Over ons
De Groente- & Fruitbrigade hanteert de volgende kernwaarden als maatstaf voor haar handelen:
• werken uitsluitend met vrijwilligers
• verstrekken groente en fruit dat door anderen gedoneerd wordt
• ...


Vrijwilliger Logistiek Medewerker


Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Groente--en-Fruitbrigade-voor-Voedselbanken-Nederland/activiteiten/Vrijwilliger-Logistiek-Medewerker/53791 om je aan te melden
Contactpersoon
Samenvatting
Onze missie: meer groente en fruit voor klanten van voedselbanken en vermindering van voedselverspilling.Help jij mee?
Uitgebreide omschrijving
Als logistiek medewerker werk je samen met een gezellig en betrokken team van vrijwilligers die wekelijks gemotiveerd aan de slag gaat. Je gaat groente en fruit, die aangeboden worden door onze donateurs, sorteren, inpakken en klaar maken voor verzending naar de Voedselbankorganisatie. Een Coördinator zorgt voor de verdeling van de werkzaamheden over jou en je collega-teamleden.
Werkzaamheden
- Sorteren en uitzoeken van groente en fruit op kwaliteit
- Vervoer-klaarmaken van groente- en fruitproducten
- Opruimen/schoonmaken na afloop van de werkzaamheden
Jij bent/ hebt
- Aanpakker
- Praktisch
- Oog voor kwaliteit en voedselveiligheid
- Beheersing van Nederlandse taal
Werktijden
- 4-8 uur p/week
- Werktijden zijn in overleg , voornamelijk op maandag en dinsdag
Bijzonderheden
- Locatie ABC Westland in Poeldijk
- Al het werk bij de Groente & Fruitbrigade is pro deo (onkosten komen voor vergoeding in aanmerking)
- Wij leveren exclusief aan Voedselbanken Nederland.
Interesse?
Meld je dan met een korte motivatie aan via deze site of stuur je CV, samen ook met een korte motivatie naar [email protected].
Hoe kom ik er?
Over Groente- en Fruitbrigade voor Voedselbanken Nederland
• werken uitsluitend met vrijwilligers
• verstrekken groente en fruit dat door anderen gedoneerd wordt
• verstrekken uitsluitend gratis groente en fruit
• verdelen groente en fruit zo eerlijk mogelijk (via Regionale Distributiecentra van Voedselbanken Nederland)
• voldoen aan alle geldende voedselveiligheidsnormen
• proberen het milieu zo min mogelijk te belasten (zoveel mogelijk CO2 neutraal)
• zijn neutraal en onafhankelijk
• zijn transparant in onze verantwoording.