Skip Sidebar

Ga Den Haag

Club, vereniging of andere

Over ons

Ga Den Haag wil haar liefde voor Den Haag delen. Wij willen het toerisme in Den Haag een extra impuls geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. We laten gasten op een ontspannen manier ...

Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Open Dag Ga Den Haag

Evenement · 8 sep 2022, 14:00 - 17:00
Bierkade 19, 2512 AB Den Haag, Nederland
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature.
Activiteit Delen
Ga Den Haag
#55895
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Ga-Den-Haag/activiteiten/Open-Dag-Ga-Den-Haag/55895 om je aan te melden

Contactpersoon

Ga Den Haag Stel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0707470102.

Samenvatting

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en meer te leren over jouw stad? Ga Den Haag zoekt Hagenezen en Hagenaars!

Uitgebreide omschrijving

 

Vrijwilliger worden? Kom 8 september naar de open dag van Ga Den Haag

 

Wil je vrijwilliger worden? Ga Den Haag zoekt Hagenezen en Hagenaars die trots zijn op hun stad! Wil jij je passie over Den Haag delen als gids, als schipper of baliemedewerker? Kom naar onze open dag op 8 september, Bierkade 19 Den Haag.

 

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en meer te leren over jouw stad? Ga Den Haag zoekt Hagenezen en Hagenaars die náást (of ná) hun werk als vrijwilliger willen werken.

 

Over Ga Den Haag 

Wij zijn Ga Den Haag: De Ooievaart, De Grote Kerk, de Haagse Toren en Haagsche Stadsfiets. Ga Den Haag organiseert op een duurzame en maatschappelijk waardevolle manier activiteiten in Den Haag. Den Haag zit in ons DNA en dat dragen wij graag over aan onze bezoekers. We hebben een divers publiek; van toeristen tot bedrijven, van ras-Hagenezen tot bezoekers van ver.

Als vrijwilliger deel je je Haagse kennis en je bent lekker actief en waardevol bezig en je vergroot je netwerk. Of je nu komt gidsen, varen als schipper of vanaf kantoor de boel in goede banen leidt. Je leert elke dag nieuwe dingen over je stad. En bovendien heerst er bij ons een echt ‘clubgevoel’. Je kunt bij onze organisatie je vrijwilligerswerk doen tijdens je pensioen, of combineren met je vaste baan. Verrijk je kennis, vergroot je netwerk bovendien staat het goed op je CV!

 

Vrijwilliger bij Ga Den Haag:

 

De Ooievaart - gids of schipper

De Ooievaart is de grootste en oudste rondvaartorganisatie van Den Haag. Op onze reguliere rondvaart van 1,5 uur in de Haagse grachten zie je de stad vanaf het water.

We zoeken schippers en gidsen voor het komend vaarseizoen.

• Als gids krijg je gedurende wintermaanden een gedegen opleiding met een aantal proefvaarten. Aan boord vertel je interessante, grappige en spannende verhalen over wat er te zien is.

• Als schipper heb je al een (klein) vaarbewijs op zak en krijg je op de diverse boten uitgebreide instructies gevolgd door een proeve van bekwaamheid. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord. Je stuurt de boot met passagiers door smalle doorgangen en onder de soms heel lage bruggen. Je geniet van de tocht over het water en luistert mee naar het verhaal van de gids. Je houdt scherp in de gaten wat er op het water en op de kades gebeurt.

 

Grote Kerk of de Haagse toren - gids of baliemedewerker

Ga Den Haag verzorgt de openstelling van de Grote Kerk en de beklimmingen van de Haagse Toren onder leiding van een gids. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om achter de balie informatie te verstrekken en tickets te verkopen voor kerktoegang, torenbeklimmingen, en onze andere activiteiten. Je werkt daarin altijd in een team.

• Als gids van de Haagse Toren krijg je een gedegen opleiding en loop je de eerste wandelingen samen met een ervaren gids. Je leert alles over de geschiedenis van deze markante toren en het prachtige panorama dat je boven op de omloop ervaart. Je verrast de klanten met mooie verhalen tijdens de tour.

 

Ga Den Haag - gids of baliemedewerker

• Ga Den Haag verzorgt groepsarrangementen in Den Haag waarbij onze gasten met een gids de stad verkennen te voet, per fiets of e-step. Ook hiervoor zoeken we gidsen.

 

Lijkt het je leuk? Kom dan vrijblijvend langs op onze open dag om kennis te maken!

 

Datum: donderdag 8 september 2022

Van: 14:00 – 17:00 uur

Bierkade 19, Den Haag

 

Programma:

14:00 Introductie

14:30 Banenmarkt

15:30 Keuzeprogramma: 

Fietstocht + Beklimming Haagse Toren met gids

of Vaartocht met de Ooievaart

17:00 Borrel

 

Kun je niet deze dag? 

Mail naar [email protected] en stel jezelf even voor of loop een keertje binnen op Bierkade 19. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature.
Activiteit Delen

Over Ga Den Haag

Ga Den Haag wil haar liefde voor Den Haag delen. Wij willen het toerisme in Den Haag een extra impuls geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. We laten gasten op een ontspannen manier kennismaken met de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag.

Wij werken zonder winstoogmerk en stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunt ons bij ons werk.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Ken jij Rotaract Scheveningen? Kom jij ook gezellig bij ons?
Lid Rotaract Scheveningen-Den Haag.Geplaatst door Rotaract Den Haag - Scheveningen
Nieuw
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Ben jij die jongere die zich graag inzet voor anderen? Maatje worden?
Wil jij je inzetten voor iemand zonder netwerk? Dat kan! Als maatje word je voor een bepaalde tijd gekoppeld aan een hulpvrager. Geplaatst door Netwerk Haagse Helpers
Eenmalige activiteit · 1–2 uur
Den Haag
Wandelen met de kinderen van Lievegoed Marjatta
Je helpt bij het begeleiden van groep De Hulst, een groep van ongeveer 9 kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 6-10 jaar.Geplaatst door NL Cares
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Den Haag
Goed Met Financiën? Word de nieuwe penningmeester van onze organisatie!
Als penningmeester draag je zorg voor de fondsenwerving en beheer je het budget van Reach & Teach. We zetten in op taalondersteuning voor nieuwkomers.Geplaatst door Reach and Teach
Nieuw
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 11 feb Voor ongeveer 4 maanden
Den Haag
Help jij samen met ons, onze festivals en concerten tot een succes te maken?
Vier festivals met klassieke, nieuwe muziek en wereldmuziek, in enkele gevallen ook in combinatie met film en theater. En pop-upconcerten.Geplaatst door Classical NOW!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 9 mei
Den Haag
Begeleider Move in 1 dag
Wil jij je inzetten voor kinderen in Den Haag die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenootjes? Dan is deelnemen aan Leven als een ADO-prof wat voor jou!Geplaatst door Stichting Move