Skip Sidebar

Buddy Netwerk

Non-profit

Over ons

Stichting Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie die door de inzet van buddy’s ondersteuning biedt aan mensen die zelfstandig wonen. Wij zijn er voor:

- Mensen met een chronische ...

WelzijnKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Partnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Hallo Loosduinen! Buddy's gezocht voor kwetsbare mensen

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
WelzijnKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Buddy Netwerk
#52242
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Buddy-Netwerk/activiteiten/Hallo-Loosduinen-Buddys-gezocht-voor-kwetsbare-mensen/52242 om je aan te melden

Contactpersoon

Buddy NetwerkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070-3649500.

Samenvatting

Voor een aantal kwetsbare mensen zijn wij actief op zoek naar een aantal Buddy's die iets willen doen voor een ander in Loosduinen! Lees snel verder!

Uitgebreide omschrijving

Heb jij altijd al iets voor een ander willen doen? Deze mensen in Loosduinen zijn op zoek naar een fijne Buddy! Zie jij een match in één van onderstaande profielen? Reageer dan naar [email protected] t.a.v. Buddy Loosduinen.


  • Een 80 jarige zeer sportieve man, deed vroeger aan wielrennen en andere sporten, met Parkinson zoekt een buddy om naast een stevige wandeling te praten over wat hem bezig houdt. Tevens wordt hierdoor de mantelzorger even ontlast.
  • Een 85 jarige vlotte vrouw met Parkinson en artrose zoekt een buddy om samen een boodschapje te doen, wat te praten en evt. samen te koken.
  • Een 92 jarige vrouw met artrose, slechtziendheid en een klein beetje vergeetachtigheid zoekt een buddy met een auto om een stukje te rijden, ergens koffie te drinken en te praten over haar leven en soms een stukje voor te lezen. Houdt van biografieën en tennis.
  • Een 81 jarige man met Parkinson zoekt een buddy met een auto, wil graag ergens koffie drinken. Houdt van tennis, doet dit nog als hij een goede dag heeft. Is dol op opera en actualiteiten. Tevens wordt de mantelzorger even ontlast.
  • Een 61 jarige vrouw zoekt een buddy om meer in beweging te komen door te fietsen of te wandelen voor ongeveer een uur in de 2 weken. Houdt van puzzelen, lezen, actualiteiten.Wat levert het jou op?

Veel van onze buddy’s geven aan dat ze graag buddy wilden worden om iets voor een ander te kunnen doen. Uiteindelijk geven ze aan dat het hen ook veel oplevert: voldoening, energie, nieuwe inzichten, mooie ervaringen, relativeringsvermogen, een nieuw netwerk of simpelweg dankbaar zijn.


Het buddy – maatje contact

De buddy kan ondersteuning bieden op het gebied van eenzaamheid, mobiliteit of het sociaal netwerk vergroten van een maatje. Het is een mooie en duurzame vorm van contact. Samen een kopje koffie drinken buiten de deur of een wandeling maken door de wijk. De buddy biedt een luisterend oor en ondersteunt het maatje door er simpelweg te zijn. Bij Buddy Netwerk staat het motto tijd, aandacht en versterking dan ook centraal.


Jouw kwaliteiten:

·      Je hebt ruimte voor het verhaal van de ander.

·      Je hebt een groot inlevingsvermogen.

·      Je bent betrouwbaar en zorgvuldig in je afspraken.

·      Je bent communicatief vaardig en kunt goed luisteren.

·      Je bent twee tot vier uur per twee weken of per week inzetbaar.


Wij bieden:

·      Een zinvolle en gewaardeerde tijdsbesteding.

·      Een leuke en inhoudelijke training.

·      Een mix van inhoudelijke en ontspannen bijeenkomsten: jaarlijkse diner, Masterclasses of een borrel.

·      Persoonlijke begeleiding/coaching.

·      Een tegemoetkoming voor de onkosten die je maakt als buddy. Dit is een vast bedrag per maand.


Stichting Buddy Netwerk

Stichting Buddy Netwerk is een professionele en ondernemende vrijwilligersorganisatie, die met een team van zo’n 12 fte beroepskrachten en 400 getrainde vrijwilligers per jaar, ondersteuning biedt aan mensen die zelfstandig wonen. Wij zijn er voor:

·      Mensen met een chronische of ernstige ziekte (Buddyzorg).

·      Mensen die zich eenzaam voelen (2tegen1zaamheid).

·      Mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorger(s).

·      Kinderen tussen de 5 en 18 jaar die chronisch ziek zijn (Buddy’s voor Bikkels).


Buddy Netwerk is actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Delft.

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Buddy Netwerk > Hallo Loosduinen! Buddy's gezocht voor kwetsbare mensen

Over Buddy Netwerk

Stichting Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie die door de inzet van buddy’s ondersteuning biedt aan mensen die zelfstandig wonen. Wij zijn er voor:

- Mensen met een chronische of ernstige ziekte (Buddyzorg).
- Mensen die zich eenzaam voelen (2tegen1zaamheid).
- Mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorger(s).
- Kinderen tussen de 5 en 18 jaar die chronisch ziek zijn (Buddy’s voor Bikkels).

Buddy Netwerk is actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Delft.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 2 uur/week
Den Haag
Wil jij de Loosduinse kinderen blij maken bij het Hopje?
Kom ons dan helpen bij de speelgoed-uitleen van het Hopje op het Catanteplein aan de Melodiestraat in Loosduinen?Geplaatst door Wijkz Loosduinen, Centrum Eiland
Structureel werk · 2–10 uur/week
Den Haag
Hospita gezocht voor kwetsbare jongeren
Wij zoeken voor jongeren die uit de jeugdzorg komen en steun kunnen gebruiken kamers te huur. Bent- of kent u iemand? Geplaatst door Stichting Kamers met Aandacht
Project (Tijdelijk) · 3–6 uur/week · Voor ongeveer 3 maanden
Den Haag
Ga jij jongeren sterker maken door middel van ondernemende projecten?
Als energiek en ondernemend type ga je samen met jongeren en ondernemers tijdelijke projecten en bedrijven opzetten. Dit om jongeren in Escamp sterker te maken.Geplaatst door Stichting Mixclubs
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Begeleider computercafe
Begeleider computercafe in wijkcentrum Bouwlust voor mensen met een verstandelijke beperking gezocht.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Jij creabea? Dan zoeken wij jou voor onze knutselgroep!
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de knutselclub te ondersteunen elke dinsdagmiddag van 3 tot 5 uur.Geplaatst door Stichting Escamp voor vrouwen
Structureel werk · 2–3 uur/week
Den Haag
Creatieve vrouwengroep op maandagmiddag zoekt vrijwilligsters
Op maandagmiddag komt een klein groepje kwetsbare dames samen in Wijkcentrum 't Lindenkwadrant. Zij maken de mooiste knutselwerken samen.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten