Afwisselende functie voor iemand met autisme: Vervangend coördinator!

Afwisselende functie voor iemand met autisme: Vervangend coördinator!

Vaste activiteit · 2-8 uur/maand
Vanuit huis
Coördineren
WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Autisme Digitaal
#78306
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Autisme_Digitaal/activiteiten/Afwisselende-functie-voor-iemand-met-autisme-Vervangend-coordinator/78306 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederik BovenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31613426116.

Samenvatting

We zoeken een vrijwilliger met autisme die beschikbaar wil zijn om af en toe een coördinator te vervangen en soms voor een week de directeur.

Uitgebreide omschrijving


Wat zijn de taken?

Naast jou zijn er vijf coördinatoren, die verantwoordelijk zijn voor de activiteiten, de vrijwilligers of de publiciteit. Je neemt de noodzakelijke taken van één van hen waar als diegene voor langere tijd uitvalt door ziekte of vertrek.


Dit is een gevarieerde functie, waarin je alle aspecten van de stichting leert kennen.

 • Je doet ervaring op met leidinggeven.
 • Je vervangt één van de coördinatoren als deze stopt of uitvalt. Dit kan enkele maanden duren.
 • Je volgt globaal de ontwikkelingen binnen Autisme Digitaal zodat je wanneer nodig in kunt springen. Hiervoor sluit je maandelijks aan bij een overleg.
 • Vier keer per jaar functioneer neem je een week lang de noodzakelijke taken waar van de directeur tijdens zijn vakanties.


Wie zoeken we?

 • Je kunt goed zelfstandig werken en je komt zelf in actie zonder eraan herinnerd te hoeven worden.
 • Je kunt je mening geven in een groep en kritisch reageren op de mening van anderen.
 • Je kunt goed communiceren, mondeling en via email en whatsapp.
 • Je bent kunt goed filteren en hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.
 • Je bent geïnteresseerd in leidinggeven en hebt ervaring hiermee of wilt dit juist ontwikkelen.

Op dit moment zou je vooral kunnen helpen met de sociale media, waarvoor nu geen coördinator is.


Omdat wij een organisatie voor en door autistische volwassenen zijn, nemen wij geen vrijwilligers aan die onder de 18 zijn of die niet zelf autistisch zijn. Zo kunnen we vrijwilligerswerkervaringsplekken voor autistische volwassenen waarborgen en blijven onze activiteiten gebaseerd op eigen ervaring met het hebben van autisme als volwassene.


Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

 • Je doet ervaring op met leidinggeven en draagt direct en concreet bij aan de activiteiten.
 • Je levert een bijdrage aan betere kennis over autisme bij volwassenen, vanuit het perspectief van mensen met autisme zelf.
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een team van meer dan 45 autistische volwassenen. Je leert zo nieuwe mensen met autisme kennen. Onze werkwijze is ingericht op autistische kenmerken.
 • Je krijgt duidelijk te horen wat er van je verwacht wordt. We werken met uitgeschreven taakomschrijvingen en richtlijnen.
 • Je kunt dit vrijwilligerswerk thuis doen, vanuit elke plaats in Nederland. Al het contact vindt plaats via e-mail, WhatsApp en Zoom.


Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met onze directeur, Frederik Boven. Hij neemt binnen 24 uur contact met je op (met uitzondering van vakanties). Hij maakt dan een afspraak voor een gesprek via Zoom. Dit gesprek duurt ongeveer 35-40 minuten. Als je dat prettig vindt mag er gerust iemand die je kent bij het gesprek aanwezig zijn. Als je daar behoefte aan hebt kun je de vragen van tevoren krijgen. Aan de ene kant dient dit gesprek om kennis met jou te maken en te kijken of de functie bij je past. Aan de andere kant zullen we meer informatie geven over de functie en onze organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Autisme Digitaal

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken aan betere informatie over autisme bij volwassenen vanuit een autistisch perspectief. Dit doen we met circa 40 autistische vrijwilligers door middel van webinars, gespreksgroepen en blogs. We zijn online actief in heel Nederland.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Wil jij onze gespreksleiders aansturen?
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Vanuit huis
Wil jij onze gespreksleiders aansturen?
We zoeken een autistische vrijwilliger die onze online gespreksgroepen voor autistische volwassenen wil coördineren.Geplaatst door Autisme Digitaal
Vind jij het leuk om onze nieuwsbrieven te schrijven?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Vind jij het leuk om onze nieuwsbrieven te schrijven?
Vind jij het leuk om de Sintvoorieder1 nieuwsbrieven te schrijven, zo rond de 6-8 nieuwsbrieven per jaar?Geplaatst door Stichting Sintvoorieder1
Word mentor en behartig de zorgbelangen van jouw cliënt!
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Flexibele locatie
Word mentor en behartig de zorgbelangen van jouw cliënt!
Mentor worden? Kun je de wensen, behoeften, normen en waarden van je cliënt daarbij als leidraad nemen? Dan zoeken we jou!Geplaatst door Mentorschap Haag en Rijn
Ga jij OOPOEH bekend maken bij potentiële OOPOEH's en baasjes?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ga jij OOPOEH bekend maken bij potentiële OOPOEH's en baasjes?
Voor Stichting OOPOEH zijn we in Den Haag op zoek naar ambassadeurs die ons willen helpen om Stichting OOPOEH bekend te maken onder ouderen en baasjes.Geplaatst door OOPOEH
Portefeuillehouder Financiën bij KidsCare Kenia
Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Vanuit huis
Portefeuillehouder Financiën bij KidsCare Kenia
Heb jij affiniteit met financiën en een passie voor het ondersteunen van kwetsbare kinderen en families in Kenia? KidsCare zoekt een Bestuurslid Financien!Geplaatst door Stichting KidsCare Kenia
SchuldHulpMaatje Den Haag zoekt  coördinatoren!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
SchuldHulpMaatje Den Haag zoekt coördinatoren!
Spreekt het jou aan om een team schuldhulpmaatjes te begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou als coördinator. Geplaatst door Schuldhulpmaatje