Skip Sidebar

Coalitie Laak

Non-profit

Over ons

Met samenwerking kom je verder!
Wij, ondernemers, organisaties, scholen, instellingen en gemeente vormen de ‘Coalitie Laak’. Wij willen, structureel en duurzaam bijdragen aan een sterke, ...

Deel

Ben jij die Laakse duizendpoot met feeling voor ons stadsdeel?

Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Ketelstraat 23, 2516 VT Den Haag, Nederland
BestuurSociaal contact
1 plaats over.
Activiteit Delen
Coalitie Laak
#43344
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Coalitie-Laak/activiteiten/Ben-jij-die-Laakse-duizendpoot-met-feeling-voor-ons-stadsdeel/43344 om je aan te melden

Contactpersoon

Gert EversStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0623981019.

Samenvatting

Bestuurder gezocht voor Coalitielaak!

Uitgebreide omschrijving

Het onbezoldigde bestuur van Coalitie Laak zoekt een Laakse duizendpoot met feeling voor het stadsdeel die via het bestuur het eigen netwerk inzet voor het stadsdeel.


Wat zoeken wij?

Een bestuurder die verbinding heeft met verschillende doelgroepen in de wijk. Je woont bij voorkeur in het stadsdeel zodat we vanuit het bestuur een directe lijn met bewoners hebben en gezamenlijk sturen op resultaten op straat- en wijkniveau.


Wie zijn wij?

Coalitie Laak is een organisatie gevormd door ondernemers, zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, scholen en de gemeente. Gezamenlijk willen wij structureel bijdragen aan het versterken van de Laakse buurten en wijken door het verbinden van organisaties en bewoners rond maatschappelijke vragen die spelen in het stadsdeel. Onze speerpunten zijn:

- Leefbaarheid en wonen

- Onderwijs en werk

- Samenleven.

Met deze punten zetten wij ons, via onze wijkmakelaar Jurienne Hollaar, in voor een mooie toekomst van ons diverse stadsdeel.


Wat ga je doen?

Je komt als 3e lid in een gezellig en slagvaardig onbezoldigd bestuur. We vergaderen 4 keer per jaar, nu online, maar straks weer ‘ergens’ in Laak. Er is ruimte om eigen kennis, kunde, passie en netwerk in te zetten voor de coalitie via het bestuur. En we doen minstens 1x per jaar iets gezelligs met elkaar.


Je kunt je aanmelden via deze website. Wij maken dan graag een afspraak - digitaal of fysiek - om bij een kop koffie te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!


Je kunt ook contact met ons opnemen via: [email protected]


Hartelijke groet,

Gert Evers en Ben Spoelstra

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Coalitie Laak > Ben jij die Laakse duizendpoot met feeling voor ons stadsdeel?

Over Coalitie Laak

Met samenwerking kom je verder!
Wij, ondernemers, organisaties, scholen, instellingen en gemeente vormen de ‘Coalitie Laak’. Wij willen, structureel en duurzaam bijdragen aan een sterke, aantrekkelijke en veilige wijk. We zetten hierbij in op versterking van de sociale en economische positie van bewoners in de wijk. Door een krachtige samenwerking tussen organisaties in stadsdeel Laak.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 2 uur/week
Vanuit huis
Maak jij méér mogelijk voor mensen met een fysieke beperking in Laak?
Verschillende functies binnen onze afdeling in Laak.Geplaatst door De Zonnebloem
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Cursistenbegeleider
Als medewerker cursistenbegeleidingen -administratie ben je samen met je collega het eerste aanspreekpunt voor onze cursisten én docenten (1 of 2 x per week) Geplaatst door Taal aan Zee
Vaste activiteit · 2 uur/week
Vanuit huis
Maak jij méér mogelijk voor mensen met een beperking in Haagse Hout?
Verschillende functies binnen onze afdeling in Haagse Hout.Geplaatst door De Zonnebloem
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Secretaris Bewoners Platform Ypenburg ( BPY )
De functie van secretaris bij BPY is een part-time functie, waarbij hij/zij veel ruimte heeft om daar zelf invulling aan te geven.Geplaatst door BewonersPlatform Ypenburg
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Voorzitter Projectgroep Toegankelijke Openbare Gebouwen
Voorzitter Projectgroep Toegankelijke Openbare Gebouwen, 4 uur per week op vrijwillige basis.Geplaatst door Voorall
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
De organisatie om je lekker bij te voelen, bij de meest vrije gemeenschap
Je hoort erbij. Wat zijn je wensen? Die zijn bespreekbaar!Geplaatst door Haagse Dominicus