Skip Sidebar

Over ons

Het doel van Biblionef is om alle kinderen, ongeacht hun persoonlijke omstandigheden, op jonge leeftijd te laten ontdekken hoeveel plezier en vreugde lezen kan geven, en hen zo voor de rest van hun ...

Kinderen & JongerenOnderwijsSociale rechtvaardigheid
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Ongelijkheid verminderenKwaliteitsonderwijs
Deel
Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!

Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ondersteunend werkLezen & schrijvenOnderwijsSociale mediaMarketing & CommunicatieNederlandsEngels
Kinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Biblionef Nederland
#50386
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Biblionef-Nederland/activiteiten/Wilt-u-Biblionef-helpen/50386 om je aan te melden

Contactpersoon

Biblionef NLStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31 70 314 01 65 .

Samenvatting

Zit het schrijven van originele en pakkende teksten jou in het bloed? Wil je meebouwen aan het succes van een inspirerend Stichting in de educatieve sector?

Uitgebreide omschrijving

Onze Stichting is volledig afhankelijk van vrijwilligers, sponsors en particuliere donateurs. Daarom zijn we op zoek naar een tekstschrijver die een overtuigend verhaal kan schrijven over de ontwikkelingsorganisatie en het werk dat ze doet.

De belangrijkste taak is om de tekst van de website aan te passen zodat de toon consistent is en de tekst aantrekkelijk, spannend en interessant.

Later kan het werk bestaan uit het schrijven van nieuwsartikelen, financieringsaanvragen, voortgangsrapporten etc.

Als je denkt dat dit een gebied is waarin je uitblinkt en je tijd kunt geven aan Biblionef, dan zul je deel uitmaken van een vriendelijk, internationaal team van vrijwilligers.

Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

De tekstschrijver moet dit werk in het Engels of in het Nederlands kunnen doen. Stuur een voorbeeld van je werk.
Activiteit Delen

Over Biblionef Nederland

Het doel van Biblionef is om alle kinderen, ongeacht hun persoonlijke omstandigheden, op jonge leeftijd te laten ontdekken hoeveel plezier en vreugde lezen kan geven, en hen zo voor de rest van hun leven tot enthousiaste lezers te maken.

Biblionef werkt nauw samen met scholen die over onvoldoende middelen beschikken, en met plaatselijke bibliotheken die oftewel te ver liggen van een openbare bibliotheek, of die gewoonweg niet genoeg middelen hebben voor de aanschaf van nieuwe boeken.

Wij helpen onderwijzers en community libarians bij het opzetten of verbeteren van hun eigen bibliotheken en het organiseren van leessessies.

Ons werk houdt in dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe, spannende boeken die aansluiten op de belangstellingssfeer en de leesbehoeften van de kinderen zelf.

Voor instelllingen of personen die een beroep willen doen op Biblionef is de eerste stap het invullen van een Biblionef Application Form, waarin zij hun wensen kenbaar maken.

Een half jaar nadat de boeken ter plekke zijn aangekomen, worden de onderwijzers en de kinderen gevraagd feedback te geven over de boeken die ze hebben ontvangen.

Sinds haar oprichting in 1991 heeft Biblionef Nederland meer dan 1.000.000 gloednieuwe kinderboeken in het Engels, Nederlands en andere Europese en Afrikaanse talen verstuurd naar meer dan 1.6 miljoen kinderen wereldwijd.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Wordt een Haagse Helper
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Wordt een Haagse Helper
Haagse Helpers is een community van vrijwilligers die bouwen aan een sociaal verbonden stad. Geplaatst door Netwerk Haagse Helpers
Vergroot de wereld van een ander!
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Vergroot de wereld van een ander!
Heb jij nog een lege agenda de komende periode? Word buddy en doe iets voor een ander! Geplaatst door Buddy Netwerk
Verwelkom Oekraïense nieuwkomers in Den Haag!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Verwelkom Oekraïense nieuwkomers in Den Haag!
Woon je in Den Haag en wil jij je inzetten voor mensen die de oorlog in Oekraïne zijn ontvlucht?Geplaatst door Justice & Peace Nederland
Nieuw
Wij zoeken een ontwikkelaar van onze Excel en Powerpoint training!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 weken
Den Haag
Wij zoeken een ontwikkelaar van onze Excel en Powerpoint training!
Wij willen onze computercursus verder ontwikkelen met Excel, Powerpoint en eventueel zoom/google meet. Heb jij hier kennis van, dan horen we graag van je. Geplaatst door Dignita Acedemie
🔎 Speurtocht Escamp, begeleiders/speurneuzen gezocht!
Eenmalige activiteit · 4–8 uur · voor 5 jun
Den Haag
🔎 Speurtocht Escamp, begeleiders/speurneuzen gezocht!
Samen met kinderen een speurtocht afleggen in de wijk. Je houdt toezicht over ze en helpt als ze ergens tegenaan lopen.Geplaatst door YMCA Den Haag
Nieuw
Kinder Resto in Laakhavens zoekt een vrijwilliger
Vaste activiteit · 4–5 uur/week · Start vanaf 29 mei
Den Haag
Kinder Resto in Laakhavens zoekt een vrijwilliger
Heb je wekelijks tijd op de woensdag van 10:30 tot 15:00 uur? Dan zoekt het enthousiaste team van het Centrum Laakhavens jou voor de Kinder Resto!Geplaatst door Wijkz, Laak, Wijkcentrum Cromvlietplein & De Wissel