Skip Sidebar

Over ons

Inactieve wijkbewoners helpen met het vinden van passend beweegaanbod in de buurt. We geven fietslessen aan volwassenen, begeleiden wandelgroepen en geven diverse andere beweegactiviteiten.

Onkostenvergoedingen
Deel

Assistent Buurtsportcoach Bouwlust/Vrederust (leerbaan, werkevaringsplek, stage)

Vaste activiteit · 10–16 uur/week
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
SportCoördinerenBegeleidingSociaal contact
Sport & RecreatieWelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Buurtsportcoach Sport&Gezondheid
#53693
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Buurtsportcoach-Sport-en-Gezondheid/activiteiten/Assistent-Buurtsportcoach-BouwlustVrederust-leerbaan-werkevaringsplek-stage/53693 om je aan te melden

Contactpersoon

Lieneke VosStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0615948002.

Samenvatting

Breng anderen in beweging! Door leuke activiteiten, lessen, coaching en persoonlijk contact bereik jij de buurtbewoners en draag je bij aan gezond(er) leven.

Uitgebreide omschrijving

Functieomschrijving:

De assistent buurtsportcoach richt zich onder begeleiding van de buurtsportcoach op de doelgroepen die nog weinig sporten en bewegen en werkt samen met verschillende organisaties op het gebied van sport, bewegen, buurt en gezondheid (zorg, welzijn en sport) vanuit een gezamenlijke visie op bewegen en sporten.

Het doel is dat de doelgroep structureel meer gaat bewegen (in groepsverband of individueel) waarbij plezier in bewegen en het bevorderen van een gezonde leefstijl centraal staat.


De assistent buurtsportcoach opereert onder begeleiding/supervisie van de buurtsportcoach in de wijken Bouwlust en Vrederust (Den Haag). In deze functie zal je zorg dragen voor administratieve afhandeling van taken, telefonisch contact leggen met betrokkenen, intakegesprekken voeren, het toeleiden en/of de eerste keer begeleiden van bewoners naar aanbieders en mogelijk activiteiten geven aan bewoners die nog geen keuze kunnen maken voor een aanbieder.


Wat ga je leren:

- Verzorgen, organiseren en voorbereiden van (sport- en) bewegingsactiviteiten in groepsvorm of in individueel verband voor buurtbewoners.

- Organiseren van activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de conditionele en fysieke gesteldheid van buurtbewoners.

- Voorlichting geven aan relevante betrokkenen.

- Coachen en begeleiden van buurtbewoners bij de uitvoering van sport- en bewegingsactiviteiten.

- Toezien op een goede en veilige uitvoering van de activiteiten in het kader van de sport- en bewegingsactiviteiten.

- Een situatie creëren waarin buurtbewoners kunnen ontspannen en bewegen en hen te stimuleren en te activeren werk te maken van de verbetering van hun conditionele en fysieke gesteldheid.

- Opbouwen van netwerken en onderhouden van netwerken.

- Het voeren van een sluitende administratie bij het volgen van deelnemers.


Overige functie-eisen:

- MBO denk- en werkniveau en affiniteit met sport en bewegen,

- Goede administratieve vaardigheden (vaardig met Word, Excel (MS office) en Outlook)

- Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

- Minimaal 15,2 uur per week beschikbaar. Werkdagen en –tijden kunnen in overleg worden ingevuld (s ’avonds is ook een optie).


Competenties die de stagiair(e)/ vrijwilliger onder begeleiding van de organisatie verder kan leren/ontwikkelen zijn o.a.:

- Samenwerken

- Plannen en organiseren

- Professioneel handelen

- Zelfstandigheid

- Motiveren/stimuleren

-Coachen

-Beweeg/sportles geven


Wij bieden:

Een leuke leerbaan / werkervaringsplek waarin je intensief begeleid wordt door een buurtsportcoach. In deze functie vergroot je in korte tijd je kennis en kunde op het gebied van sport, spel, samenwerking, zelfstandigheid en administratie.

Je ontvangt een vergoeding van € 100,- (bruto) per maand bij een overeenkomst van 2 dagen per week (15,2 uur).


Solliciteren?

Heb je interesse in deze uitdagende functie stuur dan je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar: [email protected] en [email protected]

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Buurtsportcoach Sport&Gezondheid > Assistent Buurtsportcoach Bouwlust/Vrederust (leerbaan, werkevaringsplek, stage)

Over Buurtsportcoach Sport&Gezondheid

Inactieve wijkbewoners helpen met het vinden van passend beweegaanbod in de buurt. We geven fietslessen aan volwassenen, begeleiden wandelgroepen en geven diverse andere beweegactiviteiten.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Wandelbegeleider Rivierenbuurt
Het begeleiden van een wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge. Een wandelevenement voor volwassenen met en zonder diabetes.
Geplaatst door Buurtsportcoach Sport&Gezondheid
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Fietsles geven in de Rivierenbuurt!
Het lesgeven van fietslessen aan volwassenenGeplaatst door Buurtsportcoach Sport&Gezondheid
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Ben jij een gedreven fitnessbegeleider met passie voor gezondheid en fitness?
Voor Buurtsportvereniging De Mussen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de begeleiding van de fitness.Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
'Geschiedenis moet je horen'!
Het begeleiden van een interview tussen 4 basisschoolleerlingen en een stadsbewoner met een oorlogs- en/of migratie verhaal. Geplaatst door De Muren hebben Oren
Vaste activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 7 jan 2023
Den Haag
Word jij coördinerend vrijwilliger bij het Waterspel van onze cliënten?
Een groepje deelnemers met een verstandelijke beperking speelt en ontspant in het warme water van het zwembad. Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Vaste activiteit · 4-8 uur/maand
Den Haag
Spaarkringbegeleider
Lijkt het je leuk om een spaarkring te starten & te begeleiden? Wil je jezelf ontwikkelen, meer leren over sparen & het begeleiden van (groepen) mensen? Doe meeGeplaatst door Stichting Cash2Grow