Skip Sidebar

Over ons

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 350 aangesloten watersportverenigingen en meer dan 80.000 leden met liefde voor de watersport.

We ondersteunen onze verenigingen op ...

Sport & RecreatieNatuur & MilieuWelzijn
VrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Leven in het waterSchoon water en sanitair
Deel

Topsport & strand? Word beachmaster tijdens het Allianz WK Zeilen deze zomer!

Evenement · 4 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Evenement & festivalSportAndersNederlandsEngels
Sport & RecreatieNatuur & MilieuWelzijn
Schoon water en sanitairLeven in het water
Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Activiteit Delen
Watersportverbond / WK Zeilen
#64394
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Allianz-Sailing-World-Championship/activiteiten/Topsport--strand-Wordt-beachmaster-tijdens-het-Allianz-WK-Zeilen-deze-zomer/64394 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligers Coordinator SharonStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 (0)625577182.

Samenvatting

Lijkt het je leuk om te helpen op een topsport evenement, in je eentje of met een groep? Wordt beachmaster tijdens het Allianz WK Zeilen!

Uitgebreide omschrijving

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een topsportevenement en tegelijkertijd de energie en het plezier van het strand combineert? Allianz WK Zeilen is op zoek naar enthousiaste beachmasters die topzeilers op het strand gaan helpen!


Taken en verantwoordelijkheden

Wat bij de Formule 1 de pitstraat is, is bij het zeilen het bootpark. Op het bootpark zijn het strand en de slipway jouw domein. Als beachmaster zorg jij ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen een geweldige tijd heeft. Wat ga je allemaal doen?

  • Zeilers helpen te water te gaan.
  • Doorstroming bevorderen bootpark.
  • Trolleys overnemen en netjes sorteren. En bij terugkeer trolleys aan de waterlijn zetten.
  • Assisteren bij het in/uitchecken zeilers.
  • Uitgeven van trackers 


Wat vragen we van je?

Om succesvol te zijn als beachmaster ben je een echte teamspeler die goed kan samenwerken. Je bent fit en energiek en in staat om te werken in dynamische omgeving. Engels spreken is voor jou geen probleem. Ervaring met zeilen is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Belangrijker is dat je enthousiast bent over zeilen en het strand en dat je in staat bent om anderen te inspireren en te motiveren.


Wanneer moet je beschikbaar zijn?

De beachmasters worden ingezet van 4 augustus tot en met 20 augustus. En je kunt al helpen als je 1 of 2 dagen beschikbaar bent. Meer mag natuurlijk ook !


Wat verder belangrijk is:

  • Als vrijwilliger van de Allianz Sailing World Championships 2023 ontvang je van ons een set kleding (bij minimaal 2 dagen aanwezigheid), dagelijkse maaltijden (afhankelijk van je beschikbaarheid) en we zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent. We verzorgen voorafgaand aan het evenement een kick off zodat je je collega’s leert kennen en we leggen je uit wat er van je wordt verwacht.
  • Alle vrijwilligers tekenen een vrijwilligersovereenkomst.


Als jij een teamspeler bent die graag het verschil maakt meld je dan hier aan als beachmaster voor het Allianz WK Zeilen in Scheveningen! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Watersportverbond / WK Zeilen > Topsport & strand? Word beachmaster tijdens het Allianz WK Zeilen deze zomer!

Over Watersportverbond / WK Zeilen

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 350 aangesloten watersportverenigingen en meer dan 80.000 leden met liefde voor de watersport.

We ondersteunen onze verenigingen op tal van gebieden, maken kinderen enthousiast voor de watersport, leiden trainers en instructeurs op zodat de wedstrijdsporters kunnen deelnemen aan eigentijdse en goed georganiseerde wedstrijden.

Ook maken we ons sterk voor het schoon, veilig en toegankelijk houden van onze Nederlandse vaarwegen en ondersteunen we onze topsporters in het behalen van medailles.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Aug7
Evenement · 7 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Den Haag
Hou je van zee en sport? Kom helpen bij het Allianz Wereldkampioenschap Zeilen!
Topsport met 1400 zeilers uit meer dan 100 landen die strijden voor een medaille èn een ticket naar de Olympische Spelen 2024. Wij zoeken vrijwilligers!Geplaatst door Watersportverbond / WK Zeilen
Aug10
Evenement · 10 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Den Haag
Enthousiaste communicatiemedewerkers gezocht voor het Allianz WK Zeilen
Lijkt het je leuk om te helpen op een topsport evenement? We hebben een aantal leuke communicatievacatures beschikbaar.Geplaatst door Watersportverbond / WK Zeilen
Jun12
Evenement · 12 jun 13:00 – 15 jun 16:00
Den Haag
Wandelvierdaagse hulp gezocht - Saffier. locatie Huize Royal
Vier middagen (13-16u) gaan we op stap met onze bewoners. Op donderdag sluiten we de week feestelijk af. We zoeken hulp om een middag/middagen mee te wandelen.Geplaatst door Saffier
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Ben jij een gedreven fitnessbegeleider met passie voor gezondheid en fitness?
Voor Buurtsportvereniging De Mussen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de begeleiding van de fitness.Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Extra hulp voor diverse werkzaamheden gezocht!
Wij zijn nog op zoek naar hulp voor o.a. lichte kantoor werkzaamheden en/of keuken werkzaamheden en iemand voor het bezorgen van de maaltijden voor 1 a 2 dagen.Geplaatst door YMCA Scheveningen
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Gastheer/vrouw YMCA Buurtrestaurant
Als gastheer/vrouw zorgt u dat onze gasten een gezellig verblijf in ons (buurt) restaurant beleven, met alle werkzaamheden die daar bij horen. Geplaatst door YMCA Scheveningen