Skip Sidebar

Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn het Projectenbureau Haagse Musea. Onder ons valt het project Cultuurmenu, www.cultuurmenu.nl en tegenwoordig ook De Haagse Museumtent: een samenwerking tussen schoolbesturen ...

Kunst & cultuurOuderenOnderwijs
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Help jij een handje mee als vrijwilliger voor vervoer van de Haagse Museumtent?

Help jij een handje mee als vrijwilliger voor vervoer van de Haagse Museumtent?

Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 1 okt
Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag, Nederland
Vervoer
Kunst & cultuur
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Activiteit Delen
Haagse Museumtent
#80167
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Haagse-Museumtent/activiteiten/Help-jij-een-handje-mee-als-vrijwilliger-voor-vervoer-van-de-Haagse-Museumtent/80167 om je aan te melden

Contactpersoon

Willemijn LamersStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651885664.

Samenvatting

We zoeken hulp met vervoer van de tent en met het opzetten hiervan. Bij voorkeur iemand die zelf een busje of een grote auto heeft. De onkosten worden vergoed.

Uitgebreide omschrijving

De Haagse Museumtent reist naar verschillende instellingen zoals scholen en instellingen waar senioren samenkomen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hierin kan ondersteunen met betrekking tot het vervoer en het opzetten van de tent op deze locaties.


Daarnaast zou het heel fijn zijn als de vrijwilliger een eigen busje of grote auto heeft waarin de spullen vervoerd kunnen worden.


Het contact tussen onze organisatie en de instellingen waar de tent komt te staan, is natuurlijk belangrijk. En het is fijn als de vrijwilliger bereid is om hier ook een rol in te spelen.


Je hebt dan zowel contact met onze organisatie als met de scholen en de senioreninstellingen en eventueel met de musea die deelnemen. Zodra er algemene vergaderingen zijn, is het mogelijk om ook hierbij aanwezig te zijn. Je maakt echt deel uit van een team. We doen dit met z'n allen en hebben allemaal een grote passie om dit tot een daverend succes te maken.


Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en senioren die normaal gesproken niet in het museum komen, toch hiermee kennis kunnen maken en zich zo meer betrokken voelen bij de maatschappij.


Klik hier voor meer informatie over de Haagse Museumtent!Dit zijn de materialen die vervoerd moeten worden:


Maten en gewicht van de tent:

De Haagse Museumtent bestaat uit twee losse paraplutenten die naast elkaar of tegen elkaar aan kunnen worden gezet. 

De twee tenten worden per stuk aangeleverd in een tas op wielen. De Peak hoogte van de tent is 2,95m, de lengte en breedte is per tent 2,5 meter. Als er 2 tenten worden opgezet is de lengte 5 meter en de breedte 2,5 meter. De tent weegt per tent 22,3 kg en kan eenvoudig binnen of buiten worden neergezet.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Dit wordt t.z.t. besproken.
Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Haagse Museumtent > Help jij een handje mee als vrijwilliger voor vervoer van de Haagse Museumtent?

Over Haagse Museumtent

Wie zijn wij?
Wij zijn het Projectenbureau Haagse Musea. Onder ons valt het project Cultuurmenu, www.cultuurmenu.nl en tegenwoordig ook De Haagse Museumtent: een samenwerking tussen schoolbesturen (primair onderwijs & voortgezet onderwijs), zorginstellingen en erfgoedinstellingen.

Wat is De Haagse Museumtent?
De Haagse Museumtent reist naar de doelgroep toe met: een speciale tent, een film, een koffer met objecten uit de musea en materialen voor een creatieve opdracht. Samen vormen alle onderdelen een laagdrempelige kennismaking met het museum/ de erfgoedinstelling. Er zijn dit eerste schooljaar dat we dit programma starten 7 deelnemende musea die meedoen aan het programma: Haags Historisch Museum, Rijksmuseum de Gevangenpoort, West Den Haag, Museum Bredius, Kinderboekenmuseum, Huis van het boek en de Afdeling Archeologie van de Gemeente Den Haag.

We bezoeken met De Haagse Museumtent basisscholen uit diverse (aandacht)wijken en (bijvoorbeeld SBO) scholen waar leerlingen zitten die zelf minder makkelijk naar een museum kunnen komen. We gaan tevens met de tent naar diverse senioreninstellingen. De programma’s worden in co-creatie gemaakt met de scholen, buurthuizen en zorginstellingen e.d.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Wij zoeken logistiek medewerkers die ons werk willen ondersteunen!
Vaste activiteit · 6 uur/maand
Den Haag
Wij zoeken logistiek medewerkers die ons werk willen ondersteunen!
Logistiek medewerkers: Trotse inwoners die gastvrijheid in zich hebben en affiniteit met logistieke operaties.Geplaatst door Ambassade van Den Haag
Super Animatoren voor ons vakantiebos gezocht!
Tijdelijke activiteit · 8-36 uur/maand · Start vanaf 5 aug Voor ongeveer 4 weken
Rijswijk
Super Animatoren voor ons vakantiebos gezocht!
Ben jij dol op werken met kinderen en heb je in de zomervakantie nog een lege agenda? Dat komt goed uit, want wij van Don Bosco Rijswijk hebben iets leuks!Geplaatst door Stichting Don Bosco Rijswijk
Heb jij een 'goed' gehoor? Wij zoeken een geluidtechnicus!
Vaste activiteit · 7-10 uur/maand
Den Haag
Heb jij een 'goed' gehoor? Wij zoeken een geluidtechnicus!
Voor ons Podium aan Zee zoeken wij een geluidtechnicus.Geplaatst door YMCA Scheveningen
Creatief en sociaal? Kom ons dan helpen!
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Creatief en sociaal? Kom ons dan helpen!
De Kunstvlieg kan de kwaliteit van de dienstverlening die we nastreven niet leveren zonder de inzet van vrijwilligers.Geplaatst door Stichting Atelier de Kunstvlieg
Help jij ons bij het ophalen van mooie herinneringen?
Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
Help jij ons bij het ophalen van mooie herinneringen?
Help jij ons bij het ophalen van mooie herinneringen bij de ouderen tijdens de Verborgen Schatten, sessies met literaire activiteiten?Geplaatst door BedtimeStories