Skip Sidebar

Over ons

Tweedehands een nieuwe kans
Wij zijn een kringloopwinkel met een maatschappelijk doel. Ons doel is dat iedereen ongeacht de beperking, achtergrond en sociale status op een volwaardige manier kan ...

Mensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenWelzijn
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingen
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productiePartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Bibliothecaris en/of musicoloog en filmkenner voor onze nieuwe Kringloopwinkel!

Vaste activiteit · 4–32 uur/week
Kerketuinenweg 45, 2544CV Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwMuziekSociaal contactLezen & schrijven
Mensen met een beperkingWelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productiePartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Geschikt als Maatschappelijke Stage
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Kringloop de Kerketuinen
#54026
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Kringloop-de-Kerketuinen/activiteiten/Bibliothecaris-enof-musicoloog-en-filmkenner-voor-onze-nieuwe-Kringloopwinkel/54026 om je aan te melden

Contactpersoon

Fikri DerrazStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0702177092.

Samenvatting

In onze eigen bibliotheek en mediatheek zorgt de bibliothecaris ervoor dat informatie gemakkelijk is te vinden.

Uitgebreide omschrijving


Taken en werkzaamheden

Altijd al je ‘eigen’ Free record shop willen runnen? Dit is je kans! 

In onze eigen bibliotheek en mediatheek zorgt de bibliothecaris ervoor dat informatie gemakkelijk is te vinden voor klanten. Het is de taak van de bibliothecaris om de boeken, cd’s en dvd’s systematisch te presenteren. 


Vaardigheden en kwaliteiten

Als bibliothecaris moet je een passie hebben voor boeken en/of muziek en films. Je hebt een behulpzaam karakter en laat klanten graag zien waar specifieke boeken staan, bijv. boeken over koken. Je bent een boekenworm en vindt het leuk om informatie grondig uit te zoeken. Daarnaast heb je een opgeruimd en geordend karakter. 

Kennis over een diversiteit aan boeken is een pré maar geen vereiste. Wij vinden het vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met boeken, cd’s en dvd’s. 

Hoewel je sommige dingen alleen moet kunnenuitvoeren, is er altijd een vaste medewerker die je kan helpen als je er niet helemaal uitkomt. Je staat er nooit alleen voor, samenwerken is een belangrijke kernwaarde binnen Kringloop De Kerketuinen.


Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je gaat werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Iedereen die bij Kringloop De Kerketuinen werkt is hier op vrijwillige basis, waardoor er met veel plezier wordt gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. Wij hebben oog voor ieder individu.


We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom 25% korting op artikelen uit de winkel en je mag per maand voor €10,- aan artikelen uitzoeken.


Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je coaching en ondersteuning van een vaste medewerker. Deze persoon kan jou, wanneernodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling.


Aanvullende opmerkingen

Heb je verschillende vacatures gezien die je leuk vindt bij Kringloop De Kerketuinen, dan kijken we samen met jou hoe je dit kan combineren en maken we een passend rooster.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Kringloop de Kerketuinen > Bibliothecaris en/of musicoloog en filmkenner voor onze nieuwe Kringloopwinkel!

Over Kringloop de Kerketuinen

Tweedehands een nieuwe kans
Wij zijn een kringloopwinkel met een maatschappelijk doel. Ons doel is dat iedereen ongeacht de beperking, achtergrond en sociale status op een volwaardige manier kan deelnemen aan de maatschappij. Mensen worden erkend en gewaardeerd. Wij richten ons niet alleen op het individu, maar ook op het netwerk van hen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 8–40 uur/week · Start vanaf 15 sep 2022
Den Haag
Jij: sociaal, enthousiast? Wordt dan gastheer/gastvrouw bij onze Kringloop!
Als gastheer/gastvrouw heet je bezoekers welkom, ben je verantwoordelijk voor de koffiecorner en neem je spullen in ontvangst. Geplaatst door Kringloop de Kerketuinen
Nieuw
Vaste activiteit · 4–12 uur/week
Den Haag
Wie wil met onze cliënten: koken, wandelen, spelletjes spelen, fietsen, enz
Bewoners die graag een praatje of een wandeling maken, kletsen onder het genot van een bakkie, een boodschap of een spelletje doen.Geplaatst door Stichting Middin
Vaste activiteit · 16–40 uur/week · Start vanaf 15 sep 2022
Den Haag
Word jij als chauffeur het visitekaartje van onze Kringloop?
Als chauffeur maak jij klanten blij door spullen bij hen te bezorgen of op te halen. Geplaatst door Kringloop de Kerketuinen
Vaste activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 15 sep 2022
Den Haag
Vrijwilligerswerk: Kringloop medewerker gezocht die van aanpakken weet!
Kringloop De Kerketuinen is op zoek naar een gezellige allround vrijwilliger, die van aanpakken weet. Geplaatst door Kringloop de Kerketuinen
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Wie leert mij om om te gaan met een naaimachine?
Ik, man wonend in Kraayenstein zoekt iemand, die mij kan leren met de naaimachine om te gaan.Geplaatst door Stichting Middin
Dec9
Nieuw
Evenement · 9 dec, 13:30 - 16:30
Den Haag
Gouwe Ouwe Loosduinen: Kom je ons helpen?
Jaren 60 feest voor thuiswonende ouderen met muziek uit die tijd. Samen met vrijwilligers delen we hapjes uit, maken een praatje en polaroidfoto's. Help je mee?Geplaatst door Stichting De Tijdmachine