Bent u administratief en digitaal ervaren en heeft u nog wat vrije tijd?

Bent u administratief en digitaal ervaren en heeft u nog wat vrije tijd?

Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag, Nederland
AdministratieComputer
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Gilde Den Haag
#77793
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Gilde-Den-Haag/activiteiten/Bent-u-administratief-en-digitaal-ervaren-en-heeft-u-nog-wat-vrije-tijd/77793 om je aan te melden

Contactpersoon

Mariet Hubaty-van der HoevenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703935912.

Samenvatting

Wij willen ons bureau, waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht, uitbreiden met iemand die zich daar in teamverband enthousiast voor wil inzetten.

Uitgebreide omschrijving

Het Gildebureau is de spil van onze organisatie. Als lid van het kantoorteam bent u het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een beroep op ons wil doen.


De taken omvatten o.a. het verstrekken van informatie over het Gilde, het registreren van de aanvragen en bewaken van de aanvraagdossiers in een geautomatiseerd systeem. Voorts het onderhouden van de contacten met de stadsgidsen, taalcoaches en adviseurs.

Wij zien u graag voor een of twee dagdelen per week.


Het huidige team bestaat uit negen parttimers. Onkosten worden vergoed. Alle vrijwilligers van het Gilde zijn verzekerd.


Bent u zo’n enthousiaste vrijwilliger?

Meld u dan - met uw motivatie - aan via deze site of neem contact op met onze secretaris, Mariet Hubatý, telefoon 06 2379 1524 of stuur een beknopt CV naar [email protected] 


Waarom vrijwilligerswerk, wel er zijn veel voordelen en hier zijn enkele van de belangrijkste:

1.    Persoonlijke ontwikkeling: Door vrijwilligerswerk te doen, kun je nieuwe vaardigheden leren en jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.

2.    Betrokkenheid bij de gemeenschap: Door vrijwilligerswerk te doen, kun je een positief verschil maken in je gemeenschap en het leven van anderen verbeteren.

3.    Nieuwe mensen leren kennen: Door vrijwilligerswerk te doen, kun je nieuwe mensen leren kennen en waardevolle professionele contacten opbouwen.

4.    Persoonlijke voldoening: Vrijwilligerswerk kan je een gevoel van voldoening en betekenis geven, omdat je iets doet wat belangrijk voor je is en wat een verschil kan maken in de wereld.

5.    Cv-uitbreiding: Vrijwilligerswerk kan ook helpen om je cv uit te breiden en jouw werkervaring te versterken, wat kan helpen bij het vinden van toekomstige banen.

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Gilde Den Haag

Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen het Gilde! Ruim 300 vrijwilligers van Gilde Den Haag zetten zich met hun kennis, kunde en (levens)ervaring in voor hun stadgenoten. Bekend zijn vooral onze stadswandelingen: jaarlijks maken duizenden mensen een boeiende tocht door de stad onder leiding van een van onze gidsen. Wie méér wil weten over de Haagse geschiedenis kan terecht bij onze cursus Hagologie. Het Gilde organiseert ook het taalmaatjesproject SamenSpraak voor inwoners voor wie Nederlands niet de moedertaal is en die zich de Nederlandse taal meer eigen willen maken.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Projectassistent voor Den Haag Doet Academie
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Projectassistent voor Den Haag Doet Academie
Wil jij een bijdrage leveren aan het trainingsaanbod voor vrijwilligers in Den Haag? Dan is dit de functie voor jou!Geplaatst door Den Haag Doet
Vrijwilligers gezocht om geschiedenis vast te leggen
Vaste activiteit · 3–8 uur/week
Den Haag
Vrijwilligers gezocht om geschiedenis vast te leggen
Met een groepje vrijwilligers kom je wekelijks samen om het NICC archief te organiseren en archiefstukken in te voeren in de online database. Geplaatst door Stichting NICC - Netherlands International Cooperation Collection
Kom jij ons helpen de Burenhulpvragen te matchen?
Vaste activiteit · 3 uur/week
Den Haag
Kom jij ons helpen de Burenhulpvragen te matchen?
We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die komt helpen op ons kleine, gezellige kantoor om hulpvragen van de buurtbewoners te matchen aan de helpers. Geplaatst door Wijkz, Centrum
Administratieve duizendpoot
Vaste activiteit · 12–24 uur/week
Rijswijk
Administratieve duizendpoot
Kringloop Den Haag is op zoek naar administratieve medewerkersGeplaatst door Kringloop Den Haag
Zin in een 'groen' avontuur?
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Den Haag
Zin in een 'groen' avontuur?
Wij zijn op zoek naar een notulist/2e secretaris, die ons bestuur bijstaat in het kweken van ideeën en het oogsten van successen!Geplaatst door Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen
Kom jij ons intercedenten team versterken?
Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Den Haag
Kom jij ons intercedenten team versterken?
Ben jij zelfstandig, enthousiast, grappig en vriendelijk? Dan pas jij misschien wel in ons team.Geplaatst door PEP Den Haag