Skip Sidebar

Over ons

Gelegen in het Mesdagkwartier en gebouwd in 1898 als dubbel herenhuis met op de begane grond een doorgang voor paarden met koetsen naar het achterliggende terrein. Tussen 1960 en 1990 was ...

Vrijwilligersbeleid
Deel

Het duurzame Zeeheldentheater zoekt een administratief medewerker/boekhouder.

1–2 uur/week
Trompstraat 342, 2518 BT Den Haag, Nederland
Administratie
Kunst & cultuur
1 plaats over.
Deel activiteit
#40237
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Het-Zeeheldentheater/activiteiten/Het-duurzame-Zeeheldentheater-zoekt-een-administratief-medewerkerboekhouder/40237 om je aan te melden

Contactpersoon

Yvette OlofStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0626334397.

Samenvatting

Administratief medewerker/boekhouder.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij in een klein team op kantoor werkzaamheden verrichten in verband met de organisatie van onze voorstellingen en de boekhouding?


Reageer dan via deze website of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Het Zeeheldentheater > Het duurzame Zeeheldentheater zoekt een administratief medewerker/boekhouder.

Over Het Zeeheldentheater

Gelegen in het Mesdagkwartier en gebouwd in 1898 als dubbel herenhuis met op de begane grond een doorgang voor paarden met koetsen naar het achterliggende terrein. Tussen 1960 en 1990 was aannemersbedrijf Snoeck in het pand gevestigd en waren er diverse kantoren, werkplaatsen en een tiental parkeerplaatsen. In 1990 werd het pand aangekocht door danseres Yvette Olof en musicus Jan Erik Noske met als doel repetitieruimten te creeeren voor hun muziek- en dansgroep Pandora. In het kader van ‘Jongeren bouwen voor Jongeren’ werden diverse zalen en studio’s gebouwd, o.a. met hulp van de Gemeente Den Haag. Het achterliggende terrein werd ruim een meter afgegraven om de hoogte te behouden in combinatie met de juiste isolatie. Gaandeweg werd de grote zaal omgebouwd tot een theaterzaal (met een tribune van Fonds 1818) die in 2002 door toenmalig Burgemeester Deetman werd geopend als Zeeheldentheater.

Het Zeeheldentheater is een duurzaam theater, niet alleen door technische voorzieningen als ledverlichting, dubbel glas, eco groendak, warmte-terugwininstallaties, sensoren, automatische kranen, maar ook door het stimuleren van een werkvloer met een zeer diverse samenstelling van medewerkers en vrijwilligers, afkomstig uit alle lagen van de bevolking. Daarnaast vinden er grotere series voorstelling plaats en heeft men een luisterend oor voor nieuwe initiatieven o.a. vanuit de wijk, de stad en heel Haaglanden (duurzame programmering voor een brede laag van de bevolking)
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
3–12 uur/week
Den Haag
Wij zijn op zoek naar een barmedewerker/gastvrouw-heer
Wij zoeken mensen die het leuk vinden achter de bar te helpen bij voorstellingen en events in het Zeeheldentheater voor een bescheiden onkostenvergoeding. Geplaatst door Het Zeeheldentheater
4–12 uur/week
Den Haag
Kunt u toezicht houden, ontvangen en informeren?
Studiecentrum-medewerkers (m/v).Geplaatst door Vrijmetselarij Museum
4 uur/week
Den Haag
Office organisatie / bureaumanagement
Vrijwilliger bureaumanagement Nederlandse Internationale (ontwikkelings) samenwerkingGeplaatst door Stichting NICC