Skip Sidebar

Mantelkring

Non-profit

Over ons

Hallo mantelzorger.
Hoe gaat het met jou?

Je kiest er niet voor om mantelzorger te zijn. Het overkomt je. Vaak weet je niet eens dat je mantelzorger bent. Zorg jij voor iemand anders, een familielid ...

WelzijnBuurt & omgeving
Vrijwilligersbeleid
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Ben jij die gezellig, energieke chauffeur die mensen graag laat lachen?

Vaste activiteit · 8-16 uur/maand
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
VervoerGastheer/vrouwSociaal contact
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Mantelkring
#55321
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Mantelkring/activiteiten/Ben-jij-die-gezellig-energieke-chauffeur-die-mensen-graag-laat-lachen/55321 om je aan te melden

Contactpersoon

Jolanda NoomeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0620841776.

Samenvatting

Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers.

Uitgebreide omschrijving

Onze projecten zijn gericht op mensen die letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging willen komen. Leden van OpenJeHart verlangen met name naar een sterker sociaal netwerk. Bij Mantelkring draait het vooral om (h)erkenning bij mantelzorgers.


De belangrijkste factoren zijn Aandacht en Verbinding. Bij onze organisatie wachten we er niet op dat de mensen naar ons toe komen, maar trekken wij met onze bus de wijken in om hen te bereiken.


Wat willen we graag dat je gaat doen?

Ben jij ongeveer 2 dagen in de maand beschikbaar om met onze bus langs vaste plekken te rijden. Op deze plekken kunnen mensen elkaar ontmoeten. Je bent naast chauffeur ook de gastheer/vrouw. Je voorziet mensen van een drankje en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Uiteraard word je ondersteund door andere teamleden.


Jij hebt levenservaring, goede sociale eigenschappen en een gezonde dosis humor. Verder weet je mensen te enthousiasmeren en bent niet bang om met een grote wagen rond te rijden in een drukke stad.


Bij voorkeur ben je in het bezit bent van een groot rijbewijs of heb je voldoende ervaring met het rijden in een groot voertuig zoals bijvoorbeeld een bus (het gaat hier om een omgebouwde SRV-bus waarin we ook mensen kunnen ontvangen).

Wat wij vrijwilligers aanbieden

ūüíł Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Mantelkring > Ben jij die gezellig, energieke chauffeur die mensen graag laat lachen?

Over Mantelkring

Hallo mantelzorger.
Hoe gaat het met jou?

Je kiest er niet voor om mantelzorger te zijn. Het overkomt je. Vaak weet je niet eens dat je mantelzorger bent. Zorg jij voor iemand anders, een familielid of partner? Dan hoor jij ook tot de groep van een op de zeven Nederlanders die zich mantelzorger mag noemen.
Als mantelzorger loop je soms tegen je eigen grenzen aan en kan de wereld behoorlijk klein worden. Herkenbaar? Dan is Mantelkring misschien iets voor je. Bij Mantelkring komen mantel­zorgers samen om onder professionele begeleiding gezellige, sportieve en leerzame activiteiten te ondernemen. Heel populair zijn de wandelingen, maar er is meer. Mantelkring biedt een speciale plek bij jou in de buurt waar je jouw verhaal kunt delen. Niets hoeft, alles mag: jij bepaalt aan welke onderdelen van Mantelkring je deelneemt. Bij Mantelkring draait het om jou!
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 8-16 uur/maand
Den Haag
Ben jij die gezellig, energieke chauffeur die mensen graag laat lachen?
Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers.Geplaatst door OpenJeHart
Vaste activiteit · 8-16 uur/maand
Den Haag
Ben jij die gezellige chauffeur die zorgt dat iedereen zich welkom voelt?
Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers.Geplaatst door Mantelkring
Vaste activiteit ¬∑ 2‚Äď3 uur/week
Den Haag
Wij zoeken een coördinator/ projectleider voor onze kledingbeurs en Sociaal café
Wij zoeken een coördinator/ projectleider voor onze kledingbeurs en Sociaal café in Den Haag voor de vrijdagmiddag.Geplaatst door Vincentiusvereniging Den Haag
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht!Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit ¬∑ 2‚Äď4 uur/week
Den Haag
Sociale evenementen medewerker
Sociale evenementen medewerkerGeplaatst door Podiumjuliana
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht vrijwilliger huiskamer voor de afdeling met dementerende bewoners
Ondersteunen in de huiskamer waar bewoners met een vorm van dementie met elkaar de maaltijd gebruiken. Geplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Jonker Frans