maken met elkaar en het MtMF23 team.


Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van dit unieke festival? Geef je dan nu op door het aanmeldformulier op onze website in te vullen! Zorg dat je hierbij een digitale pasfoto gereed hebt.



Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
The Hague Activiteiten > Movies that Matter > Doe mee met het Movies that Matter Festival 2023 als vrijwilliger!

Over Movies that Matter

Movies that Matter opent per film de ogen voor mensenrechten. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die gesprekken op gang brengen over hoe we de vrede kunnen bevorderen en onrecht kunnen bestrijden. Deze films vertonen wij op scholen, op het jaarlijkse festival in Den Haag en On Tour in filmtheaters door heel Nederland. We ondersteunen ook filmvertoningen over mensenrechten in het buitenland.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Ondersteuning nodig bij de vrijwilligersmarkt 'Samen voor een mooier Den Haag'
Eenmalige activiteit · 4–8 uur · voor 11 mei
The Hague
Ondersteuning nodig bij de vrijwilligersmarkt 'Samen voor een mooier Den Haag'
Hulp gezocht voor onze uitgebreide vrijwilligersmarkt getiteld "Samen voor een mooier Den Haag" op zaterdag 11 mei in AmareGeplaatst door Volunteer The Hague
Access helpdesk informatiefunctionaris gezocht!
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Den Haag
Access helpdesk informatiefunctionaris gezocht!
ACCESS vertrouwt op zijn Engelssprekende internationale en Nederlandse vrijwilligers om gratis hulp te bieden aan internationals die in Nederland verhuizen en wonen.Geplaatst door ACCESS Netherlands
Doe jij ook mee als vrijwilliger bij Move Den Haag?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Voor ongeveer 4 maanden
Den Haag
Doe jij ook mee als vrijwilliger bij Move Den Haag?
Word onderdeel van een studentencommissie bij Move en leid samen het project Beweeg je buurt op een basisschool in Den Haag!Geplaatst door Stichting Move
Apr25
Nieuw
Assistent voor inrichten concertzaal en ontvangst bezoekers bij concerten
Evenement · 25 apr, 19:00 - 22:00
Den Haag
Assistent voor inrichten concertzaal en ontvangst bezoekers bij concerten
Als vrijwilliger help je in leuk team bij Classical Now met de inrichting van concertzaal en ontvangst bezoekers en kun je de concerten bijwonen.Geplaatst door Classical NOW!
Vraagelkaar zoekt Buurtverbinders
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vraagelkaar zoekt Buurtverbinders
Wij geloven dat vriendschap voor iedereen mogelijk is. Wij verbinden al meer dan 10 jaar met veel succes buurtgenoten met elkaar op basis van gelijkwaardigheid.Geplaatst door Vraagelkaar
Mei24
Wil jij de leukste tijdelijke (vrijwilligers) baan?
Evenement · 24 mei, 12:00 – 2 jun, 22:00
Den Haag
Wil jij de leukste tijdelijke (vrijwilligers) baan?
Elk jaar breiden wij ons vaste Team Tong Tong uit met ruim 200 ‘helpers’. Zonder hun enthousiaste inzet zouden wij de Tong Tong Fair niet kunnen organiseren.Geplaatst door Stichting Tong Tong