Skip Sidebar

Over ons

Om goed in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten, hebben we hun leefwerelden en levensfasen in beeld gebracht en ondergebracht in drie domeinen:

Opvoeden en opgroeien: burgers een goede ...

Buurt & omgevingWelzijn
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Geen armoedeOngelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Rij je graag in je eigen auto en wil je senioren helpen in jouw wijk?

Vaste activiteit · 3 uur/week
Flexibele locatie
VervoerBegeleidingSociaal contact
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Wijkz, Wateringseveld
#59303
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/MOOI-welzijn-Wateringseveld/activiteiten/Rij-je-graag-in-je-eigen-auto-en-wil-je-senioren-helpen-in-jouw-wijk/59303 om je aan te melden

Contactpersoon

Paula BaertStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0681688753.

Samenvatting

De dienst B&R zoekt vrijwillige chauffeurs die tegen een onkostenvergoeding senioren rijden en begeleiden naar afspraken binnen en buiten Den Haag.

Uitgebreide omschrijving

De dienst ( Begeleiden en Rijden ) is speciaal bedoeld voor senioren (60+) die minder mobiel zijn en niet meer zelfstandig kunnen reizen naar afspraken binnen of buiten Den Haag. Het gaat vaak om ziekenhuisbezoek, de kapper, de opticien, een activiteit in de buurt of een bezoek aan partner of familie (bijvoorbeeld in verpleeghuis). Speciaal op de dinsdag en donderdag kunnen wij nieuwe chauffeurs gebruiken.


Wat ga je doen?

Het veilig rijden en begeleiden van ouderen; behulpzaam zijn van de oudere bij het in-en uitstappen en het begeleiden naar en van de bestemming, indien gewenst het begeleiden van de oudere op de plaats van bestemming en het zorgen voor een fijne rit voor de oudere waar ook sociaal contact belangrijk is!


Waar kom je te werken?

Je komt te werken voor bewoners uit het Stadsdeel Wateringse Veld. De ritten zijn zowel binnen als buiten Den Haag (afhankelijk van jouw mogelijkheden).


Wie ben jij/wat zoeken we?

Wij zoeken behulpzame chauffeurs die het leuk vinden om ouderen op een fijne en veilige manier te helpen. Naast het praktische vervoer is vaak ook een praatje of fijn contact tijdens de rit belangrijk. Je bent geduldig, vriendelijk en klantgericht. Je bent in het bezit van een rijbewijs, een eigen auto en een inzittendenverzekering.


Periode en werktijden

Je kan al chauffeur worden vanaf 1 dagdeel per week. Je geeft zelf vooraf aan welk dagdeel je beschikbaar bent. De werktijden zijn in overleg ook flexibel in te delen.


Wat krijg je er voor terug?

Een leuk team met enthousiaste chauffeurs, passende trainingen of deskundigheidsbevordering, goed gevoel en afwisselend werk en veel waardering. Verder een vrijwilligersfeest en een kerstattentie.


En de Gemeente Den Haag waardeert vrijwilligers met een Pluim. Hoe je dit kunt aanvragen lees je hier.

Activiteit Delen

Over Wijkz, Wateringseveld

Om goed in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten, hebben we hun leefwerelden en levensfasen in beeld gebracht en ondergebracht in drie domeinen:

Opvoeden en opgroeien: burgers een goede start meegeven;
Gezond en wel: zorgen dat mensen gezond zijn en blijven;
Participatie: burgers laten meedoen in de samenleving.

Wijkz staat als welzijnsorganisatie voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. Wij hebben één motto en één visie: ‘Wijkz verbindt mensen’. Dit uit zich in het uitgebreide aanbod aan diensten, cursussen en activiteiten voor jong en oud. Vanuit verschillende locaties in Den Haag en Zoetermeer en omstreken zetten wij ons in voor het verbeteren van het welzijn in de buurt, wijk of stad. Wijkz is een professionele organisatie die als maatschappelijk ondernemer samen met burgers, instellingen, bedrijven en gemeenten vorm en inhoud geeft aan modern welzijnswerk.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 8 uur/week
Den Haag
Ben jij die leuke en vrijwillige chauffeur die wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar chauffeurs die ons team gaan versterken en dus zijn wij op zoek naar jou!Geplaatst door Stichting wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Chauffeur voor Begeleiden en Rijden van 60-plussers
Begeleiden en Rijden is een project waarbij 60-plussers hulp kunnen vragen bij het vervoer van en naar afspraken bij zorginstellingen of andere activiteiten. Geplaatst door Wijkz, Bouwlust
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Ga jij als chauffeur onze wijkbewoners blij maken?
Wij zijn op zoek naar gezellige chauffeurs voor de wijkbus t.b.v. ouderen en mindervalide gebruikers woonachtig in Laak. Ben jij diegene?Geplaatst door Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier
Vaste activiteit · 0–2 uur/week
Den Haag
WZH Hoge Veld - Beweeg je mee?
Is stilzitten niets voor jou? Kom jij ook graag in beweging? Dan zijn we op zoek naar jou!Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht!Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
WZH Thuiszorg - 🛍️ bezoek/shop maatje Wateringseveld.
Vind u het leuk om samen met iemand boodschappen te doen en een gezellig praatje te maken, neem dan contact met ons opGeplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden