Skip Sidebar

Over ons

De Stichting de Haagse Soepbus is er voor alle mensen die aanwezig zijn op het grondgebied van de gemeente Den Haag en omstreken en vanuit (financieel)onvermogen geen toegang hebben tot reguliere ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingen
Geen hongerGeen armoedeGoede gezondheid en welzijn
Deel

Word jij onze nieuwe chauffeur of bijrijder voor de Haagse Soepbus?

Structureel werk · 2–3 uur/week
De la Reyweg 530, 2571 GN Den Haag, Nederland
VervoerSociaal contactOndersteunend werk
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Geen armoedeGeen hongerGoede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
De Haagse Soepbus
#50581
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/De-Haagse-Soepbus/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-chauffeur-of-bijrijder-voor-de-Haagse-Soepbus/50581 om je aan te melden

Contactpersoon

Huco de VosStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0641182066.

Samenvatting

Lijkt het jou inspirerend om eten te geven aan kwetsbare mensen op straat en wil jij met een bus rijden? Iedere dag staat De Haagse Soepbus voor Den Haag CS.

Uitgebreide omschrijving

Wie zoeken wij? Iedere dag van het jaar staat De Haagse Soepbus voor Den Haag Centraal, bij het Malieveld om mensen iets te eten en te drinken te geven (soep, brood, fruit, koffie of thee).

Samen met een andere vrijwilliger tref jij hiervoor de voorbereidingen en zorgen jullie dat je rond 19.00 uur op de bekende plaats staan.

Je ziet vaak mensen al wachten en hierdoor weet je ook hoe belangrijk deze vrijwilligers functie is. Er zijn twee vrijwillligers op de bus.


Hierbij hebben wij ook een signaleringsfunctie en gaan wij in gesprek met mensen. Er zal ook iemand van een andere organisatie aanwezig zijn om mensen door te sturen om vervolghulp te krijgen, mocht dat nodig zijn.


Uiteraard als chauffeur, rijd jij voorzichtig en heb jij affiniteit met mensen in financiële nood. Je bent tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig autorijbewijs en houd je aan de gestelde verkeersregels. 


Wat is er nodig? Van 17.30 uur tot 20.30 uur. Voorbereiden bij de standplaats van de bus, het draaien van een dienst en goed afsluiten van de dienst.

Jij roostert jezelf in via een online rooster. Bij voorkeur minstens 1 keer per twee weken/maand voor 3 uurtjes.


Waarom? Je betekent veel voor kwetsbare mensen. Dus meld je aan via deze site!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > De Haagse Soepbus > Word jij onze nieuwe chauffeur of bijrijder voor de Haagse Soepbus?

Over De Haagse Soepbus

De Stichting de Haagse Soepbus is er voor alle mensen die aanwezig zijn op het grondgebied van de gemeente Den Haag en omstreken en vanuit (financieel)onvermogen geen toegang hebben tot reguliere voedselverstrekking. De inzet van de Stichting is om samen te werken met allerlei andere organisaties en op deze wijze te kunnen komen, indien gewenst, tot een goede doorverwijzing naar reguliere hulpverleners zodat mensen die gebruik maken van de Soepbus dit niet permanent hoeven te blijven doen maar te recht komen in een situatie die hun levensomstandigheden verbeteren en ze toegang geeft tot een reguliere voedselverstrekking.

Om dit te bereiken heeft de Stichting de Haagse Soepbus met allerlei hulpverlenende instanties contact gelegd en is er gevraagd en om te participeren zodat er gerichte vervolg hulpverlening komt voor gebruikers van de Haagse Soepbus.

De Stichting de Haagse Soepbus zal voor het verwerven van voedsel gebruik maken van voedingsmiddelen die gedoneerd zijn of gemaakt worden door organisaties die een ideële doelstelling hebben.

Op deze wijze wil de Stichting de Haagse Soepbus meewerken aan het tegengaan van voedselverspilling en ondersteuning vragen aan productiebedrijven die vrijwilligers of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laten participeren in het bereiden en de distributie van voedsel.

De Haagse Soepbus zal in 2022 met een elektrische bus gaan rijden!

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht!Geplaatst door Wijkz, Centrum
Structureel werk · 4–6 uur/week
Den Haag
Project Schilderswijk Moeders vraagt een begeleider voor het spreekuur
Voor het spreekuur van de Schilderswijk Moeders zoeken we een vrijwillige begeleider die de vrouwen ondersteunt bij vragen van de wijkbewoners. Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Structureel werk · 8-16 uur/maand
Den Haag
Ben jij die gezellig, energieke chauffeur die mensen graag laat lachen?
Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers.Geplaatst door OpenJeHart
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Je vindt het een uitdaging om met jouw medische achtergrond een rol te spelen!
Medisch vrijwilliger spreekuur Den Haag.Geplaatst door Dokters van de Wereld
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
Chauffeur voor sociale winkel Schappelijk gezocht!
Als chauffeur van Schappelijk haal je op donderdagochtend de gedoneerde producten op bij supermarkten en/of kerken in het stadsdeel. Geplaatst door Vrijwilligerspunt Scheveningen
Taak · 2–4 uur
Den Haag
Helpen bij Stadsboerderij De Woelige Stal!
Het onderhoud van de Stadsboerderij kost veel tijd en energie. De hokken van de dieren moeten uitgemest. Keutels en vlaaien halen we dagelijks uit de wei.Geplaatst door NL Cares