Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!

Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ondersteunend werkLezen & schrijvenOnderwijsSociale mediaMarketing & CommunicatieNederlandsEngels
Kinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Biblionef Nederland
#50386
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Biblionef-Nederland/activiteiten/Word-een-creatieve-vrijwilliger-en-breng-leesplezier-voor-Elk-Kind/50386 om je aan te melden

Contactpersoon

Biblionef NLStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31 70 314 01 65 .

Samenvatting

Zit het schrijven van originele en pakkende teksten jou in het bloed? Wil je meebouwen aan het succes van een inspirerend Stichting in de educatieve sector?

Uitgebreide omschrijving

Onze Stichting is volledig afhankelijk van vrijwilligers, sponsors en particuliere donateurs. Daarom zijn we op zoek naar een tekstschrijver die een overtuigend verhaal kan schrijven over de ontwikkelingsorganisatie en het werk dat ze doet.

De belangrijkste taak is om de tekst van de website aan te passen zodat de toon consistent is en de tekst aantrekkelijk, spannend en interessant.

Later kan het werk bestaan uit het schrijven van nieuwsartikelen, financieringsaanvragen, voortgangsrapporten etc.

Als je denkt dat dit een gebied is waarin je uitblinkt en je tijd kunt geven aan Biblionef, dan zul je deel uitmaken van een vriendelijk, internationaal team van vrijwilligers.

Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

De tekstschrijver moet dit werk in het Engels of in het Nederlands kunnen doen. Stuur een voorbeeld van je werk.
Activiteit Delen

Over Biblionef Nederland

Het doel van Biblionef is om alle kinderen, ongeacht hun persoonlijke omstandigheden, op jonge leeftijd te laten ontdekken hoeveel plezier en vreugde lezen kan geven, en hen zo voor de rest van hun leven tot enthousiaste lezers te maken.

Biblionef werkt nauw samen met scholen die over onvoldoende middelen beschikken, en met plaatselijke bibliotheken die oftewel te ver liggen van een openbare bibliotheek, of die gewoonweg niet genoeg middelen hebben voor de aanschaf van nieuwe boeken.

Wij helpen onderwijzers en community libarians bij het opzetten of verbeteren van hun eigen bibliotheken en het organiseren van leessessies.

Ons werk houdt in dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe, spannende boeken die aansluiten op de belangstellingssfeer en de leesbehoeften van de kinderen zelf.

Voor instelllingen of personen die een beroep willen doen op Biblionef is de eerste stap het invullen van een Biblionef Application Form, waarin zij hun wensen kenbaar maken.

Een half jaar nadat de boeken ter plekke zijn aangekomen, worden de onderwijzers en de kinderen gevraagd feedback te geven over de boeken die ze hebben ontvangen.

Sinds haar oprichting in 1991 heeft Biblionef Nederland meer dan 1.000.000 gloednieuwe kinderboeken in het Engels, Nederlands en andere Europese en Afrikaanse talen verstuurd naar meer dan 1.6 miljoen kinderen wereldwijd.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vrijwilliger video/podcaststudio
Vaste activiteit · 4–8 uur/week · Start vanaf 2 sep
The Hague
Vrijwilliger video/podcaststudio
The Hague Peace Projects is op zoek naar een vrijwilliger met kennis van audiovisuele productie bij het ondersteunen van onze nieuwe video/podcast studio.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Vrijwilliger evenementorganisatie
Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep
The Hague
Vrijwilliger evenementorganisatie
Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij het organiseren van evenementen (conferenties, debatten, dialoogbijeenkomsten) over oorlog en vrede.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Nieuw
Spaanse vertaler
Tijdelijke activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 19 sep Voor ongeveer 8 weken
Den Haag
Spaanse vertaler
Voor onze najaarse training aan slachtoffers mensenhandel en huiselijk geweld zijn we op zoek naar een vertaler van Nederlands naar Spaans.Geplaatst door Dignita Acedemie
Vrijwilliger Marketing em Communicatie
Vaste activiteit · 4–8 uur/week · Start vanaf 1 sep
The Hague
Vrijwilliger Marketing em Communicatie
Wij zoeken een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij het marketing en communicatiebeleid van The Hague Peace Projects.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Gezocht: maatjes met een sociaal ❤️ en lef
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: maatjes met een sociaal ❤️ en lef
Een maatje bij 2GO is iemand die wil helpen het isolement van de deelnemer te doorbreken, door leuke activiteiten te ondernemen en iemand wegwijs te maken.
Geplaatst door Stek Den Haag, maatjesproject 2GO
Wil jij ons team komen versterken?
Vaste activiteit · 4–10 uur/week · Start vanaf 14 jul 2024
Voorburg
Wil jij ons team komen versterken?
Destiny Social Events: voor de kidsactiviteiten in Voorburg & Mariahoeve zoeken we enthousiaste vrijwilligers die graag met kinderen werken.Geplaatst door Destiny Social Events