Skip Sidebar

Over ons

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken met circa 40 autistische vrijwilligers aan betere informatie over autisme. Daarbij willen we een stem geven aan mensen met autisme zelf.

WelzijnMensen met een beperking
Vrijwilligersbeleid
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Vind jij het leuk om bestuursvergaderingen te notuleren?

Vaste activiteit · 1-3 uur/maand · Start vanaf 11 jan 2023
Vanuit huis
Lezen & schrijvenAdministratieNederlands
WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Autisme Digitaal
#59856
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Autisme_Digitaal/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-bestuursvergaderingen-te-notuleren/59856 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederik BovenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31613426116.

Samenvatting

We zoeken een autistische vrijwilliger die notulen wil maken van onze bestuursvergaderingen. Je ondersteunt het bestuur, zonder al hun verantwoordelijkheden.

Uitgebreide omschrijving


Wie zoeken we?

We zoeken een autistische vrijwilliger die het leuk vindt om verslagen te maken van onze bestuursvergaderingen. Je kunt zorgvuldig de besluiten en belangrijkste overwegingen opschrijven bij een vergadering. Je bent betrouwbaar: als je zegt dat je komt ben je er ook. Je kunt werken met Zoom en Whatsapp.

Omdat wij een organisatie voor en door autistische volwassenen zijn, nemen wij geen vrijwilligers aan die onder de 18 zijn of die niet zelf autistisch zijn. Zo kunnen we vrijwilligerswerkervaringsplekken voor autistische volwassenen waarborgen en blijven onze activiteiten gebaseerd op eigen ervaring met het hebben van autisme als volwassene. 


Wat zijn de taken?

Je notuleert elke maand de bestuursvergadering. Deze vindt plaats via Zoom op de tweede woensdag van de maand, van 20:00 tot 21:30 uur. De ene maand is het een vergadering met het kernbestuur (4 mensen), de andere keer is het een vergadering met het hele bestuur (8 mensen). 


Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je levert een bijdrage aan betere kennis over autisme bij volwassenen. Wij zijn een van de weinige organisaties in Nederland die door autistische volwassenen zelf geleid wordt. Je gaat onderdeel uitmaken van een organisatie van meer dan 40 autistische volwassenen. Je leert zo nieuwe mensen met autisme kennen. We geven duidelijk aan wat er van je verwacht wordt. We werken met uitgeschreven handleidingen en richtlijnen.


Procedure

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frederik. Hij neemt binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een gesprek (bij voorkeur via Zoom). Dit gesprek duurt ongeveer 35-40 minuten. Als je dat prettig vindt mag er gerust iemand die je kent bij het gesprek aanwezig zijn. Als je daar behoefte aan hebt kun je de vragen van tevoren krijgen. Aan de ene kant dient dit gesprek om kennis met jou te maken. Aan de andere kant zullen we meer informatie geven over de functie en onze organisatie.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Autisme Digitaal

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken met circa 40 autistische vrijwilligers aan betere informatie over autisme. Daarbij willen we een stem geven aan mensen met autisme zelf.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Flexibele locatie
Betrokken vrijwilliger met administratieve ervaring gezocht als regiosecretaris!
Ben jij administratief ervaren en op zoek naar een zinvolle vrijwilligersfunctie waarbij je het verschil kunt maken voor ouderen? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door De Zonnebloem
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Vanuit huis
Help jij ons bij het werven van fondsen?
Niketan zoekt een vrijwilliger fondsenwerver die zich wil inzetten voor kinderen met een verstandelijke beperking in Bangladesh.Geplaatst door Niketan
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Word ook Thuismaatje bij VTV!
Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Dan maken wij graag kennis met jou. Lees verder...Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Vaste activiteit · 11-13 uur/maand · Start vanaf 8 feb
Vanuit huis
Wil jij ons bestuur bij Autisme Digitaal komen versterken als secretaris?
We zoeken een autistische volwassene die secretaris wil worden van het bestuur. We bieden een waardevolle werkervaringsplek, op een verantwoordelijke positie.Geplaatst door Autisme Digitaal
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Vanuit huis
Ben jij de onderzoeker die wij zoeken?
Niketan zoekt een junior onderzoeker voor tevredenheid en kwaliteit onderzoek bij diverse doelgroepen binnen het werkveld van Niketan.Geplaatst door Niketan
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Word jij de coördinator voedselbank bij Den Haag Wereldhuis?
Wil je graag iets betekenen voor anderen en vind je het leuk om activiteiten goed te regelen? Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Geplaatst door Den Haag Wereldhuis