Skip Sidebar

Over ons

Movies that Matter opent ogen voor mensenrechten door film. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die gesprekken op gang brengen over hoe we vrede ...

Sociale rechtvaardigheidKunst & cultuurOnderwijs
Onkostenvergoedingen
Ongelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke dienstenKlimaatactie
Deel

Doe als vrijwilliger mee met het Movies that Matter Festival 2022!

Project (Tijdelijk) · 8 uur/week · Start vanaf 6 apr 2022
The Hague, South Holland, Netherlands
Activiteiten begeleidenSociaal contactFotografie & film
Sociale rechtvaardigheidKunst & cultuurOnderwijs
Ongelijkheid verminderenKlimaatactieVrede, justitie en sterke publieke diensten
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature . Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Movies that Matter
#49607
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Movies-that-Matter/activiteiten/Doe-als-vrijwilliger-mee-met-het-Movies-that-Matter-Festival-2022/49607 om je aan te melden

Contactpersoon

Angela OttoStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 020 - 280 76 00.

Samenvatting

Jaarlijks melden zich zo'n 100 enthousiaste vrijwilligers aan om het Movies that Matter Festival-team in verschillende functies te ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie van het festival, met zo'n 17.000 bezoekers en tientallen gasten uit het buitenland. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar mensen die ons voor, tijdens en na het festival kunnen helpen. Aanmelden is niet meer mogelijk


De 2022-editie van het festival

Na twee online edities van het festival zijn we heel blij dat we dit jaar weer de bioscopen in mogen! Het festival vindt plaats van 8 t/m 16 april in Pathé Buitenhof en Filmhuis Den Haag . Daarnaast zal een selectie van films ook online beschikbaar worden gesteld via video on demand. De Industry-screenings starten op 7 april een dag eerder en zullen deels online plaatsvinden. We zoeken vrijwilligers in de aanloop naar en tijdens de offline vertoningen en voor de online versie van het festival.


Wat vragen we van jou?

Wij zoeken enthousiaste, proactieve mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Affiniteit met film en festivals en ervaring met vrijwilligerswerk is een pré. Je bent het gezicht van het festival en vaak het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Belangrijk is dat je representatief, gastvrij en servicegericht bent. Bij je aanmelding vragen we je minimaal vier shifts te werken.


De shifts starten vanaf woensdag 23 maart in Amsterdam tijdens de festivalvoorbereidingen op het Movies that Matter-kantoor. Maar we hebben vooral vrijwilligers nodig in Den Haag voor en tijdens het festival van woensdag 6 april t/m zondag 17 april .


Voor ons is het natuurlijk vooral belangrijk dat je plezier in je werk hebt. We hebben verschillende vrijwilligersfuncties waaruit je kunt kiezen welke het beste bij je past zodat je samen met het Movies that Matter team het festival tot een succes kunt maken.


Wat kunnen wij jou aanbieden?

Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de organisatie en krijg je inzicht in het reilen en zeilen van dit unieke en bijzondere festival. Je mag, op de momenten dat je niet aan het werk bent, met je crewpas de live screenings in Pathé Buitenhof en Filmhuis Den Haag bijwonen wanneer daar voldoende plek is.


Daarnaast ontvang je een Movies that Matter T-shirt en worden je reiskosten tot max. €15,- per dienst vergoed. Reiskosten worden alleen vergoed wanneer deze gedeclareerd worden met een NS-ticket of OV-chipkaart overzicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel onderdak tijdens het festival. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken.


Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature . Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in The Hague > The Hague Activiteiten > Movies that Matter > Doe als vrijwilliger mee met het Movies that Matter Festival 2022!

Over Movies that Matter

Movies that Matter opent ogen voor mensenrechten door film. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die gesprekken op gang brengen over hoe we vrede kunnen bevorderen en onrecht kunnen bestrijden. We vertonen deze films op scholen, op het jaarlijkse festival in Den Haag en On Tour in filmtheaters door heel Nederland. Ook ondersteunen we filmvertoningen over mensenrechten in het buitenland.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 8 aug 2022
Den Haag
Begeleiders voor yoga
Voor onze yogaklas op woensdagochtend zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze senioren willen begeleiden.Geplaatst door Rudolf Steiner Zorg
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Life coach
Stichting Rumi wil Lifecoaching aanbieden, waardoor er voor een deelnemer een beter perspectief ontstaat van de wijze waarop zij oplossingen kunnen vinden.Geplaatst door Stichting Rumi
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Wil jij graag mensen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling?
Wil je onze doelgroep als Life Coach helpen met meer inzicht, tips en advies over werk, relaties met mensen en alles wat er verder nog in je leven speelt.
Geplaatst door Stichting Rumi
Nov11
Event · 11 nov 16:00 – 13 nov 20:00
The Hague
Ondersteuning van onze workshops en nevenactiviteiten! Je verveelt je nooit!
Serviceapparaten hebben geen geheimen voor jou!Geplaatst door The Hague Global Cinema Festival
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Vrijwilliger Onderwijs
Het assisteren van de museumdocenten bij educatieve workshops voor leerlingen vanaf ca. 9 jaar. Ondersteuning bieden zowel op technisch vlak als didactisch.Geplaatst door Beeld en Geluid Den Haag
Structureel werk · Flexibele uren
The Hague
Heb jij een queer organizer in je?
Heb jij het in je om mee te organiseren samen met een enthousiaste evenementen en programma team de leukste en rakende evenementen te organiseren? Geplaatst door The Hang-Out 070