Skip Navigation
Classical NOW!

Classical NOW!

Non-profit

Over ons

Classical NOW! organiseert Avontuurlijke minifestivals en concerten op sfeervolle locaties. Pop-upconcerten voor meer spontaniteit en dynamiek in het muziekleven. Muziek in combinatie met theater, ...

Kunst & cultuurOnderwijs
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingen
Deel

Word vrijwilliger bij concerten georganiseerd door Classical NOW!

Een dag · Flexibel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festivalSociaal contact
SamenwerkenBegeleidenPraten met anderenLuisteren
Kunst & cultuurOnderwijs
Stel de contactpersoon een vraag
of neem rechtstreeks contact op met de organisator via


Deel activiteit
#41529
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Classical-NOW/activiteiten/Word-vrijwilliger-bij-concerten-georganiseerd-door-Classical-NOW/41529 om je aan te melden
SamenvattingVoor onze concerten zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken: gastvrouw*heerschap, het verkopen van kaartjes etc.
Uitgebreide omschrijving

Classical NOW! organiseert concerten, muziektheatervoorstellingen en minifestivals in Den Haag. Wij willen klassieke muziek bevrijden uit het keurslijf van het standaardconcert. Wij presenteren een avontuurlijke programmering met ruimte voor repertoire buiten de mainstream. Klassieke muziek combineren wij met film, theater of literatuur, waar het een meerwaarde oplevert. Ook willen wij de stijve etiquette rond het concertbezoek doorbreken. Wij geven elke zaal een informele ambiance, waar bezoekers, organisatie en musici elkaar ontmoeten. Zo kan de vonk van inspiratie sneller overslaan. Daarnaast organiseren we bovendien pop-upconcerten om spontane initiatieven mogelijk te maken.


De eerste concerten vinden plaats op 2 juli, 22 augustus en 28 augustus. Tussen september en december organiseren wij een aantal kleine festivals en losse concerten: in totaal circa 20 programma's.


Voor onze concerten zijn zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken: gastvrouw*gastheerschap (het publiek wegwijs maken), het verkopen van kaartjes, de ontvangst van genodigden, het controleren van kaartjes, hand- en spandiensten rond het podium (ook opruimen na afloop), het verspreiden van promotiemateriaal. In de corona-tijd help je mee om het concert volgens de corona-protocollen te laten verlopen.


Als vrijwilliger ben je ambassadeur van Classical NOW! Je maakt deel uitvan een gemotiveerd team dat de klassieke-muziek-scene in Den Haag een frisse impuls gaat geven.


Als vrijwilliger kun je de concerten waar je aan bijdraagt bijwonen. Als de zaalbezetting dat mogelijk maakt, is het soms, na overleg, mogelijk een introducé mee te nemen.


Wij zoeken vrijwilligers die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan en die communicatief zijn. Correcte kleding past bij ambassadeurschap voor Classical NOW!


De concerten zijn met draaiboeken goed georganiseerd. Je weet precies wat van je verwacht wordt. Graag blijven we samen evalueren wat beter kan. We sluiten elk seizoen af met een feestelijke bijeenkomst.


Heb je interesse? Solliciteer via deze site of neem contact met ons op zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Classical NOW! > Word vrijwilliger bij concerten georganiseerd door Classical NOW!
Over Classical NOW!
Classical NOW! organiseert Avontuurlijke minifestivals en concerten op sfeervolle locaties. Pop-upconcerten voor meer spontaniteit en dynamiek in het muziekleven. Muziek in combinatie met theater, film en literatuur.
Trainingen die je misschien ook interessant vindt
Jun29
Training · 29 jun, 09:30 - 12:00
Den Haag
Basistraining Vergadertechnieken (inclusief notuleren) Ga je als vrijwilliger of bestuurder vergaderingen bijwonen of organiseren? Leer dan snel alles over vergaderen en notuleren in deze basistraining. Geplaatst door PEP Den Haag
Jul8
Training · 8 jul, 09:30 - 12:00
Den Haag
Gastvrijheid en Klantvriendelijkheid Ontvang je regelmatig klanten of bezoekers, bijvoorbeeld als receptionist, intercedent of gastvrouw? Vergroot dan nu je gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Geplaatst door PEP Den Haag
Sep21
Training · 21 sep, 09:30 - 12:00
Flexibele locatie
Expeditie Nieuwe Gezichten: Bestuursleden Zoeken jullie nieuwe bestuursleden, maar is dit best wel moeilijk? Doe dan mee met de nieuwe methode vanuit de Expeditie Nieuwe Gezichten. Geplaatst door PEP Den Haag
Okt7
Training · 7 okt, 12:30 - 15:00
Vanuit huis
Online Workshop "Projectplan schrijven"Heb je een goed idee voor een project, maar heb je moeite met het schrijven van een goed projectplan? Doe dan mee aan deze workshop!Geplaatst door PEP Den Haag
Jul9
Training · 9 jul, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Diversiteit in organisaties
Met de training wil PEP Den Haag besturen en professionals beter uitrusten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van meer inclusieve organisaties.
Geplaatst door PEP Den Haag
Okt11
Training · 11 okt, 15:00 - 17:00
Vanuit huis
Gender- en seksuele diversiteit binnen organisaties In deze workshop gaan we aan de slag met jouw organisatie en kom je terug met praktische tools om jouw organisatie veiliger te maken voor LHBTQIA+'ers.
Geplaatst door PEP Den Haag
Stel de contactpersoon een vraag
of neem rechtstreeks contact op met de organisator via


Deel activiteit
#41529
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Classical-NOW/activiteiten/Word-vrijwilliger-bij-concerten-georganiseerd-door-Classical-NOW/41529 om je aan te melden