Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven in een wereld van nieuwsgierigheid en aandacht voor elkaar. Waar mensen elkaar echt ontmoeten. Echt openstellen voor de ander. Die magie. We hebben ervaren dat mensen dan uit hun bestaande ...

WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

BZHW Buurtjes

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 22 okt 2022
Bezuidenhout-West, 2595 Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenSociaal contactBegeleidingOndersteunend werk
WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Kunstverbind
#57936
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Kunstverbind/activiteiten/BZHW-Buurtjes/57936 om je aan te melden

Contactpersoon

Michel van AchterbergStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0624859252.

Samenvatting

BZHW Buurtjes is een burger initiatief die elke zaterdag van 11:00-13:00 de wijkhuiskamer opent voor en door buurtbewoners. Wij zoeken gastdames/heren.

Uitgebreide omschrijving

Als gastdame/heer help je ons met de bewoners op hun gemak stellen, door het schenken van een bakkie, een praatje, attenderen op de komende maandelijkse activiteit en polsen of men daar bij wil helpen.


Aantal bezoekers is nog klein. Streven is om dit initiatief en de wijkhuiskamer een begrip.


U hoeft zelf niet uit Bezuidenhout West te komen :-)


Het project loopt in ieder geval t/m 9 juli 2023


BZHW ( Bezuidenhout-West ) Buurtjes is een project van Stichting KunstVerbind en wil meer cohesie, gezelligheid en een mooiere wijk hiermee creëren.


Aan eind van het project stapt KunstVerbind uit de organisatie en begeleiding, en is het de bedoeling dat het een 100% burgerinitiatief is.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Kunstverbind

Wij geloven in een wereld van nieuwsgierigheid en aandacht voor elkaar. Waar mensen elkaar echt ontmoeten. Echt openstellen voor de ander. Die magie. We hebben ervaren dat mensen dan uit hun bestaande rollen en patronen stappen. Elkaar zien zoals ze zijn. Uniek, anders en waardevol. En daar krijgen wij zo ontzettend veel energie van, dat gunnen wij iedereen.

Met een unieke mix van beeldend kunstenaarschap en coaching creëren wij verbinding. Echt iedereen kan het. Door te doen en te delen ontstaat er op een magische wijze steeds meer plezier, openheid en vertrouwen. Het werkt bevrijdend. Met als ultiem resultaat een samen gemaakt kunstwerk waar iedereen trots op is. Symbool van de bijzondere ontmoeting.

Wij bieden maatschappelijke interactieve projecten. Voor in de wijk, voor jong en oud, voor het bedrijfsleven. Waar de ontmoeting, die ander leren kennen centraal staat. Zo hebben we verschillende formats als ‘Lopend Buurtje’, ‘Samen Vinden', ‘KunstVerbind Mobiel’ en ‘ShiftEnter’. Allemaal gericht op die ontmoeting, die magie. Voor die wereld die we graag zien.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 4-8 uur/maand
Den Haag
Spaarkringbegeleider
Lijkt het je leuk om een spaarkring te starten & te begeleiden? Wil je jezelf ontwikkelen, meer leren over sparen & het begeleiden van (groepen) mensen? Doe meeGeplaatst door Stichting Cash2Grow
Structureel werk · 8-16 uur/maand
Den Haag
Ben jij die gezellig, energieke chauffeur die mensen graag laat lachen?
Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers.Geplaatst door OpenJeHart
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Jij: die leuke gastvrouw/heer die mensen naar vrijwilligerswerk bemiddelt?
Als Vrijwillige Intercedent bemiddel je bij wijkcentrum Parada mensen naar passend vrijwilligerswerk in de wijk of daarbuiten.Geplaatst door Wijkz, Centrum
Nov30
Nieuw
Event · 30 nov 2022 09:30 – 2 dec 2022 15:30
Den Haag
Hou jij ervan om mensen te ontmoeten en aandacht te geven die ze verdienen?
Dan ben jij dus die vriendelijke en ondernemende gastvrouw/gastheer voor Bakkie Aandacht!Geplaatst door Wijkz, Haagse Hout
Structureel werk · 3–6 uur/week
Den Haag
Gastvrouw/heer ouderenzorg HMC Westeinde
De vrijwilliger ouderenzorg geeft aandacht aan de kwetsbare ouderen met als doel verwardheid en fysieke achteruitgang te voorkomen.
Geplaatst door Haaglanden Medisch Centrum
Structureel werk · 3–4 uur/week
Den Haag
Gastvrouw/heer dagbesteding verpleegafdeling
De dagbesteding is een onderdeel van het project beter uit bed. Patiënten komen samen om koffie te drinken, te lunchen en met elkaar te praten.Geplaatst door Haaglanden Medisch Centrum