Skip Sidebar

Classical NOW!

Non-profit

Over ons

Classical NOW! organiseert Avontuurlijke minifestivals en concerten op sfeervolle locaties. Pop-upconcerten voor meer spontaniteit en dynamiek in het muziekleven. Muziek in combinatie met theater, ...

Kunst & cultuur
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingen
Vrede, justitie en sterke publieke diensten
Deel

Gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken bij onze concerten.

Tijdelijke activiteit · 0–15 uur/week · Start vanaf 22 mei 2022
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuur
Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Classical NOW!
#50796
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Classical-NOW/activiteiten/Gastvrije-vrijwilligers-voor-verschillende-taken-bij-onze-concerten/50796 om je aan te melden

Contactpersoon

G J BoenderStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622962582.

Samenvatting

Voor onze concerten in mei, juni en september t/m december zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken: gastvrouw-/heerschap en meer.

Uitgebreide omschrijving

Classical NOW! organiseert concerten, muziektheatervoorstellingen en minifestivals in Den Haag. Wij willen klassieke muziek bevrijden uit het keurslijf van het standaardconcert. Wij presenteren een avontuurlijke programmering met ruimte voor repertoire buiten de mainstream.

Klassieke muziek combineren wij met film, theater of literatuur, waar het een meerwaarde oplevert. Ook willen wij de stijve etiquette rond het concertbezoek doorbreken. Wij geven de zaal een informele ambiance, waar bezoekers, organisatie en musici elkaar ontmoeten. Zo kan de vonk van inspiratie sneller overslaan. Daarnaast organiseren we bovendien pop-upconcerten om spontane initiatieven mogelijk te maken.


De eerste concerten vinden plaats op 22 mei en 3,4 en 5 juni. Tussen september en december organiseren wij een aantal kleine festivals en losse concerten, in totaal circa 24 programma's.


Voor onze concerten zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken: het publiek wegwijs maken, de ontvangst van genodigden, het controleren van kaartjes, hand- en spandiensten rondom het podium (ook opbouw van de zaal en opruimen na afloop), het verspreiden van promotiemateriaal. Mochten er in het najaar opnieuw beperkende voorwaarden gaan gelden ten gevolge van corona-besmettingen, dan help je mee om het concert volgends de corona-protocollen te laten verlopen.


Als vrijwilliger ben je ambassadeur van Classical NOW! Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat de klassieke-muziek-scene in Den Haag een frisse impuls gaat geven.


Als vrijwilliger kun je de concerten waaraan je bijdraagt bijwonen. Voor een eventuele introducé kun je een kaartje tegen gereduceerd tarief kopen als je zelf aanwezig bent bij dat concert.


Wij zoeken vrijwilligers die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan en die communicatief zijn. Correcte kleding past bij ambassadeurschap voor Classical NOW!


De concerten zijn met draaiboeken goed georganiseerd. Je weet precies wat van je verwacht wordt. Graag blijven we samen evalueren wat beter kan. We sluiten elk seizoen af met een feestelijke bijeenkomst.


Heb je interesse? Solliciteer via deze site of neem contact met ons op zodat we kunnen zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Classical NOW! > Gastvrije vrijwilligers voor verschillende taken bij onze concerten.

Over Classical NOW!

Classical NOW! organiseert Avontuurlijke minifestivals en concerten op sfeervolle locaties. Pop-upconcerten voor meer spontaniteit en dynamiek in het muziekleven. Muziek in combinatie met theater, film en literatuur.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 22 okt 2022
Den Haag
BZHW Buurtjes
BZHW Buurtjes is een burger initiatief die elke zaterdag van 11:00-13:00 de wijkhuiskamer opent voor en door buurtbewoners. Wij zoeken gastdames/heren.Geplaatst door Stichting Kunstverbind
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Nieuwe gastvrouwen en heren gezocht
NMOranjehotel zoekt gastvrouwen/heren voor het gastvrij ontvangen van bezoekers in het museum, achter de kassa, in de winkel en in het café.Geplaatst door Stichting Nationaal Monument Oranjehotel
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meedoen als vrijwilliger?
Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan.Geplaatst door Kunst & Kids Café
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meedoen als vrijwilliger samen met ons gezellige team?
Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan.Geplaatst door Kunst & Kids Café
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Werken tussen de kunst en daarna met je voeten in het zand?
Vrijwilligers voor museum Beelden aan Zee.Geplaatst door Museum Beelden aan Zee
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Galeriemedewerkers
De Haagse Kunstkring is op zoek naar een galeriemedewerker die zorgdraagt voor een gastvrije ontvangst, verkoop van kleine artikelen en kunstwerken.Geplaatst door Haagse Kunstkring