Skip Sidebar

Over ons

Visie
Elke turnster die de ambitie heeft en voldoende talent heeft om op Ere Divisie niveau te turnen, zal daarvoor bij Funtastic Gymnastic Club de kans krijgen.
Een turnster die op internationaal ...

VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel

Den Haag: help je mee tijdens onze gymnastiek wedstrijd?

Evenement · 28 jan 2023, 12:00 - 16:00
Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
SportGastheer/vrouwOndersteunend werk
Sport & Recreatie
Geschikt als Maatschappelijke Stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Funtastic Gymnastics
#61067
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Funtastic-Gymnastics/activiteiten/Den-Haag-help-je-mee-tijdens-onze-gymnastiek-wedstrijd/61067 om je aan te melden

Contactpersoon

Coach Henriette Head CoachStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-42920887.

Samenvatting

Je helpt bij verschillende taken, bv het opzetten van de wedstrijdlocatie, het assisteren van de gymnasten tijdens hun oefeningen en bijhouden score.

Uitgebreide omschrijving

Op zaterdag 28 januari a.s. organiseren wij een gymnastiek wedstrijd voor onze leden. Wij zijn op zoek naar mensen om de punten op te tellen, om de zaal klaar te zetten, om limonade uit delen, toegangsbewijzen verkopen, jureren van de oefeningen, uitdelen prijzen, opruimen van de zaal na afloop.


Doe jij met ons mee om van dit een perfecte dag te maken?

Meld je dan snel aan!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Randstad rail 2 stopt op 2 min. lopen vd sporthal
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Voorburg > Voorburg Activiteiten > Funtastic Gymnastics > Den Haag: help je mee tijdens onze gymnastiek wedstrijd?

Over Funtastic Gymnastics

Visie
Elke turnster die de ambitie heeft en voldoende talent heeft om op Ere Divisie niveau te turnen, zal daarvoor bij Funtastic Gymnastic Club de kans krijgen.
Een turnster die op internationaal niveau wedstrijden wil doen, heeft bij ons de mogelijkheid om ochtendtrainingen voor schooltijd en middagtrainingen na schooltijd te volgen.
Ons doel is om talentvolle turnsters op te leiden voor de (inter)nationale wedstrijden en om turnsters plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de turnsport.
Wij hechten veel waarde aan Respect en wij verwachten dan ook dat de turnsters respectvol omgaan met elkaar, alle trainers, alle ouders en het materiaal.
De trainingen bij turnvereniging Funtastic Gymnastic Club worden gegeven vanuit deze visie.Missie
Wij willen elke turnster uit de regio Den Haag en het Westland de kans geven zich in een positieve sfeer te ontwikkelen en daarmee de turnprestaties steeds op een hoger niveau te brengen.
Naast turnactiviteiten, waaronder Funtastic Gymnastic Challenge en Clubkampioenschappen, organiseren wij ook elk jaar een Funweekend in Duinrell en een Crazy Pizza Night.
Turnsters die op internationaal niveau wedstrijden willen doen, kunnen een TOP-test aanvragen. Bij een goede score van de TOP-test kan de turnster geplaatst worden in de Talentengroep of in de Top Selectie.
Voorwaarde om toegelaten te worden tot de Top selectie is dat de turnster en ouders bereid zijn om deel te nemen aan trainingen vroeg in de ochtend en trainingsstages in binnen- en buitenland.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Zoek je een leuke bijverdienste in het weekend?
Dan kunnen we misschien daarvoor zorgen! We zoeken namelijk kantinemedewerkers (minimaal 15 jaar) voor zowel bar als keuken!Geplaatst door HVV Laakkwartier
Nieuw
Vaste activiteit · 1–8 uur/week · Start vanaf 22 jan 2023
Den Haag
Wij zoeken enthousiaste assistent trainers voor onze gymnastiek- en danslessen!
Wij zijn een turnvereniging met Engels sprekende leden. Wij zijn op zoek naar assistent coaches voor onze danslessen en turnlessen.Geplaatst door Funtastic Gymnastics
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Op zoek naar een activiteiten organisator!
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met ons activiteiten voor de doelgroep te organiseren. Wij zijn een leuk en warm team. Geplaatst door Stichting Eekta
Vaste activiteit · 4–10 uur/week
Den Haag
Barvrijwilligers (trainingsavond)
Ben jij die gezellige barvrijwilliger die zorgt dat onze leden na het trainen nog gezellig kunnen blijven hangen in de kantine?Geplaatst door GKV Den Haag (Gymnasiasten Korfbal Vereniging)
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
SVZuidwest DH zoekt 'n verzorger en 'n assistent scheidsrechter voor de selectie
Het eerste elftal van SV ZuidwestDH speelt zaterdag 3e klas. Het team zoekt zowel een verzorger als een assistent scheidsrechter. Vergoeding in overleg. Geplaatst door SV Zuid West DH
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Design Museum Dedel is op zoek naar vrijwilligers!
Het museum is op zoek naar diverse vrijwilligers.Geplaatst door Design Museum Dedel